Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 74 584
  • 1 402
  •   7
Отговори
# 1 380
О, ето една наистина хубава зимна пола. И цветното съчетание е топ, хем подходящо за сезона хем развижено и нескучно.

# 1 381
Зя пореден път се казва, но Мери има страхотни поли в гардероба си и много добре ги съчетава.

# 1 382
Ботушите за мен са си добре. Полата е твърде обемна и дълга.

# 1 383
  • Някъде там
Днес страхотна Мери, много cozy зимен тоалет, и женствен. Страхотна пола!
Откриване на бизнес форум и посещение на изложбата в Музея на енергетиката и технологиите.
С акцент върху енергетиката, отбраната, сигурността и космоса.

Прекрасна визия . Радвам се че отново я облича тази пола. Много красиво и тежко пада и стои страхотно.
Фредерик ще е на посещение в Гренландия от 18 до 20 февруари, сега пуснаха инфо.

Летисия на работна среща с испанската федерация за редки заболявания

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 15:20 от daviz

# 1 384
Принцът на Уелс и неговият приятел Едуард ван Кътсем, кръщелникът на краля, присъстват на мача от фаза MD8 на УЕФА Европа Лига 2025/26 между Астън Вила ФК и ФК Залцбург на „Вила Парк“ на 29 януари 2026 г. в Бирмингам.
Вила са спечелили мача!

# 1 385
  • Някъде там
Честити да са рождениците Фелипе, Абдула и Хашим.
Фелипе става на 58 години.

Абдула става на 64 години

Хашим става на 21

# 1 386
Кралицата пристигна на благодарствена служба за Дейм Джили Купър в катедралата Southwark в Лондон.

# 1 387
  • Glasgow
Поздрав от Рания за Хашим 🎂

# 1 388
  • Някъде там
Снимки от честитката на Хюсеин към Хашим.

Линк към видео честитка на Хюсеин към Абдула.
https://www.instagram.com/reel/DUIG2A0CKBx/

Много ми харесаха всички визии на Мери вчера. С белия костюм много хубава за мен . Днес обявиха  датите на дп в Австралия. Там ще са от 14-19 март.

Скрит текст:

Летисия и Фелипе вчера на погребалната литургия за жертвите на влаковата катастрофа.

София на самостоятелен ангажимент днес. Посещава център за кучета водачи на фондация ONCE.

Матилде вчера е приела представители на международни организации, които се борят срещу стигматизацията и дискриминацията на хора с проказа.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 14:26 от daviz

# 1 389
  • София
Ей, Матилде каква е хубава в това изумрудено зелено, много подходящ за нея цвят. И хубава рокля, една идея ми е по-официална. Дано я носи пак. Много съм доволна от дължината.

Ей, много рожденици днес, да са живи и здрави!
Децата на Рания и Абдула всичките са много хубави.

Мери е хубава в бяло, но този костюм изобщо не ми харесва. Толкова по-хубави има.
Чудесна новина за посещението в Австралия. Засега само те двама с Фред ли имат обявени?
Или имаме и други предвидени?

# 1 390
Много ме зарадва младата София,адски чаровна е!

# 1 391
  • Някъде там
Ей, Матилде каква е хубава в това изумрудено зелено, много подходящ за нея цвят. И хубава рокля, една идея ми е по-официална. Дано я носи пак. Много съм доволна от дължината.

Ей, много рожденици днес, да са живи и здрави!

Чудесна новина за посещението в Австралия. Засега само те двама с Фред ли имат обявени?
Или имаме и други предвидени?
Лана, не е в изумрудено зелено,от снимката е така, носила я е няколко пъти.

А за дп има няколко предвидени не е само това. Писах тук но вече забравих кой къде ще ходи. Сега ще погледна и пиша пак.

# 1 392
Много силен ден откъм рожденници.
Хашим ми е най-симпатичен от йорданското КС, заедно с Иман.
Матилде и аз я харесах с тази рокля-модел, цвят, дължина. Направо я подмладява.
Да не пропусна инфантата София-лъчезарно момиче, става все по-уверена. Харесва ми да я виждам по събития.

# 1 393
Кралицата пристигна на благодарствена служба за Дейм Джили Купър в катедралата Southwark в Лондон.

Камила има много интересна брошка! Много харесвам брошките ѝ, има страхотна колекция от забавни, симпатични и нетрадиционни брошки.

Матилде изглежда огромна на фона на хората до нея, като великан е. Хората отзад изобщо не се виждат от главата ѝ. Много неудачна подредба, щеше да е добре да застане отзад, забелязвам, че от другите кралски семейства винаги се позиционират в центъра и най-отпред по снимки.

# 1 394
Април, в последните дни е с интересни брошки.
Днешната муха май така не я разпознаха на коя марка е, но вероятно и тя е VAN CLEEF & ARPELS.
На примиерата на филма носеше бродираната брошка, изработена от Елиза Гомерсал и Дурга Шунтакумар, завършили Шанел и Фондация „Кралят“.

Кралицата се присъедини към журито в Бъкингамския дворец на 28 януари 2026 г., за да определи победителите в конкурса за творческо писане „500 думи“ на BBC.
Нейно Величество носеше щипка „Щастливи животни сова“, изработена от VAN CLEEF & ARPELS.

Общи условия

Активация на акаунт