Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 70 352
  • 1 325
  •   9
Отговори
# 1 290
Въпросния Андрю как се издържа? Работи ли нещо?
Най-вероятно Чарлз го издържа. Може и спестено нещо да има, но надали е много. Наскоро гледах снимки на Роял лодж, много зле и неугледна изглеждаше къщата, порутена тераса, занемарена работа. Аз на негово място бих се радвала да ме преместят в по-малка, прясно ремонтирана и лесна за поддържане къща. Но при тях е въпрос на престиж явно да си в голямо имение. Пишат, че бил бесен от това изгонване.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 11:02 от птица

# 1 291
  • Glasgow
И от моя гледна точка е по добре в нова, ремонтирана, по малка къща, по малко разходи. Но предполагам със Сара е деликатна ситуация, в Роял лодж си е имала крило, сега нейната не е много ясна, къде ще живее.
В книгата за Сара и Андрю пише, че 2022 са продали имот в Швейцария за малко по малко от 20млн, сигурно все нещо им е останало, долу дясно

# 1 292
То покрай купуването на тоя имот имаше скандал също,  май с финансирането беше. Не е ли описано в книгата?

# 1 293
  • Glasgow
Не съм стигнала до там 😅аз по мой си начин го харесвам Анди и задържам момента дето нещата се прецакват. Не знам къде точно се объркват нещата при тях, готини млади са и двамата. С малко повече енергия и темперамент, дето явно не са могли да насочат в позитивна посока

# 1 294
  • Някъде там

Меган в реклама на бранда си
Много ми харесва тази рокля..Различна и интересна е.
И бременна беше много  хубава в нея.

А със Сара какво се случва ? Тя къде живее? Дано поне кучетата са и позволили да запази, защото за тях ще е ужасно да сменят стопанина отново.

# 1 295
Някъде четох, че той като военен непрекъснато е отсъствал от къщи, тя е била все сама (прислуга и детегледачки не се броят) и така. Всеки е тръгнал по свой път. И медиите са се намесили със снимките компромати за Сара, което е било решаващо. Знаем, че иначе (без публичен скандал) аристократите не се развеждат. Всеки си живее в своето си крило или дори къща, събират се от време на време, за да се появят заедно някъде, децата са по интернати... Защо да си усложняват нещата, делят пари, имоти, среда! При тях винаги е било така, и вероятно винаги ще бъде.

# 1 296
  • Glasgow
Да, покрай това се отдалечават, иначе дори Чарлз уж казал на Даяна да бъде повече като Сара, Сара е била много уверена в себе си като е влязла в АКС.(после си е променил мнението)

# 1 297
И те са били "великолепната четворка", и при тях нещата са се прецакали.
Преди време гледах някакъв филм за Даяна. След развода, на поредния Трупинг (май), Сара, вече сред тълпата по улиците, си пробива път напред, за да я извика, а Даяна се прави, че не я вижда. А са били много близки преди това.

# 1 298
  • София
Красива млада жена

# 1 299
  • Някъде там
Хубавица.
Много хубави снимки има от последните й ангажименти.

Кристиян вчера се е запознавал с нови закони които ще трябва да подпише в отсъствието на баща си.

# 1 300
  • София
Кристиян вчера се е запознавал с нови закони които ще трябва да подпише в отсъствието на баща си.

Хахахахаа, яка снимка!

Чудесна е кралицата от вчера и особено от вечерта

В Естония вали сняг - късметлии.
https://www.billedbladet.dk/kongelige/danmark/liveblog-kong-fred … uen?p=lc-10936681
Хубав костюм и палто е избрала за днес, и на мен колана ми се видя излишен.

# 1 301
  • Някъде там
Те вече трябва да са на път за Литва.
Много ми харесва тази снимка на Карл-Густаф и Силвия от вчера.
И те са отдали почит на жертвите на Холокоста.

Албер и Шарлийн на концерт за празника, вчера вечерта.

# 1 302
Принцът на Уелс е в Северен Лондон за посещение на програмата We Move FWD на Children in Need. Инициативата е 10-годишен ангажимент на BBC Children in need за създаване на възможности за чернокожи деца и млади хора в Обединеното кралство.

# 1 303
Принцът на Уелс се е срещнал и с три организации, финансирани от We Move FWD, Humber All Nations Alliance, Society for the Advancement of Black Arts и Thurrock African Group.

# 1 304
Ехе,остарява олесява Уилиам.

Общи условия

Активация на акаунт