Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 69 096
  • 1 284
  •   7
Отговори
# 1 245

Свещи.
Посещават Мемориала на жертвите на комунизма в Маарямяе, придружени от президента и първата дама. Посещението включва кратка обиколка на мемориалния комплекс, както и поставяне на свещи до мемориалната стена в чест на естонците, загубили живота си или били депортирани в резултат на съветското потисничество в периода 1940-1991 г.Паметникът на жертвите на комунизма в Маарямяе е открит през 2018 г. като национален мемориален комплекс на Естония, посветен на над 75 000 граждани, депортирани, затворени или убити по време на съветския комунистически режим от 1940 до 1991 г.
Много красив тоалет под палтото се е крил.

Рокля по поръчка на Lasse spangenberg.

Рания вчера на частна прожекция на филма "Мелания" в Белия дом.

Много ми харесва Мери днес, много приятно облекло. Поводът не е приятен, де Disappointed

Точно преди малко четох, че към фирма за Мелания има много нисък интерес /признавам си, че даже и не знаех, че ще излиза такъв филм/. В някакво кино, май в ОК, имало само един закупен билет...та съчувствия за Рания. Иначе и тя е с интересна рокля.

# 1 246
Пишеше в някоя медия, че Андрю язди пред тях. Поне тя не е скъсала контакт с него.
 Аз нали започнах една книга за него и Сара, много ми харесва засега, и двамата, защото още не съм стигнала до развод и драми, много са луди по готин начин и двамата. Сара е била много добра в язденето и това я държи да не се срине, след като майка им ги изоставя заради друг мъж.
Днес дейлито с "ексклузивна новина", че Андрю е още Duke of York и има шотландската си титла граф на Инвърнес. Аз дори не съм се замисляла, че може да ги няма, нали "принц" му взеха само.
Андрю има титла "херцог на Йорк" просто защото кралят не може да му я отнеме, но Андрю не я използва. Кралят не може сам да отнеме титлата, всъщност може, но не бива, защото всеки един херцог би се притеснявал, че просто с един кралски указ вече няма да е херцог. Титлата „херцог“ е перство, а според британското право, веднъж дадено, перството е собственост на човека и не може да бъде отнето просто с указ на краля. Затова е необходим Акт на парламента, а такъв няма. Затова, въпреки че Андрю спря да използва титлата си „херцог на Йорк“, технически тя все още съществува в регистрите.

# 1 247
  • Glasgow
Точно, нищо ексклузивно няма, че има титла дето никога не му е отнемана😅

# 1 248
  • Някъде там
Много ми харесва Мери днес, много приятно облекло. Поводът не е приятен, де Disappointed

Точно преди малко четох, че към фирма за Мелания има много нисък интерес /признавам си, че даже и не знаех, че ще излиза такъв филм/. В някакво кино, май в ОК, имало само един закупен билет...та съчувствия за Рания. Иначе и тя е с интересна рокля.
 Да винаги в програмите има и такива тъжни, но уважителни към историята на домакините ангажименти.
След сериозните са имали и забавни, посетили са научните студия Rakett69, където са се срещнали с момичета на възраст 8-14 години от образователната организация HK Unicorn Squad.
Rakett69 Science Studios е модерен учебен център, който чрез практически дейности засилва интереса на децата и младите хора към науката, технологиите и иновациите.
HK Unicorn Squad е естонска неправителствена организация, основана през 2018 г., с фокус върху повишаване на интереса на момичетата към технологиите и STEM предметите. Програмата предлага практическо обучение, наред с други неща, в областта на кодирането, роботиката и решаването на проблеми, и от самото си начало е ангажирала над 4000 момичета в цяла Естония.
Joy Ще му излети телефона.

Е тя Рания на частната прожекция е била в отбран кръг предполагам. "Дремнала" е малко и свършил филма.Joy Шегувам се, но нали са си дружки с Мелания, уважила я е.

Сладури. Много я харесвам Габи с тази прическа..

Едно хубаво видео от вчера
https://www.instagram.com/reel/DUAmW59DKoC/

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 19:46 от daviz

# 1 249
Принцесата на Уелс по време на посещение в клуба на ръгби лигата „Уейкфийлд Тринити“. След това принцесата се присъедини към сесия с програмата „In Touch“, която предоставя отворено пространство за възрастни хора в местната общност, за да им помогне да се справят със социалната изолация чрез провеждане на викторини, семинари и обиколки на стадиона.

# 1 250
Бърза смяна на прическата и облеклото, за да е удобно и подходящо, за да завърши посещението си, като участва в сесия на умения с момичета от състезанието Champion Schools на Уейкфийлд.

# 1 251
  • Glasgow
Харесва ми с тази прическа.

# 1 252
  • София
Андрю има титла "херцог на Йорк" просто защото кралят не може да му я отнеме, но Андрю не я използва. Кралят не може сам да отнеме титлата, всъщност може, но не бива, защото всеки един херцог би се притеснявал, че просто с един кралски указ вече няма да е херцог. Титлата „херцог“ е перство, а според британското право, веднъж дадено, перството е собственост на човека и не може да бъде отнето просто с указ на краля. Затова е необходим Акт на парламента, а такъв няма. Затова, въпреки че Андрю спря да използва титлата си „херцог на Йорк“, технически тя все още съществува в регистрите.
Нещо което повтарям от много време.
Прочетох и статията в Дейлито. Цитираният много добре обяснява, защо и как.

# 1 253
Много красива снимка на Ингрид на фона на северното сияние.

Харесва ми Мери,  като изключим това на главата.

Яке ли се вижда под палтенцето на Кейт? Явно и в Англия е сковал студ.

# 1 254
  • Майничка
Изобщо не ми харесва тази рокля на Рания. Все едно е пришила към бодито си,, на нивото на ханша, плисирана пола без колан, а отгоре е навлякла двуцветен кроп топ от две части.

# 1 255
За последния си ангажимент принцесата на Уелс се присъедини към „разходка по благосъстоянието“ в квартал Peak с благотворителната организация Mind over Mountains. Организацията предлага професионална подкрепа за психичното здраве чрез терапевтични преживявания на открито, за подкрепена разходка за благополучие в квартал Peak.

# 1 256
И на мен не ми харесва Рания с тази рокля, сякаш е по гол тумбак. Ако не спре с интервенциите, скоро ще е като анимационен герой. Красива е, фина, елегантна, обаятелна е, защо се обезобразява така?!

# 1 257
  • Някъде там
Изобщо не ми харесва тази рокля на Рания. Все едно е пришила към бодито си,, на нивото на ханша, плисирана пола без колан, а отгоре е навлякла двуцветен кроп топ от две части.
То реално е така. Това е в оригинал

Днес повече ми харесва с този цвят костюм.
На среща с Уша Ванс и със сина си. Явно той още там учи.

# 1 258
Честно казано, вариантът на Рания ми харесва повече от този на модела.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 19:04 от Tiramisu29

# 1 259
Май Рания прекарва все повече време в Америка. Семейството на Иман живее там от години, тей като съпруга ѝ работи в Ню Йорк. Дори си мисля, че и дъщеря им е родена вероятно там. Явно и малкият син се е ориентирал към Америка.
Роклята на Рания е безумна, все едно останали парчета плат и направили една рокля. Интересно, че Рания има доста близки връзки с Мелания, а явно и с втората дама на Америка.

Общи условия

Активация на акаунт