Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 71 555
  • 1 359
  •   12
Отговори
# 1 350
  • Glasgow
Рядко ми харесва този цвят, но модел, линия, страхотна.

# 1 351
О, Уау визия беше тази.
Снимката е страхотна!

# 1 352
  • София
Много красива Мери! Цветът е на ръба да не ми хареса, но все пак има червенеещ оттенък.
Обеците са едни от най-любимите ми
Безупречна дотук на всяко появяване.

Софи има спешна нужда от подходящ сутиен, иначе разкошен цвят, много ѝ отива, но роклята не е за нейната фигура.

# 1 353
Страхотна е тазвечерната рокля на Мери. И тя изглежда много добре. Не случайно е от любимките в темата 🙂

Колко са остарели някои от моите обичани английски артисти. Тъжно ми стана 🥺

# 1 354
Интересно колко се доближават двата модела рокли с лондонския бранд, дори и като цветове.
Мери за първи път ли носи Ели Сааб? Май не сме я виждали в техни рокли до сега.

# 1 355
Роклята на Софи е Galvan London. Носи техни модели от 2018 година. Роклята не ѝ е нова. Видях, че и други особи са фенки - Ингрид, Стефани, Меган, Беатрис, Южени. Но Софи е най-голяма фенка, с най-много артикули от марката.
Интересен факт е, че е създадена от германка, швейцарка, исландка и американка, но е базирана в Лондон и се води британска марка.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 22:59 от Tinо

# 1 356
Много царствена вечерна визия от Мери. Но дневния костюм не е за нея. Нито модел, нито десен, но най-вече заради полата и съчетанието с ботушите.
Интересен избор при Камила - вероятно копринен панталон и кадифен кафтан. За артистичното събитие ми.се струва доста на място, но все пак е смело. Цвета е чудесен.

# 1 357
  • Glasgow
Камила хем ми се струва, че има 10 рокли -кафтани в един модел, само различни цветове, хем интересно се облича. Интересна жена

# 1 358
Панталона на Камила е страхотен цвят и какъв слаб крак има на тези години.

При Софи не мисля, че проблема е от сутиена, просто сатена го прави да изглежда неподходящ.

Гуинет Полтроу със същата рокля

Кейт Уинслет обаче ми е най-елегантна тази вечер, страхотна рокля!

# 1 359
Камила хем ми се струва, че има 10 рокли -кафтани в един модел, само различни цветове, хем интересно се облича. Интересна жена
Смела е. Не я харесвам особено, никак дори, но не мога да отрека, че е силна и смела жена.
Подхващам книгата на Тина Браун, The Palace Papers: Inside the House of Windsor...
В началото съм, но някъде из отзивите за нея прочетох - пишело, че Камила едва ли не насила са я омъжили за Чарлз. Хич не е искала 🙂 Предпочитала е да се ползва от благата на  кралска фаворитка и да не се натоварва с отговорностите на кралица. Пък било и консорт.
Като я прочета, ще разказвам 😄

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:21 от птица

Общи условия

Активация на акаунт