Цветарки,продължаваме да обменяме опит-6

• 27 066
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
защо не ме сетихте да питам за гледането на картофите, ей сега ще проуча въпроса

# 106
Ами може да се видим...То по принцип тогава ще идваме за снимки за предаването Горчиво по бТВ - ще бъдем само многодетни семейства за популяризиране на нашата кауза....От 11ч. ще са снимките.....И после сигурно свободни....Въпреки,че с другите семейства ще си спретнем май пикник, защото и те са тук от форума и се познаваме.....Ама време за всичко има...Та казах си защо ще идваме в София....

# 107
ааааааааааааааа искам да ви гледам кажи кога ще е предаването и повторението

# 108
ааааааааааааааа искам да ви гледам кажи кога ще е предаването и повторението

Незнам - тогава ще е само записа,а по ТВ - сигурно ще кажат допълнително кога ще е.. По принцип май записа е 1 месец преди излъчването по ТВ, но аз ще ви кажа и- и да сме паднали, и да сме били..... Важен е купонът!

# 109
разбира се, ще гледам ама повторението вероятно че по това време съм на работа

# 110
Дами,пуснах анкета,но ми се струва малко ''тромава''.според вас,ще даде ли ясна представа за ползването на торове или не  Thinking ако трябва ще я променя
мисля,следващата да е с определени марки
съжалявам,че чак сега я пускам,но вчера бях 12 часа на упражнения,както и тази сутрин,и нямах достъп до пс

# 111
гласувах, много е хубава и съм с 2 ръце за кристалона

# 112
гласувах, много е хубава и съм с 2 ръце за кристалона

аз пък него никога не съм го ползвала  Thinking
чудя се дали да прибавя и тор за отделни цветя,защото азалиите ги поливам с тор за азалии,петуниите с такава за петунии,палмите с палмова и т.н. но пък няма ли да стане много дълга.или да ги обединя в 1 опция накакси

# 113
  • Карлово
Моля, обяснете на невежата що е то КРИСТАЛОН? Пък после да гладувам.
Цоцоланке, и аз искам да ви гледам, кажи кога непременно.

# 114
ами какво, тор Joy, прахообразна е, но се разтваря във вода, моя е бял и торя всичко с него, цветята се развиват много добре, не е скъпо, ползва се много време и е ефикасно Peace

# 115
ами какво, тор Joy, прахообразна е, но се разтваря във вода, моя е бял и торя всичко с него, цветята се развиват много добре, не е скъпо, ползва се много време и е ефикасно Peace

виждала съм,че има различни видове за различните фази на растеж при цветята

# 116
И аз веднъж се бях запътила да си купувам Кристалон, но в Бриколаж се озовах пред един щанд с поне 10 вида и така и не можах да реша какъв ми трябва.

# 117
Мама Цоцоланкe, и на мен ми се види, че това на снимките са мандарини, и такива имах едно време, стават красиви, но с много остри бодли, дивачки, трябва да се направи калем от облагороден лимон и така може даже да плододава Laughing Моите станаха доста големи с лъскави листа, но така и не ги ашладисах, и ги зарязах.
Що се отнася до банана, майка ми има в къщи доста голям, изкарва пиленца но съхнат Confused, чакам и аз да си хвана, че тва голямо чуда не мога да го взема. Пък и аз големите цветя ги моря скоропостижно. Crazy Не ми се вярва да се хваща от семе, може и да става, но трябва да са специални семенца.

# 118
я ми кажете - имам аз една драценка, на която трябва да й сменям саксията - трябва ли да купувам специална почва или може и с обикновена  newsm78

# 119
аз влязох в магазина и се оплаках на продавачката че ми капят листата на цветята и не растат, абе не вървят и тя ми даде бял кристалон, доколкото знам зеления кристалон е мноо хубав като общо, подхранва почвата и тн Thinking

Общи условия

Активация на акаунт