Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 31 065
  • 897
  •   4
Отговори
# 165
Боби, ние през март ще дойдем да гледаме кукерите, ако ги има. Само трябва да ме подсетиш преди датата. 😅
Офф огладнях по никое време. Ще взема някоя маслина и кашкавал, че не ми се тъпче по нощите. Утре в 7 ще ми/ни се реве. 😆

# 166
И аз днес правих баница, със спанак и сирене.
Ние с мм започнахме да гледаме Алф.
Още по-смешно ми е отпреди. Замислих се кой да е следващия сериал, комедия. Хем искаме да се посмеем на стари, но и нови също.
Аз тепърва сложих още малко украса на етажа на детето. Още сме окичени и отвън с лампички.
Ох, напомни ми когато живеехме в Прага, гледахме Алф. Децата много го харесваха, а малкият, на година и половина, искаше такова куче.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 09:15 от Лятo

# 167
  • при моите деца .....
Добро утро!
Готови, неготови.... отпускът свърши.
От днес - на работа.
От днес - режим. С голям + съм от отпуска.
Хубав ден!
Спокойна седмица!

# 168
Добро утро.
Аз не лочивах, затова пък стартирам нова работна седмица. Ще берем плодовете от почивните дни.
Пожелавам ви успешна седмица.

# 169
  • На брега на реката
Добро утро!

Хич не спах добре, та не знам как ще я карам днес. Мислех, че след вчерашния масаж ще спя като бебе, ама не би!
Довечера съм на маникюр, че имам час и положението е зле, а хич не обичам, че 3 часа отнема, заедно с педикюр.
Не знам дали ви се похвалих, че си купих билети за Андре Рио и Лорд ъф дъ денс. Мечта са ми и двете и няма търпение да стане време!

Роди, леко да минава и да ви подмине останалите.

За какъв сериал говорите, че ще почва?

Първи работен ден, за годината. Дано е лека през цялата година и дано най-после успея да я сменя, че всеки ден със свито сърце ходя!

Хубава седмица, момичета!

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 06:45 от Бубoлина

# 170
  • Бургас
Добро утро!

От мерак и аз не знам за какво съм се събудила в 5 ч. Изпих кафето, прегледах всички възможни пощи и след малко започва голямото събуждане. Разпращам всички и отивам на масаж. След това ме чакат два огромни чувала с дрехи за Марто, които идея нямам къде точно ще набутам. Преди Коледа друга дружка също ми даде дрехи от нейния син, като в едните дънки успях аз да вляза, смятайте за колко години напред ме подсигуряват.

Бубе, за Мамник. Започва от този четвъртък по БНТ.

Спорна и спокойна да е новата седмица!

# 171
  • На брега на реката
Благодаря, Селесте, не знаех!

# 172
  • Телиш/Плевен
Добро утро!
Успешна да е първата работна седмица на тази година! Hug

# 173
  • някъде другаде
Добро утро!
От днес на тръстиката.
И аз от днес на режим.
И аз ще гледам Мамник , само дано не забравя.
Селесте  , подсети ме в четвъртък.
Хубав ден!

# 174
  • София
Добро утро!

Успешна работна седмица!

# 175
Добро утро!
Подхванала съм вече домашните задължения, и сина събудих, че се беше успал. Днес чакам ММ след тридневен служебен запой.
Я, тези, които са чели книгата Мамник да споделят само какъв сериал да очакваме- криминален, любовен, комедия,...?
Пожелавам ви хубав ден!

# 176
  • Бургас
Добро утро!
И аз не спах добре, постоянно мислех,че съм се успала за работа. 😂
Малкия веднага стана, щом си чу алармата! Чак не повярвах 🤨😂
Леко да мине понеделника!

# 177
Криминален е, Мари. С малко фантастични елементи.

# 178
  • София
Започваме с поредната стресираща надпревара с времето. Хубаво е, че нямах желание за крясъци.

# 179
  • Бургас
О, у нас не помня да е имало такава спокойна учебна сутрин. Марто стана на секундата, за броени минути беше готов. Кака му и тя, че даже успя и да закуси вкъщи. Пу-пу! Остана само да вмъкнем в графика оправяне на леглото и дрехите по земята Joy

Общи условия

Активация на акаунт