Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 58 517
  • 1 141
  •   26
Отговори
# 1 125
Браво на Уилям, ето това е тиха подкрепа.
Принцът на Уелс се вози на лек скутер за мобилност, докато посещава лабораторията по роботика в Бристол.

# 1 126
Не разбирам в какво се опитвате да ни убедите?!Няма значение дали аз, Пенка или Драганка смятаме сериала на Мегън за успешен или не, важно е какво мислят Нетфликс, защото те инвестират много пари и очакват възвращаемост. Очевидно за тях вложената инвестиция е нерентабилна и затварят касичката, защото сделката не им изнася. Толкова. Ако имаше висока гледаемост и като съдържание беше високо оценено, щяха да продължат бизнеса.

# 1 127
Аз лично коментирам публикувани в темата класации.
Не ми е толкова важно, че да ровя и да правя шийтс с брой гледания и прочие.
В случая избирам да се доверя на публикуваната информация, която показва 2-та сезона и празничното издание в първата десятка на тази класация.

Така или иначе за мен беше интересно да видя в собствения си сегмент как се е представило предването, не сред целия репертоар на нетфликс.

# 1 128
  • Някъде там
Хари не знам дали ще дава пак показания.
Другите ищци предполагам ще дават също.
Не знам техните адвокати кого ще искат да призоват, надявам се двете споменати поименно журналистки, за да дадат и те под клетва показания, колко близки приятелки са били с Хари, че да им споделя такива детайли.
Днес пак е бил в съда в подкрепа на Лиз.Много ми хареса избора на вратовръзка.

Още снимки от ангажиментите на белгийците в Давос.
Тази ми е Close

Много интересна и различна рокля.

Фенката Blush

# 1 129
О, днес даже с прибрана, подредена коса Simple Smile роклята изглежда добре от това, което виждам.

Какъв е смисълът на вратовръзката на Хари, Давиз?

# 1 130
Принцът на Уелс ще се срещне с млади хора, които са се възползвали от BBC in Need финансиране чрез благотворителната програма We Move FWD на The Ubele Initiative, ръководено от чернокожи социално предприятие и общностен център в Северен Лондон, следващата сряда, 28 януари.

# 1 131
Три сестри. Отбелязали са 80 г рожден ден на Бенедикте със семейна вечеря в Амалиенборг.

# 1 132
  • Някъде там
О, днес даже с прибрана, подредена коса Simple Smile роклята изглежда добре от това, което виждам.

Какъв е смисълът на вратовръзката на Хари, Давиз?
Червено-синята вратовръзка, която Хари носи днес, е полковата вратовръзка на Household Division.
Хари е служил в полка Blues and Royals на Household Division по време на военната си служба.
https://www.regimentalshop.com/products/household-division-regimental-tie-silk
Костюм е на Максима.
Много ми харесва с вдигната коса на висок кок.

Много са хубави дечицата ор програмата.

# 1 133
Три сестри. Отбелязали са 80 г рожден ден на Бенедикте със семейна вечеря в Амалиенборг.
Бенедикте е родена на 29 април 1944г.
Вечерята е била преди около 2 години 😃
Но хубава снимка и е добре, че трите сестри се подкрепят и се уважават.

# 1 134
Явно снимката е правена тогава, а аз я видях публикувана вчера 😊.

# 1 135
Максито седнала повече ми хареса  Grinning
Трябвало друг цвят колан и ботуши да сложи.
И в сакото/блузата има нещо, което не е баш.

# 1 136
На днешния ден 1989 г. в Майорка.Сватбата на принц Кирил и Росарио.

# 1 137
  • Glasgow
Лиз Хърли е давала показания днес по делото срещу издателя на Дейлимейл и е плакала. При нея май по дълго са били разпитите. Нейната лийкната информация касае медицинска информация, престой в болница,също информация за сина ѝ и неговия баща- плащания които бащата е правил и нежеланието му да го вижда.
Дано постигнат някакво споразумение. Те поне имат парите да си го позволят, а ще е в полза на всички.

# 1 138
Те го превърнаха в ред сълзи, ред сополи тоя процес. Кога се очаква решение на съда?

Благотворителната организация Faith in Familys, Amazon UK  се обединява с Центъра за ранно детство на принцесата на Уелс, за да изнесе поредица от БЕЗПЛАТНИ събития в ранна детска възраст в Суонзи този февруари.

Тези събития предлагат на семействата с деца на възраст 0–4 години (и бъдещи родители) подкрепящо, приветливо пространство с игра, разказване на истории, информация от ранните години и практическа подкрепа.
Всяко дете, което присъства, ще получи Child Cwtch Kit, включително учебници, сензорна лампа и одеяло за гушкане.

# 1 139
  • Glasgow
Тази е първата от 9 седмици. Ами емоционални са, лично е. Принц Уилям също е съдил голяма медия, също за незаконно придобита информация, но Мирър май беше. Нека имат някакви граници.
Не знам дали помните Катрин като беше бременна с едното дете, може би най-голямото, дето някакви журналисти от радиото, но не мисля че бяха британски, се представят за членове на кралското семейство, за да вземат информация от болницата. Сестрата не се усеща, че е фалшиво и дава информация. После се самоуби след скандала. Надявам се и че тогава е имало наказани.

Общи условия

Активация на акаунт