Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 34 977
  • 1 006
  •   13
Отговори
# 870
  • Бургас
Добро утро!

И аз с кафето. Събудих се в 2:30, четох книга, после не знам кога съм заспала. Закуска няма да правя, децата са икономични, ще я проспят, ММ е на работа. По-късно ще им направя лазаня, от която вероятно ще остане и за вечеря.

Позабавих се тази година с организацията на рд на Марто и следобед задължително трябва да минем да прослушаме на място един гейминг клуб. До последно се надявах да изхарчим тези пари за пътуване, ама не, той си иска парти, кака му вика "ама ти луда ли си, как очакваш да се съгласи". Това защото и тя не прие такава идея за рождения си ден.

Фонс, бързо оздравяване на болните у вас!

Лин, успех на малката мишка на олимпиадата! По какво е?
Чакам аз да разбера моята девойка как се е представила на тази по английски.

# 871
  • Бургас
"Знам и мога" .Вас не ви ли питаха за нея? При нас нямаше желаещи,та се наложи да посочват

# 872
  • Бургас
Сефте я чувам тази олимпиада.

# 873
  • Бургас
Сефте я чувам тази олимпиада.
Някакъв каръшик от всички предмети без музика и рисуване е

# 874
Момичета, имам Специализантка по Педиатрия, снощи научихме. Много сме щастливи🩷 да има само успехи в тази прекрасна професия. Благодаря за палците на всички! 😘

# 875
  • Germany
Добро утро!
Монката и Фонсе, да се оправят бързо!
Яка грипна вълна има и при нас. От вчера болницата въведе задължителни маски за всички пациенти, че не остана здрав персонал. В едното ни отделение миналата седмица повече от половината колеги са били болни и останалите бяха пред срив. Аз също каталясах тази седмица, защото и двете ми колежки бяха болни и трябваше да върша работа за 3ма и вчера на обучението едвам си държаха очите отворени.
Днес бях забравила да си изключа алармата и се събудих в 6, но си полежах до 7. Разходихме се с Инка, изпих кафето и сега чакам да стане големият и да отидем до шивача да му скъси панталона. После с малкият по магазините, че заминава в понеделник, а имаме да купим още едно две неща и вечерта сме на РД. Пълна програма, а не ми се мърда от дивана. Още 2 седмици и съм ваканция!
Ехааа, Савина, страхотна новина! Браво на дъщеря ти! Много успехи и пожелавам!

# 876
И моите са ходили на Знам и мога.
Супер занимавка беше, не много трудни въпроси/задачи и всички получаваха грамоти. Децата бяха щастливи.

Али, дай на сладурковците да ядат, не ги мъчи.
Мило ми стана, като видях кухнята Blush

За протокола положителни градуси при нас. Вярно 0, ама няма минус Joy

пп: Честито на бъдещата педиатърка! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 877
  • София
Болните да оздравяват.
Ели да споделиш цени от Картала?

Старо е Знсм и мога да.

# 878
Сави, честито! Голяма гордост е това 🥰

Руми 🤩 Сред всичките ми интериорни решения през годините това е най-мъдрото, което съм вземала. Всеки път като я бърша мислено ти благодаря за препоръката.  И си хапя задника, че не те питах за тая в Бургас като тръгнахме да я правим, ами наивно си поръчах син мат без дръжки 🤣

# 879
  • София
Сави, супер, Педиатрия и хигиена или?

# 880
Али, лоша стопанка сииии! Ама много ви е хубава кухнята!
Фонсе, оправяй се бързо. Милият да те поглези за извинение.
Савина, страхотна новина! Честита специализация на щерката! Пожелавам реализация и висока оценка от родителите на малките пациенти!

# 881
  • някъде ... тук ...
Мид,
Скрит текст:

Кюфте/кебапчета 1.60е, супи 2.70/3е
4e паркинг

Савина, браво и успех и за напред!

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 11:03 от ЕлиТ

# 882
  • София
Благодаря много.

# 883
  • Бургас
Савина, страхотна новина! Честита специализация на щерката! Пожелавам реализация и висока оценка от родителите на малките пациенти!
Присъединявам се към тези пожелания.

Имаме сякаш състезание за малките "Знам и мога", което е по време на часовете. Каквото и да е, хубаво е да ходят, най-малкото да свикват с изпитни формати. До 4.клас изобщо не питам искаш ли, записан си и толкова. Обаче след това госпожите започват директно тях да питат и с Вики не съм и разбирала кога е имало нещо, защото тя не желае никакви изяви, каквито и да са те.

Лазаня днес няма да се яде, нямала съм кори Simple Smile, но иначе имам две кутии сос бешамел. Добре че ФБ ми е предложил разни рецепти през седмицата, та минавам на план Б.

# 884
  • Бургас
От учебника по трудово пък ние си направихме пица от пиперки. С какви работи се занимавам?!?
Савина,браво! Успех и пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт