Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 73 172
  • 1 385
  •   5
Отговори
# 1 335
  • София
А пък на мен ми прилича на Симеон Сакскобургготски😳
Ами все пак и двамата са от рода Сакскобурготски.

# 1 336
Ризата е много хубава, отличаваща се. Костюмът не отстъпва!
Софи се е пременила в костюма си на Виктория Бекъм.😜

Довечера ще я видим и на филмовата премиера с Чарлз и Камила.
Много красива Софи, харесва ми костюма на Виктория Бекъм, както и този, който има Кейт. Не всичко в нейните колекции е моето, но дрехите й се отличават с елегантна и изчистена линия.
Още няколко хубави снимки от Кейт, толкова е чаровна в този сет. Има страхотни видео от този поход, вижда се колко общителна, позитивна, усмихната  и мила е принцесата, но не мога да ги кача, така и не се научих.

# 1 337
Част от пристигналите до момента гости на премиерата на „В търсене на хармония: Визията на един крал“ в замъка Уиндзор -

Домакините все още не са пристигнали, но тук може да се разгледат всички пристигнали до момента - https://www.gettyimages.com/editorial-images/news/event/finding- … rrivals/776451385

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 20:47 от Tinо

# 1 338
Принцесата на Уелс ще посети производителите на текстил в Западен Уелс следващия вторник, 3 февруари, "за да отпразнува наследството, творчеството и майсторството на уелските производители на текстил".

Гостите за примиерата на "Намиране на хармония: Визията на краля" започнаха да пристигат. Изключително много известни личности като Кейт Уинслет, Джуди Денч, Стенли Тучи, Шивон Макензи, Бен Браун и Сиара Дойл, Лейди Пени Ланкастър и сър Род Стюарт, Софи Хънтър и Бенедикт Къмбърбач.

Скрит текст:

# 1 339
  • Някъде там
Те затова са толкова странни и грознеят. На мен ми заприличаха на плетени терлични от баба 😄

Шарлот може да е красавица, но този път не е нацелила тоалета. Едното не пречи на другото.
Това беше най- забавното Joy определение. Joy

Снежно е било и в Литва днес.

Много красиво се е получило с украинското цветенце подарък от дечицата в центъра.

Скрит текст:

Вечерната визия е страхотна. И двете дами много ми харесват.

# 1 340
Страхотна е вечерната рокля на Мери 🥰
Толкова е царствена в нея.

# 1 341
Мери днес изцяло в любимите ѝ британски марки. Хубаво вдъхновение е взела и с Erdem костюма, но определено не е нейния стил. Вечерната рокля на Solace сме я виждали в подобен модел от Алексия миналото лято. Костюма е на The Fold.

# 1 342
Мери днес изцяло в любимите ѝ британски марки. Хубаво вдъхновение е взела и с Erdem костюма, но определено не е нейния стил. Вечерната рокля на Solace сме я виждали в подобен модел от Алексия миналото лято. Костюма е на The Fold.
Костюмът ѝ много ми напомня на този незабравим костюм на Катрин. На една и съща марка ли са?

# 1 343
Костюмът ѝ много ми напомня на този незабравим костюм на Катрин. На една и съща марка ли са?

Да, Erdem. Дано го видим отново този костюм, страхотен е, идеално подхождащ на стила на принцесата.

# 1 344
Мери днес е 3 от 3 британски тоалета. Вчера също имаше. Да не е сбъркала Прибалтика с Острова?
Вероятно мечтае за покана за държавно посещние, за да носи само британска мода.

Чудех се кога ли ще облече Solace London и ето, че се случи тази вечер.
През последните години няколко роялки облякоха техни рокли, като Рания и Алексия имат подобни като на Мери.
Катрин през 2022 г. дебютира сред роялките с този бранд и след това популярността на марката се разпространи и сред другите монархии.

Да, Април, и двата костюма са Ердем.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 21:44 от Tinо

# 1 345
Какво преобразяване на двореца Уиндзор за премиерата!

Ехааа, Софи, страхотен цвят рокля!

# 1 346
Чарлз и Камила изглеждат много добре, Софи е с разкошна рокля, единствено трябва да избере по подходящ сутиен.
Вечерната рокля на Мери ми харесва, тиарата също.
Този костюм на Кейт ми е един от любимите, много се надявам да го облече отново.

# 1 347
Благодаря ви, момичета, очевидно дамите от другите кралски семейства харесват стила на Катрин и черпят вдъхновение от нея. А пък тя доста успешно популяризира британската мода и нейните брандове.

Софи и Камила са с много елегантни и приятни визии.

# 1 348
  • Някъде там
Страхотна е вечерната рокля на Мери 🥰
Толкова е царствена в нея.
Много е красива роклята  определено и Мери я носи много добре. На Elie Saab е.

# 1 349
Разкошна рокля 🥰

Общи условия

Активация на акаунт