Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 69 337
  • 1 290
  •   11
Отговори
# 1 260
Честно казано, вариантът на Рания ми харесва повече от това на модела.
Определено. Кой да повярва Simple Smile

# 1 261
Май Рания прекарва все повече време в Америка. Семейството на Иман живее там от години, тей като съпруга ѝ работи в Ню Йорк. Дори си мисля, че и дъщеря им е родена вероятно там. Явно и малкият син се е ориентирал към Америка.
Роклята на Рания е безумна, все едно останали парчета плат и направили една рокля. Интересно, че Рания има доста близки връзки с Мелания, а явно и с втората дама на Америка.
Не е изненадващо, Америка е един от най-големите им финансови донори. Все гледат да се въртят около властта, тоест Тръмп в момента. Поне веднъж на няколко месеца ходят на "съгласуване".

Рания дори е взела участие във филма, а не просто го е гледала.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 19:14 от Tinо

# 1 262
# 1 263
Херцогинята на Единбург, която пристига, за да присъства на повторното стартиране на програмата "Бебешки стъпки", като покровител на Националното дружество за превенция на жестокостта към децата.
https://x.com/Mari_Edinburghs/status/2016127299909714319?s=20

# 1 264
За последния си ангажимент принцесата на Уелс се присъедини към „разходка по благосъстоянието“ в квартал Peak с благотворителната организация Mind over Mountains. Организацията предлага професионална подкрепа за психичното здраве чрез терапевтични преживявания на открито, за подкрепена разходка за благополучие в квартал Peak.

Според мен красотата на дамите изпъква най-много в такива тоалети и обстановка, а не когато са накичени със сто бижута и бални рокли. Тук изпъква естествената красота.

# 1 265
Принцът на Уелс се срещна с първия министър на Шотландия Джон Суини в замъка Уиндзор този следобед.
Те говориха за посещението на принца и принцесата в Стърлинг и Фолкърк миналата седмица и обсъдиха въпроси, засягащи шотландските общности.

# 1 266
Принцът на Уелс проведе аудиенция днес с първия министър на Шотландия Джон Суини в замъка Уиндзор.

# 1 267
Нищо не виждаме. Пак, заради триене.
Много ми хареса Катрин в неформално облекло. На нея няма стил, който да не и отива сякаш.
Хашим сякаш още се е извисил. Доста симпатичен младеж. Относно времето в Америка, нали покрай всичко друго някъде излезе информация, че йорданците са купили шест (не съм сигурна за броя) апартамента  в Ню Йорк. Та, явно си се чувстват почти у дома.

# 1 268
Нищо не виждаме. Пак, заради триене.
Много ми хареса Катрин в неформално облекло. На нея няма стил, който да не и отива сякаш.
Хашим сякаш още се е извисил. Доста симпатичен младеж. Относно времето в Америка, нали покрай всичко друго някъде излезе информация, че йорданците са купили шест (не съм сигурна за броя) апартамента  в Ню Йорк. Та, явно си се чувстват почти у дома.
Според разследването на Pandora Papers, публикувано през 2021 г. от ICIJ, крал Абдула II на Йордания е използвал мрежа от над 36 офшорни фиктивни компании в Панама и други юрисдикции, за да придобие тайно империя от луксозни имоти на стойност над($100)милиона във Великобритания и САЩ. Тези придобивания са осъществени между 2003 и 2017 г. 

Ключови подробности относно документите от Пандора и крал Абдула II:
Офшорна мрежа: Кралят използва панамската фирма Alemán, Cordero, Galindo & Lee (Alcogal) за управление на тези фиктивни компании.
Портфолио от имоти: Имотите, закупени чрез фирми от Британските Вирджински острови, включват домове в Малибу, Калифорния, както и Лондон и Аскот във Великобритания.
Контекст: Тези разкрития предизвикаха противоречия, тъй като съвпаднаха с периоди на икономически строги икономии и зависимост от чуждестранна помощ в Йордания.

# 1 269
  • Някъде там
Честно казано, вариантът на Рания ми харесва повече от това на модела.
Определено. Кой да повярва Simple Smile
И тя като Моза. Макар че Моза се справя по добре.
Залата за вечерята в Естония е готова.
Президентът на Естония Алар Карис и първата дама Сирйе Карис ще бъдат домакини на концерт и държавен банкет в църквата „Свети Никола“, която служи като музей и концертна зала от 1984 г.

Преди вечерята има концерт.

Много хуабви и двете дами.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 20:23 от daviz

# 1 270
Мери в тъмносиньо или в черно е?
Не ми харесва как масата за вечерята в изтеглена до стената. Интересно защо са я издърпали там. Видимо има място да е по в средата. Как ли ще се поднася храната на гостите?

Говори се, че Марш фарм в Сандрингам ще е новият дом на Андрю:
https://www.houseandgarden.co.uk/article/marsh-farm-sandringham- … indsors-new-house
С повече снимки:
https://royalmusingsblogspotcom.blogspot.com/2025/12/andrews-new-home.html

# 1 271
Благодаря, Тино. 100 милиона, леле. И то точно за държава като Йордания, толкова зависима от чужда финансова помощ.
Скъпате тоалети на Рания нищо не са на тоя фон.

# 1 272
  • Някъде там
Мери в тъмносиньо или в черно е?
Не ми харесва как масата за вечерята в изтеглена до стената. Интересно защо са я издърпали там. Видимо има място да е по в средата. Как ли ще се поднася храната на гостите?

Говори се, че Марш фарм в Сандрингам ще е новият дом на Андрю:
https://www.houseandgarden.co.uk/article/marsh-farm-sandringham- … indsors-new-house
С повече снимки:
https://royalmusingsblogspotcom.blogspot.com/2025/12/andrews-new-home.html
Тъмносиня е. Носена е и преди.
Птицо има хора зад столовете явно се минава спокойно.
Няма място. Там са столовете за концерта.

Много симчатична къща си показала.

# 1 273
  • Glasgow
Тази къща скоро публикува някой таблоид, че Андрю ще се нанесе февруари, слагаха му кабелна на Sky tv, антени, де
.

# 1 274
Сефте им на йорданците да искат нещо от поданиците, КС да си прави каквото си иска, защото може
Контекст: Тези разкрития предизвикаха противоречия, тъй като съвпаднаха с периоди на икономически строги икономии и зависимост от чуждестранна помощ в Йордания.

Общи условия

Активация на акаунт