Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 31 895
  • 920
  •   12
Отговори
# 885
  • София
Али, много ми хареса кухнята ти! И котетата са сладури!
Ели, весело изкарване!
Фонс, бързо оздравяване!
Савина, честито! Много успехи и занапред да има!
Напазарувахме, Гого обядва, след малко ще спи. Евентуално... Rolling Eyes
Аз ще пия кафе седнала. Smile

# 886
Честито на новата лекарка!
Але, нямаш срам да ги караш да те чакат;)
Мид, ако идвате насам, да се обадиш. Аз не съм по снега, но мога да ви чакам на влизане в града;)
От вас чувам за тези състезания, моята щерка до четвърти клас се записваше на всякакви, после рязко и спря ентусиазмът.

# 887
  • София
Привет!
Сави, браво на момичето ти! Много късмет и с удоволствие да упражнява професията!
Фонс, да ти минава лесно и бързо!
Весело изкарване на всички пътуващи!
И моите деца участваха на аз и мога. Малкия дори се явява едната година на националното финално. Хубаво е да се упражняват от малки.
Ние след малко сме на рожден ден на една малка принцеса, която става на 1 годинка!

# 888
  • Бургас
Ние днес със свекърва ми дали не сготвихме едно и също ядене Simple Smile , без изобщо да сме го говорили. ММ се прибира с една кутийка след работа, аз тъкмо съм извадила тавата от фурната и се подсмихвам, отваряйки кутията, защото някак усещах какво ще има вътре. Само дето тя е сложила св.месо, а аз кюфтенца.

Роди, да е здрава малката рожденичка!

Ели, приятно киснене на Рупите!

Пица от пиперки? Тоест основата не е тесто, а някакъв зеленчуков блат ли? Като от тиквички примерно.

# 889
  • някъде другаде
Савина , честито на дъщеря ти. Желая и много успехи и да е удовлетворена от избора си.

# 890
Много благодаря на всички за пожеланията😘🩷

# 891
  • Бургас
Сави, честито на дъщеря ти! Много успехи й желая!

# 892
  • Бургас
Селесте,
Скрит текст:

# 893
Влизам да се оплача, макар че съм за муните. Обещах на детето през уикенда да направя лазаня и като съвестна майка пазарувах част от продуктите днес, за да са пресни. Преди Коледа мъжът ми пазарува в Македония и донесе някакви кори, прибрах ги в най-горния шкаф, понеже лазаня не готвя често у дома.
Почвам днес, направих си соса, каймата, подправки и съм готова да редя. Викам го, да ги свали, че да не се катеря по шкафовете и той : къде има кори за лазаня, не ги виждам? Казвам му че той ги е купил и донесъл от Македония и започва да ме гледа като че да не съм добре. Посочвам му ги аз с пръст, казвам, сваляй ги, не разбирам за какво спорим и той ме заби, като ми каза, че пакетът бил с юфка, не кори за лазаня.
Мислих, мислих и реших че ще ги ползвам, почнала съм вече. Те, македонските юфки, не са като нашите бледи и тънки. Наредих два слоя юфка, между тях кайма и сос, отгоре сложих две хлебчета лаваш със сос и настъргах кашкавала и сложих заливка.
Хора, уникално вкусно се получи;)
За още объркани рецепти, следвайте ме;)

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 22:37 от tuty

# 894
  • Бургас
Тути, фалстарт сме имали и двете днес с лазанята, но ти си финиширала успешно, екстра изглежда. Моята остана за утре, защото аз и юфка нямах Simple Smile

Спокойна съм вече, запазихме клуб за РД, остава сега да избера кетъринг фирма, че не предлагат от мястото.

Моята девойка иска утре да излезем по женски. Викам си пак в някой магазин ще ме води, пък тя искала "на кафенце или ресторантче". Като я знам каква е мързеланка, подозирам, че ще проспи пак деня и пореден уикенд ще си останем само с намеренията.

Ох, със запушен нос съм, никакъв секрет нямам, но имам чувството, че имам балон в носа. Душих Кармолис, оправям се за малко и пак набъбва.

# 895
Селесте, ако имаш валидол, си направи инхалация с един , ще ти отпуши носа със сигурност. В метална купа с вода, над котлона, просто стой и дишай. И очите се разтичат, та ги пази.

# 896
  • при моите деца .....
Добро утро!
Али, вчера пропуснах - много ми харесва кухнята.
Сави, честита педиатърка!
Бързо оздравяване на болните!
Рано съм станала, но ще покорям връх Свети Атанас - етрополска Стара планина.
След това ще има шествие и кукери.
Хубав ден!

# 897
Добро утро.
Аз в петък купих пресни кори за лазаня, ама не съм стигнала да ги готвя.
Днес чакаме гости. Всички заготовки съм направила. Включително и за тутманик. Само дето още не съм сигурна в програмите на фурната. Детето пък е на пробна матура.
Боби, ти си знаеш, но очакваме снимки.
Хубава неделя.

# 898
Добро утро!
Тути, не ти е мястото в мунската тема.... на този етап. Екстра се е получило и от снимката си личи.
Признавам си, че не очаквах пицата от чушки (по Лина) да е толкова лесна, но и някак друга беше в съзнанието ми.
Иначе да се издам, че аз съм за муните. През нощта се събудих и погледнах колко е часа на телефона. Тогава установих, че не съм си пуснала алармата за ставане за работа. Признавам си, че бая време ми трябваше, за да се усетя, че днес ми е почивен ден.
Почивен, почивен, ама вече пералнята върти и съм измила тоалетната. Днес мисля да мързелувам физически- няма да отивам на пазар, няма да правя упражнения. Утре съм с момчето на алерголог, за да тестват стоматологични упойки.
Боби, приятен излет! Съни, всичките приготовления да се харесат и да си изкарате чудно със семейството!
Хубав ден да имате!

# 899
Добро утро!

Днес ме чака слугинаж, боядисване на коса и СПА следобед.

Общи условия

Активация на акаунт