Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 78 309
  • 1 513
  •   17
Отговори
# 1 485
София е била запозната с Епщайн чрез своя ментор Барбро К. Енбом през 2000-те години в Ню Йорк. Барбро е действала почти като култиватор за Епщайн, като го е запознала с млада скандинавка. На снимката София очевидно се крие в Африка, след като пресата е разбрала за връзката ѝ с принц Карл Филип. Барбро твърди, че София скоро ще бъде „принцеса София“, но това няма да се случи още пет години. Струва ми се доста странно, че тя е информирала Епщайн за София дори седем години по-късно, споделяйки, че София има друг син. Странно.
“Менторката” звучи и прилича на истински маман.

Да не би някой от вас да си мисли, че срещите на Епщайн със София и Метте са ей така просто, да си пият кафенцето? Имало е какво да си вземе от тях със сигурност.

# 1 486
За какво й е платил Ерстайн, откриха ли вече журналистите?
Може и по-зле да е от преди, вече и с власт виждаме как е съучастник в тежки престъпления.
Да, Метте-Марит си е същата, за която Хокон се ожени навремето. Същата, която трябваше да стои пред камерите и да се дистанцира от миналото си.
Не се е променила явно.

# 1 487

Нещо не разбрах за София - обвиняваме я, че някой е изпратил нейна снимка на Епщайн?
Интересно как "менторката" ѝ има нейни снимки от ваканцията на София, освен ако не са изпратени от самата нея. И за какво са ѝ на София все още "ментори", които да я предлагат на разни богаташи, след като вече е била хванала принца и сватба е била сигурна.  Ето и от 2012. Частна прожекция с Епщайн. Принцеса София е била поканена като лична придружителка на Джефри Епщайн на филмова прожекция на Бродуей в Ню Йорк през 2012 г., според покана, която вече е публично достояние.А иначе се твърди, че преди 20 години общувала с него, а това е доста след това.
https://www.expressen.se/nyheter/kungligt/prinsessan-sofia-inbju … t-pa-filmvisning/

Норвежкият мениджър по комуникациите само днес трябваше да се коригира три пъти, заради твърдения за годините,  в които Метте е общувала с Епщайн. С всяка корекция периодът на общуване се увеличава от говорителя. Според излязлата информация- нова редакция.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 18:44 от Tinо

# 1 488
...трябва ли Мете да бъде лишена от титли и привилегии, както Елизабет и Чарлз направиха с Андрю. Защото не е много Ок да лъжеш. А тя много лъже.
Мете трябва да се откажа, да. И не толкова заради Епстайн, а заради престъпленията, с които съучастие на сина си.  Тази жена трябва да бъде премахната от обществена роля.

# 1 489
Епстайн е ходил на гости и на мете в двореца, качих одеве информация. Тя е ходила при него. Общите им срещи са между 20 и 30. Взимала е пари от него.

Разлика не виждам, а равенство.

# 1 490
Защо е тази защита на Метте, когато излязоха мейлите на Сара, тук беше оплюта качествено, критикувана защото си общувала с престъпник, водила дъщерите си при него. Сега за Метте не било нищо лошо, че се познавала с него, трябвало да чакаме да излезе информация, че злоуоотребявала с момченца, иначе е невинна. За нея не е проблем, че е водила Мариус при Епщайн, ми тогава да реабилитираме и Сара, тя поне е опазила дъщерите си от пороците.
Засега само АКС показа сила и морал, може и да е лицемерен, ама поне показа някакъв.

# 1 491
ММ: „Ще ми дадеш урок“? Епщайн: „не е от типа, от който наистина имаш нужда“ ММ: „И какъв би бил той“?

# 1 492
  • Glasgow
Защо Сара обсъжда такива детайли от живота на дъщеря си с престъпник 🤮Горките момичета, не случили на родители.

# 1 493
Да цитирам от една от 100-те статии по случая днес:

Това не е въпрос на юридическо право. Това е въпрос на морал. И в кралска институция, която живее от вяра/достоверност, моралът не е по желание.

Коментарите за разкритията за Метте-Марит са безпощадни. Тази жена няма да има никаква достоверност като кралица. Хокон май трябва да се разведе, ако ще става крал и ще спасява това семейство и привилегиите му.

Tino, чак сега видях искането ти за линкове.

Ето тези тук чета

Ще ми отнеме цяла вечер да прочета всички статии за нея.
Но сега ми попадна друг цитат

Is it inappropriate for a mother to suggest two naked women carrying a surfboard for my 15 yr old sons wallpaper?

Дали е подходящо 2 голи жени, носещи сърф, като плакат на стената на 15-годишния Мариус? Как мислите?

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 19:45 от Fenris

# 1 494
Мете е живяла за сметка на епщайн ли? Като сара? И е участвала в трафикирането и насилването наравно с мъжа си ли?

Кое да й критикувам на Мете, че се е срещала е епщайн ли? Дайте подробности, ще го обсъдя, казах вече няколко пъти

Ти като ми държиш сметка кого критикувам и кого не, критикуваш ли андрю и сара или само активно ги защитаваш?
Защото аз Мете не съм я защитавала.
Да критикувала съм ги, а защитата на Метте от твоя страна не спира. Когато писах, че Андрю все пак остава брат на Чарлз, тук се изсипаха критики за това как АКС защитава престъпник, защо сега защитаваше Ингрид? Сара живеела от парите на Епщайн, а защо не се запиташ за какво са платени парите на Метте? За какво един трафикант може да плаща?  Колко се писа включително и от теб за визитата на Епщайн в Бъкингам, а сега като се оказа, че е гостувал и в Норвегия, вече не е проблем.

# 1 495
  • в сърцето на един мъж...
Андрю плати парите, защото Елизабет така реши. Не искаха да се занимават с дело заради скандалите, а вече се знаеше, че тя не е добре. Иначе той можеше и да спечели. Всичките са навързани като свински черва, сал един Андрю ви вади очите. А него най-много го наказаха. Другите си живеят живота, харчат си паричките и даже не се срамуват да се показват.

# 1 496
gala66, ти ще виждаш и четеш каквото решиш и искаш, аз нямам никакво намерение да те убеждавам така пламенно, както ти ме обвиняваш в някаква защита на Мете.
Щом си вярваш, че си критикувала сара и андрю, аз съм последния човек, който ще те убеди в противното.

И за последно, колкото и черна да е Мете, андрю и сара не стават по-бели от това. Ама никак. А, да, на Острова ще искат да четат за тях, не за мете, точно както в Норвегия ще е обратното.
И, да, тук в тази тема, във форум, всеки ще си пише каквото си реши за когото си реши, защото не сме на изпит с конспект и никой не е в позиция да държи сметка на някой друг какво е решил да обсъжда, стига да е по темата Wink

# 1 497
  • в сърцето на един мъж...
Мне, ама това, че е черен Андрю, не прави Мете по-бяла Simple Smile В същия кюп е.

# 1 498
Престолонаследница Мете - Марит от 21 октомври 2012 г.
Мисля че Метте няма да има уважението на никого, ако стане кралица някога.
Двойката престолонаследници присъства на сватбата на наследствения велик херцог Гийом и Стефани дьо Ланоа през уикенда от 19 до 21 октомври 2012 г.

Скучна сватба
Беше като някакъв стар филм
В който знаеш, че героите не се задържат дълго
Книги още книги
21 октомври 2012 г., 03:09 ч. Джефри Епщайн <jeevacation@gmail.com>:
Времето беше много лошо, върнах се в Ню Йорк... как беше сватбата ви?

# 1 499
Престолонаследница Мете - Марит от 21 октомври 2012 г.
Мисля че Метте няма да има уважението на никого, ако стане кралица някога.
Двойката престолонаследници присъства на сватбата на наследствения велик херцог Гийом и Стефани дьо Ланоа през уикенда от 19 до 21 октомври 2012 г.

Скучна сватба
Беше като някакъв стар филм
В който знаеш, че героите не се задържат дълго
Книги още книги
21 октомври 2012 г., 03:09 ч. Джефри Епщайн <jeevacation@gmail.com>:
Времето беше много лошо, върнах се в Ню Йорк... как беше сватбата ви?

Хахахаа, иначе четем колко са близки роялите помежду си, а гледай зад гърбовете си какво говорят.

Тази Мете е много комична и лицемерна персона.

Общи условия

Активация на акаунт