Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 30 796
  • 892
  •   7
Отговори
# 135
  • Бургас
Бях забравила колко е гадно в джакузито Wink
Долнището на банския ми е за смяна.Станало ми е широко

# 136
Синеочка нали беше болна и изпусна материал за 4 дни, няма наваксване, хора! Толкова писане, че нямам думи. И днес има още. Всеки ден по 2-3 часа пише, не се мотае, но просто е много.
Брат, снаха и дете са още тук, та преди няколко дни се разнежих пред брат и ММ и се чух да казвам колко би било хубаво и ние да си имаме една такава гушлива малка душичка.... После рязко се сетих за училищната ни система и не повдигнах темата отново. Wink

# 137
  • някъде ... тук ...
Прибрахме се ние.
Има поне 2 перални за пране, ама с тоя вятър навън, ще поизчака поне едната.

# 138
  • Бургас
Моята мързеланка би отбой и остана да спи, та се наложи два часа да седя на детския рожден ден. После бърз пазар, също така бързо ще им изпека по една готова пица и лягам. За вечеря ще се мъчим да правим суши. Бях купувала някакъв сет от Лидл с ориза и корите, взех сега и неща за пълнежа и ще видим какво точно ще ядем.

# 139
Как сте, момичета, навихте ли алармите за утре?
Похвалвам се, че каквото сготвихме за Коледа и Нова година, се изяде в срок. Всъщност останаха няколко сладки, но се правя, че не ги виждам.
Сега ще спретна една баница.

# 140
  • Бургас
Аз ще им забъркам спаначена супа.
Ще се минава на режим и лека храна!

# 141
  • София
Селесте, и ние имаме от същия сет. Става сушито.
Малкия се събуди с Т и болки в гърлото.  Направих му тест преди малко - отчете ковид. Confused

# 142
  • Бургас
С мат съм в кухнята, голяма беля си взех. Чистя с мокри кърпи и после веднага със суха,не е перфектно,но вече съм се предала.
Има още чинии из хладилника с ядене, винен кебап и сарми. Днес минаха щерката с малкия, та хапнаха и на зетя пратих една кутия. Увлякла съм се пак, но мъж ми не отказва, аз съм по-капризната в къщи. Два пъти едно и също трудно ям. Трябва да се минава на режим,че положението е   - Машшалла.

# 143
  • Бургас
Аз съм с две манджи напред вече. Влизаме в ритъм ,следваканционно.

# 144
  • Сливен
Хм, докато стигна до тук деня минал. Днес отново готвене, мисля един сладкиш да приготвя за колегите и после цяла седмица няма да пипна нищо! Имам чувството, че от десет дни осем готвих и оправях, но пък беше хубаво!
Аха да кажа, че искам да се връщам на работа, но като се сетих колко досадни неща имам първите два-три месеца от годината иии....,  и там не искам да ходя Frowning1
Падна ми се бебе от късметите, пращам го от сърце, при който го чака... аз отивам към чакащите внучета вече Satisfied
Изпратих си студентката, не ми стигна времето с нея. Подозирам, че никога няма да ми стига.
Съни, много хубаво изглежда!
Вкъщи сме със светъл плот и гръб,  но стои малко като замазка, първия път като дойде свекъра реши, че е мръсно Joy , мога да се правя сега, че не различавам цвета от състоянието Joy мат са плоскостите, мислех, че по гланца остават повече пръсти, по спомени от една секция.
Джакузи не обичам. Почвам да си мисля колко хора са се киснали в същата вода..., абе всеки с ОКР-тата си.
Хубава вечер на всички!
Роди, леко да му минава на момчето!

# 145
  • София
Мерси, Тинна! Heart
И аз в джакузита и басейни не влизам, че ако има някоя гъбичка веднага е залепена за мен.
Нашата вечеря ще е сьомга със сметана.

# 146
Щеше да ни издуха в Генуа, но сме упорити.
Родната къща на Колумб. И не, не бил испанец, родил се е в Генуа

# 147
  • Бургас
Роди, да му минава леко и бързо!

Усещам и аз леко подуто гърлото си вдясно и трудно преглъщане. Вземам мерки веднага.

Иначе не легнах, ами ходихме да играем пак тенис на маса. Уж не правя кой знае какви движения, слаб играч съм, обаче усещам лека умора в краката, а и как се сгрях.

# 148
Роди, бързо да му минава.

# 149
  • Germany
Роди, да му мине бързо на младежа! Аман от тия вируси!
Ние ходихме до работата ми да си пусна парното за утре, че обикновенно го изключват за уикенда, но беше оставено на 2 и беше топло. Явно ги е било страх да не си тръгна, ако е студено Wink Трябва да се лакирам и да се изкъпя, а не ми се мърда от дивана...

Общи условия

Активация на акаунт