Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 60 238
  • 1 160
  •   10
Отговори
# 1 110
Принцът на Уелс ще се срещне с млади хора, които са се възползвали от BBC in Need финансиране чрез благотворителната програма We Move FWD на The Ubele Initiative, ръководено от чернокожи социално предприятие и общностен център в Северен Лондон, следващата сряда, 28 януари.

# 1 111
Три сестри. Отбелязали са 80 г рожден ден на Бенедикте със семейна вечеря в Амалиенборг.

# 1 112
  • Някъде там
О, днес даже с прибрана, подредена коса Simple Smile роклята изглежда добре от това, което виждам.

Какъв е смисълът на вратовръзката на Хари, Давиз?
Червено-синята вратовръзка, която Хари носи днес, е полковата вратовръзка на Household Division.
Хари е служил в полка Blues and Royals на Household Division по време на военната си служба.
https://www.regimentalshop.com/products/household-division-regimental-tie-silk
Костюм е на Максима.
Много ми харесва с вдигната коса на висок кок.

Много са хубави дечицата ор програмата.

# 1 113
Три сестри. Отбелязали са 80 г рожден ден на Бенедикте със семейна вечеря в Амалиенборг.
Бенедикте е родена на 29 април 1944г.
Вечерята е била преди около 2 години 😃
Но хубава снимка и е добре, че трите сестри се подкрепят и се уважават.

# 1 114
Явно снимката е правена тогава, а аз я видях публикувана вчера 😊.

# 1 115
Максито седнала повече ми хареса  Grinning
Трябвало друг цвят колан и ботуши да сложи.
И в сакото/блузата има нещо, което не е баш.

# 1 116
На днешния ден 1989 г. в Майорка.Сватбата на принц Кирил и Росарио.

# 1 117
  • Glasgow
Лиз Хърли е давала показания днес по делото срещу издателя на Дейлимейл и е плакала. При нея май по дълго са били разпитите. Нейната лийкната информация касае медицинска информация, престой в болница,също информация за сина ѝ и неговия баща- плащания които бащата е правил и нежеланието му да го вижда.
Дано постигнат някакво споразумение. Те поне имат парите да си го позволят, а ще е в полза на всички.

# 1 118
Те го превърнаха в ред сълзи, ред сополи тоя процес. Кога се очаква решение на съда?

Благотворителната организация Faith in Familys, Amazon UK  се обединява с Центъра за ранно детство на принцесата на Уелс, за да изнесе поредица от БЕЗПЛАТНИ събития в ранна детска възраст в Суонзи този февруари.

Тези събития предлагат на семействата с деца на възраст 0–4 години (и бъдещи родители) подкрепящо, приветливо пространство с игра, разказване на истории, информация от ранните години и практическа подкрепа.
Всяко дете, което присъства, ще получи Child Cwtch Kit, включително учебници, сензорна лампа и одеяло за гушкане.

# 1 119
  • Glasgow
Тази е първата от 9 седмици. Ами емоционални са, лично е. Принц Уилям също е съдил голяма медия, също за незаконно придобита информация, но Мирър май беше. Нека имат някакви граници.
Не знам дали помните Катрин като беше бременна с едното дете, може би най-голямото, дето някакви журналисти от радиото, но не мисля че бяха британски, се представят за членове на кралското семейство, за да вземат информация от болницата. Сестрата не се усеща, че е фалшиво и дава информация. После се самоуби след скандала. Надявам се и че тогава е имало наказани.

# 1 120
Наш Мариус заплашил, че няма да даде обяснение в съда, ако на журналистите не се забрани да направят звуков запис на обяснението му. Страх го било, че записът ще се разпространи в Интернет. Жив да го ожалиш.
Съдът за съжаление отсъди в негова полза, макар че журналистите имат нужда от звуковия запис, за да цитират точно какво е казал той. След като статиите са написани, записите се изтриват. Такава е практиката. Но съдът предпочита да чуе какво ще каже Мариус, отколкото журналистите да пресъздадат точно какво е казал той.

# 1 121
Интересно, той като е пускал гадните си записи в Интернет,  дали е мислел за това как се чувстват жертвите? За съжаление в днешно време ценим правата на престъпниците повече от тези на жертвите.

# 1 122
Наш Мариус заплашил, че няма да даде обяснение в съда, ако на журналистите не се забрани да направят звуков запис на обяснението му. Страх го било, че записът ще се разпространи в Интернет. Жив да го ожалиш.
Съдът за съжаление отсъди в негова полза, макар че журналистите имат нужда от звуковия запис, за да цитират точно какво е казал той. След като статиите са написани, записите се изтриват. Такава е практиката. Но съдът предпочита да чуе какво ще каже Мариус, отколкото журналистите да пресъздадат точно какво е казал той.
Ама него кой го пита какво иска и какво не. Той да не си мисли, че в съда е милото момченце на мама дето му позволява всичко и му дава парички за скъпи почивки. Странно отсъждане на съда също. Ако не го осъдят този човек с 32 провинения, ще е мега смешно и странно и няма как да ме убеди човек, че кралското семейство не се е намесило.

# 1 123
  • Glasgow
Имаше отзвук, но те мисля че не бяха британци радиоводещите, мисля че самите Кейт и Уилям тогава изказаха съболезнования, писаха на децата ѝ. Те да си събират информация медиите, но по легални начини. За някоя от сегашните ищци беше информация във връзка с аборт, медицинска информация. Ами отвратително е.

# 1 124
Всъщност основният свидетел заради когото изобщо има колективен иск нали се оказа, че изобщо не е давал такива показания, бил му фалшифициран и подпис, и всичко. Именно фалшивите му показания бяха, че е имало незаконно събиране на информация. После той опроверга всичко, каза, че никога не е събирал незаконно информация. Затова и защитата дори не е разпитвала Хари и другите по много от точките. Няма какво да се защитава от обвинения за незаконно събиране, щом основният им свидетел е опровергал всичко.
Затова и защитата е акценирала именно върху заигравката на Хари с медиите, допускането им го себе си, после пробойната в приятелския му кръг.

Ще е много интересен развоя. Реално някои от 7те наистина имат и други доказателства освен лъжливите на този детектив, други пък разчитат главно на опроверганите вече твърдения. Въпреки че е колективен иск, реално е всеки сам за себе си, разпитват ги индивидуално, накрая пише, че сигурно всеки ще получи разлчино обезщетение.

Според мен медията със сигурност ще е виновна поне по няколко от параграфите, въпросът е дали доказателствата й за играта на Хари с медиите са достатъчно убедителни за пред съда.

Едно става ясно - с приятели като тези на Хари не му трябват врагове. Хари е казал, че с другаta журналистка не се бил запознал в Ибиза, а се е запознал на парти уикенд, организиран от неговия приятел Arthur Landon. Хари твърди, че чак след парти уикенда е разбрал, че. е журналистка. Представете си колко много информация е разбрала напълно легално тази жена и после медиите са го писали. Тогава Хари имаше много диви години. 
https://www.gbnews.com/royal/prince-harry-high-court-return-elton-john-daily-mail

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 23:12 от FreesiaR

Общи условия

Активация на акаунт