Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 58 870
  • 1 152
  •   11
Отговори
# 1 035
  • Glasgow
Аз не намирам какво точно се е казало, само от bbc различни вметки, то два дни всичко е Бекъм 🤦🏻‍♀️за Мегън се е разстроил нещо, направили живота ѝ ад, има някаква част за предишната му приятелка Челси.
От коя медия четете?

# 1 036
Ама давайте ги тези източници, че видяхме, че често преразказите не са верни.

Върховният съд съобщи, че Хари е използвал някакъв акаунт? Върховният съд е съобщил това? Наистина ли?

# 1 037
  • Glasgow
А защо днес, нали в четвъртък трябваше?

# 1 038
А защо днес, нали в четвъртък трябваше?
Трябваше, номерца от страна на ответниковата страна. Приключили с opening statements набързо и поискали Хари да е днес.

Пък тия журналистки като са били такива големи приятелки с Хари, ще могат да го докажат.

# 1 039
Крис Шип следи отблизо делото и описва какво става в залата.
Само не става начин по какъв начин медиите са направили живота на жена му нещастен?
Бяха я снимали на спокойствие да се разхожда в Кенсингтън и да пазарува. Или се оплаква затова как пишеха, че си пипа постоянно корема и как се облича?
Защото ако е само заради това, то Даяна, Камила и Катрин е трябвало до сега да са минимум в лудница.
Нали беше уж за подслушване делото.
https://x.com/chrisshipitv/status/2013984305484071002?s=46

# 1 040
  • в сърцето на един мъж...
Кралските дами тия дни са само в каре, Камила много ми харесва в тези цветове. И са подобни на това, което носеше Катрин тези дни.

# 1 041
Като идея това дело е справедливо, наистина медиите трябва да имат граници, но при Хари нещата са малко като приказката за лъжливото овчарче, самият той се доближи до жълтите медии с интервютата, книгата и филма си, навлизайки в личното пространство на семейството си. За това и не печели подкрепа от хората, коментарите под статиите са негативни.

# 1 042
Кралицата на работно посещение в BDR Thermea* и фабриката на дъщерното ѝ дружество Remeha в Апелдорн

Сякаш е намалила дължината на косата, но може и така да изглежда само.
Много ми харесва този модел чанта.

*BDR Thermea Group е европейски производител и дистрибутор на битови и търговски отоплителни системи за вода и помещения. Сред марките ѝ са Baxi, De Dietrich Remeha, Brötje, Chappée и Baymak.
Има нещо, което не ми харесва, обаче не мога да го напипам. Бежовото поло подозирам, но и десенът не е моят и чантата и тя, моделът да, но материала май не.
Не знам може и всичко да е, но хем нито едно не е толкова зле, че да кажа "това е" хем цялостно не ми харесва.

# 1 043
  • Glasgow
Ако има вариант всички освен Хари да спечелят 🤷🏻‍♀️има ли? за да са всички доволни, то би било от полза за всички, не само известни хора. Другите давали ли са показания, Лиз Хърли, сър Елтън? Много разхвърляна информация, Хари казал, че бил в Ибиза само с жена си, ама в какъв контекст, защо🤷🏻‍♀️

# 1 044
  • Някъде там
Кралицата на работно посещение в BDR Thermea* и фабриката на дъщерното ѝ дружество Remeha в Апелдорн

Сякаш е намалила дължината на косата, но може и така да изглежда само.
Много ми харесва този модел чанта.

*BDR Thermea Group е европейски производител и дистрибутор на битови и търговски отоплителни системи за вода и помещения. Сред марките ѝ са Baxi, De Dietrich Remeha, Brötje, Chappée и Baymak.
[/quote]
Има нещо, което не ми харесва, обаче не мога да го напипам. Бежовото поло подозирам, но и десенът не е моят и чантата и тя, моделът да, но материала май не.
Не знам може и всичко да е, но хем нито едно не е толкова зле, че да кажа "това е" хем цялостно не ми харесва.
[/quote] [/spoiler]
Предния път е повече ми харесва.

Лана и за мен косата й е по къса.

Фредерик и Мери ще направят дп  и в Австралия тази година. Все още не се знаят датите.

Филип и Матилде на втория ден в Давос.
Харесва ми от това което се вижда тоалета й. Ризата е красива. И тя в кадифе.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 19:37 от daviz

# 1 045
Мерси, Давиз, значи все пак е полото май и чантата донякъде, но полото основно и то цветът му.
Обаче един колан каква разлика дава.

# 1 046
  • София
Делото е за нелегално събиране на информация.
Опити да се приравни това с разказите на Хари за неговия живот, в който присъстват и други хора, са меко казано нелепи.

# 1 047
Излезе информация за “бабешкото” елече на Катрин. Не е моето определено, но явно си го има отдавна и за студено време може да си го носи невидимо под палтата.
Както си и помислих, не е случайно да избере точно него, произведено е в Шотландия.
Принцесата на Уелс бе видяна да носи жилетка на Карол Бамфорд от колекцията есен/зима 2018 - това е първият път, когато Катрин носи дизайн от Бамфорд.
Тих поклон към британското майсторство, устойчивостта и вечния стил.
Бамфорд е основана през 2004 г. и произлиза от убеждението на Карол Бамфорд, че това, което слагаме върху телата си, трябва да бъде толкова чисто и обмислено, колкото и това, което влагаме в тях.
Бамфорд съществува редом с Daylesford Organic, водещата био ферма, фермерски магазини и дестинация за гостоприемство на Карол Бамфорд в Котсуолдс.

# 1 048
  • Някъде там
Шарлийн и Алберт на откриването на детския център на племеницата им Мари Дюкре.

За първи път Мари показва децата си

Кристалина Георгиева :
Привилегия да се срещна с Негово Височество принц Алоис от Лихтенщайн в замъка Вадуц. Дълбок разговор за световните икономически въпроси, мястото на Лихтенщайн в глобалната икономика и зараждащото се партньорство на княжеството с МВФ. Заедно ще надградим този отличен старт.

Много ми е симпатична Кристалина.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 22:08 от daviz

# 1 049
  • София
Крал Вилем-Александър, кралица Максима и принцеса Катарина-Амалия ще присъстват на Зимните олимпийски игри в Милано от 5 до 10 февруари 2026 г.

Принцесата на Оранж ще придружи кралската двойка за част от събитието.
Кралската двойка, принцесата и министър-председателят ще присъстват на церемонията по откриването в петък вечерта.

В събота те ще посетят Олимпийското село и Дома на отбора на Националната федерация.

Кралят е поканен като почетен член на Международния олимпийски комитет (МОК).

Общи условия

Активация на акаунт