Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 29 909
  • 860
  •   4
Отговори
# 855
  • Бургас
Предимството на малката разлика :grinning:

Факт Simple Smile
А моите ги изкарвах без значение на времето -само ако валеше силен дъжд тогава си оставахме в къщи

# 856
Тук мъгливо.
Моля помислете с добро Калино, че му е важно днешното представяне.
Яденето е грижа на ММ, аз покривам ангажиментите Калинови
Боби, все така да продължава Марти.
Тити, да и минава на Моника.
Мъфини, купи му една детска кухня и ще си рахат
Бел, аз течащ нос пресичам с "виетнамско чудо". Всъщност то ми е магичното лекарство за всичко. А и зимата задължително Д3

# 857
  • Бургас
От мързел днес не излязох да си свърша работата....срам!
Ами какво да направя, като ми е супер да си стоя у дома! С дни мога да не излизам!

# 858
  • Бургас
И аз съм още по пижама. След два часа обаче трябва да заведа Марти на тренировка и да мина покрай нашите да си взема вечерята. Свинското със зеле ще ми е наготово Wink Имах иначе мерак да готвя, от снощи съм си напазарувала, ама сега няма да се дърпам я.

Мъфин, бях купувала на моите от Лидл дървена торта, разрязана на няколко парчета, с 4 или 5 свещички, както и дървени пак плодове и зеленчуци, със слепени с лента половини, които детето да си реже. 100% ги има и другаде, само като идея ги давам. Всъщност дървените им играчки са много хубави и на добри цени.

# 859
И аз по пижама, че и дремнах с детето и кафето си изпих тъкмо, какво ще правя тази нощ не знам.
Титина, ще го видя това виетнамско чудо, иначе витамин Д и аз давам.
Не е нещо страшно при нея, покашля и посмърча, ама това да е. Не е от боледуващите деца и не мога да се оплача, явно си го изболедува в яслата.

За забавлението и ние бяхме все навън, от там се сближихме с някои двойки и сега излизаме и без деца. Вкъщи не мога да кажа, че е имала най-любими играчки, хич не можеше да играе сама и си прекарвах цялото време на килима, че малката разлика я изпуснах 😁. Ама подкрепям идеите за дървени играчки. Още малко и времето ще се оправи и ще става за площадки.

# 860
Белче, имаш още време да се поправиш, не го изпускай;)
Едно дете рядко играе само, винаги някой от родителите е аниматор. На мен тази част не ми тежеше изобщо. Боледуванията, обаче ми разказаха играта и съня.
Сега, като я гледам пораснала и с планове за бъдещето, така да искам пак да е малка и да съм целия ѝ свят, че ми се пълнят очите със сълзи.

Общи условия

Активация на акаунт