Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 29 936
  • 860
  •   2
Отговори
# 840
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Като отчитаме температурата - при нас е минус 2. Онзи ден направихме изолация на тръбите в двора и засега намаме проблеми с водата. Тази година за първи път замръзват. Може би защото в къщата никой не живее? Няма значение, важното, е че имаме вода.
Боби, много е хубаво!
Мари, как си днес?

# 841
  • София
Добро утро!
И тук е доста мъгливо, но пък топло 2 гр.
Тути, да й минава на Монката!
Бел, и на твоята малка да се размине!
Браво на Марти! Само така да я кара и занапред!
За онлайн обучението изобщо не искам да се сещам аз. Хората и от тоалетната и банята работеха, за да могат децата да учат в другите стаи…
Аз съм на 4 ч сън, заради приятно гостуване снощи на наши приятели. Добре, че е петък.
Боби, супер снимки!

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 08:13 от Rodiva

# 842
  • Бургас
Добро утро!
Станах в 7.20 за училище 😂 Сега ще изпратя и големия на работа и ще дремна малко.

# 843
  • Бургас
Добро утро!

Събудих се с главоболие, изпържих бухти и сега лежа на дивана, и се чудя на кое точно "госпооооожо" ще ми кипне. Подозирам, че повечето второкласници са с възрастен вкъщи, толкова ли не ги чуват. Класната е с железни нерви, евала.

Бел, дано пресечете сопола!

Аз май вече "отбих" Марто Joy Пак идва понякога при нас, но сутрин след 5:30-6 ч. За сметка на това тормози кака си, задължително заспива с нея и тя по някое време си се мести в леглото. Обаче той усети ли я, веднага е след нея.

# 844
-2 градуса, броя го за топло Sunglasses
В понеделник са ми обещали 10 градуса, ще си ги търся, като наследство.

Утре сбирка с момичетата. на 6-ти ретро дискотека.
За края на февруари букнах една Павел баня, ще черпя милото за 14-ти.

Вече съм се настроила за пролетта, личи си, нали Satisfied

# 845
  • Бургас
Госпожите вече са изкарали един он-лайн по Ковида, вече нищо не може да ги събори. Малката с баща си днес правиха странджанки и снимаха всяка стъпка. След обяд ще е голямата, пак ще и помага ММ,които изтегли късата клечка да е в отпуска точно сега.

# 846
2 градуса при нас, направо ми се стори топло тази сутрин.
Хубав ден, момичета!

# 847
Етти, не ме е отпуснало напълно, ама такова е.
Тони, вчера много кофти ми стана, като прочетох за следователя, който е набор на мен и ММ. Да почива в мир.
Охооо, сега погледнах- вече е 6 градуса.

# 848
Не е честно 🤣

# 849
  • Бургас
Добър ден, в зори ходих до общината да входирам документи. Празен града в 9 ч,  много приятно за ходене. Да се похваля, платихме си една екскурзия с колежките за 8 март, ще купонясваме в Бурса. Не съм по танците, но като е добра компанията, а и комшиите вкусно готвят, та аз ще пазя масата.

# 850
  • София
Добър ден!

При нас нищо интересно, чудя се как да забавлявам Гоги. Всичко му омръзва бързо. Но снощи сигурно час си игра с кофата и парцала. Smile Може и днес да извадя тайното оръжие.
От вчера имам пълнени чушки със сирене и яйца. Ще ги доядем днес, няма да готвя. И тук е едно мъгливо и мрачно, но поне не е толкова студено.

Хубав петък!

# 851
Мъфин, ако на Гого още са му непознати пластмасовите домакински купи, дървени лъжици и шпатули, може да пробваш и с тях да го залъжеш.

# 852
  • София
О, Мари, запознат е. Но му мина мерака за тях. Сега любимите му "играчки" са кофата, парцала и метлата. Когато успее да я докопа. Е, и робота. Но до него няма достъп. Много обича да играе с пералнята. Натиска копчета, отваря и затваря вратата. Кога ли ще я прецака... Купихме му детска, играе с нея. Но не е същото. Simple Smile

# 853
Тъкмо щях да ти предложа детска, имам останала от Монката, ама той се е изхитрил и иска оригинална;)
Гответе заедно, това ще му е много забавно, но се приготви за голямото чистене.

# 854
Замислих се моите с какво съм ги забавлявала.
Ние се събирахме много майки с деца. И сутрин, и следобед бяхме по площадките и детските кафета.
Имаше си и зимно кафене, което беше само за нас. Няколко масички и другата половина детски кът - съоръжения, играчки, меки килимчета. С две думи все си имаха компания. Пък вкъщи все пак си бяха двечките. Предимството на малката разлика Grinning

Общи условия

Активация на акаунт