Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 31 563
  • 914
  •   5
Отговори
# 150
Много хубаво си изкарах с децата аз. Мартичко беше добро детенце, потанцувахме, поиграхме си, хапна и заспа. С Алечко играхме табла на тази, на която моята леля ме научи да играя и играхме до последно 🥹😍
Като се прибрах апнах и полегнах малко. После прибрах коледните украси и елхи, а любимият изчисти. Мисля да си тегля един душ и да лягам, че се заморих.

Похвалвам книгите на Васил Попов-  Мамник, Лехуса и Аждер. Слушам ги в  Сторител, докато си лежа или правя нещо. Ще ги купя на баба,  защото мисля, че ще ги хареса.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 18:48 от Алечка

# 151
  • Бургас
Аз слушам в момента "Мамник", но няма да успея да я свърша, преди да започне сериалът тези дни. Владо Пенев чете уникално някои от героите. Иначе подарих на нашите за Коледа Мамник и Лехуса, майка вече е готова с първата.

# 152
Мамник го купих още 2024 година, малко след като излезе. Идеята е страхотна, но изпълнението е малко като ученик да го е писал. Чакам да видя сериала. Надявам се да е по-добър.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 19:53 от Sunny29

# 153
  • някъде другаде
Роди , бързо да минава на детето.
Заинтригувахте ме с тези книги. Сега слушам  "Подаряваш ми звезди" на Джоджо Мойс , но като я свърша ще си пусна "Мамник".

# 154
  • на Мелмак
Аз искам още да почивам, харесва ми.
Ходих си на работа всеки ден, но по малко. Има доста неща да свърша покрай еврото, но ще я оставя за по-нататък.
ММ ми е черен, искА кекс, ама сега. И аз като една добра жена, направих, но моите го обичат чист, без нищо. Сега си викам, ще си сложа ядки и стафиди, еййй, била съм развалила кекса, ай гиди сопа! Да си ходят, да си купуват, каквото искат. Ядосаха ме, да Simple Smile
Роди, да се оправя младежа.

# 155
  • Бургас
,,Мамник,, не  съм я чела. Обаче чакам филма с нетърпение!
Последната повече от една година, нямам никакво време за книга.
Или по-скоро няма спокойствие, на което да седна да чета!
Около мен е по-зле и от лудница!
А, колко книги стоят и си чакат ред....

# 156
Етти, други път, за да им е по- гадно на домашните- сложи обикновен локум и орехи в кекса. Става страхотен.
Роди, бързо да му мине на момчето.

# 157
  • Варна
И аз днес правих баница, със спанак и сирене.
Ние с мм започнахме да гледаме Алф.
Още по-смешно ми е отпреди. Замислих се кой да е следващия сериал, комедия. Хем искаме да се посмеем на стари, но и нови също.
Аз тепърва сложих още малко украса на етажа на детето. Още сме окичени и отвън с лампички.

# 158
  • Euskal Herria
Стейси, ако сте фенове на руското кино, може би "Кухня"?

Традиционно ще сваля украсата след 6-ти януари. То тук и тогава приключват празниците. Утре ще има шествие с тримата влъхви (Рейес Магос).
След толкова скара, сарми и пр. вече искам малко по-течна храна. Затова сложих едно пиле в сметана и направих и пилешка супа.

# 159
  • Бургас
Ние отложихме сушито. Децата не били гладни, ММ си бърка някакъв ориз със зеленчуци, аз като по проста си отворих вино, нарязах си сирена, имам и едно леко пикантно сладко от горски плодове, мляс-мляс.

Ети, не се ядосвай, да чоплят, каквото не им харесва, и да ядат.

# 160
Ети, я им се фръцни;)

За супа си мисля и аз, имам останала тиква, тези дни трябва да я сготвя на една крем супичка. Време е вече за по-лека храна.

Стейси, чета те и хем се радвам с теб, хем ми става мъчно, че и мен това ме чака като ми хвръкне пиленцето. Ще чакам, ще украсявам, ще готвя и пак няма да е
като да си е вкъщи. Кога пораснаха тези деца, защо времето минава толкова бързо.
Изпратихме брат ми и семейството му тази вечер, мъчно ми е отсега за племенниците.

Роди, бързо оздравяване на сина ти, дано не се разболеете и вие!

Навила съм алармите, от утре пак в ритъм.
Много книги прочетох, понаспах се, ако може по-често да почивам, ще е чудно.

# 161
  • Бургас
Ох, алармата!
Сега ще я настроя, че иначе ще я забравя Simple Smile

Добре ни дойде спаначената супичка на нас!

Роди, за малко пак да ви пропусна! Бързо да му мине на малкия, а вас да ви пропусне!

# 162
  • София
Успях да свърша всичко запланувано днес. Махнах украсата, изчистих, напазарувахме и направих супа топчета и баница със сирене. И от двете ще има за утре, няма да готвя. Добре, че ММ гледа Гоги, че почти нищо нямаше да свърша. Спа около час, не знам защо. Съответно вече е в леглото и се унася. Аз мисля да почета.

# 163
  • при моите деца .....
Привет!
Роди, бързо да ознравява!
Свърших почти всичко запланувано...
Чака ме гладене....
Но първо вино...
Трябва да запиша час за фризьор...
Малко снимки от днес

# 164
  • Бургас
Боби, много харесвам подобен тип фестивали!
Уникални костюми имат кукерите!

Общи условия

Активация на акаунт