Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 33 526
  • 961
  •   8
Отговори
# 825
  • Бургас
Вики трябва да си свалят някакво приложение, което отчита активност и да пращат скрийншот на господина по физическо за деня, в който имат час по програма.

# 826
Много добра инициатива на господина.

Не ви завиждам за онлайн обучението.
За мен по-голяма глупост от него в образованието ни няма.
По ковид времена, в Испания, училищата работеха и племенниците ми нямат изпуснат ден. А цялата им страна беше затворена и можеха да излизат, колкото да си разходят кучетата.
Ние тук все наобратно. Грипът ще го преборим като си затворим децата вкъщи пред компютъра, ма той останалият живот си върви.

Иначе Мони е болна, тази седмица си е вкъщи, кашля ужасно, на антибиотик и пулмикорт е.

# 827
Тути, бързо да се оправя Монката!

# 828
  • Бургас
Тути, бързо оздравяване на Монката!

# 829
  • София
На първия тест онлайн на сина стоях с едно табло с жокери зад монитора на лаптопа. Бях предупредена да си взема отпуск. После пък прави клип, в който трябваше да сготви и разясни рецептата на испански. Той не можеше сандвич да направи, аз му възложих тирамису като най-лесно Close . Първите опити бяха кошмарни меко казано. Резултатът от клипа благородно го изядохме със сестра му и татко му.
На дъщерята спретнах ужасен скандал колко е мързелива, след като й казах да изключи микрофона… на третата минута от тирадата ми, приятелка й писа, че всички ме слушат. Компютърът беше бъгнал за проклетия Innocent. Хубаво, че бях вмъкнала в конското и два суперлатива за началната й учителка.
После обучението й се провеждаше в офиса ми, сама съм в стаята, не искам да описвам на какъв чутовен фирмен скандал станаха свидетели съучениците й. Служители очакваха от мен да го играя съдия в качеството си на ръководен кадър и аз съвсем забравих, че детето е на училище. Кошмарни спомени имам от тези обучения.
tuty, Монката да се оправя от утре Flowers Four Leaf Clover

# 830
  • при моите деца .....
Привет!
Бързо да оздравява Монката.
Чудесна разходкяхсе спрятнах....
Днес имам 21000 крачки, но е денивелация.
Марти е везла всички изпити (часх й признаха 🤣).
ММ си дойде, сипах си вино.
Малко снимки

# 831
  • София
Бързо да се оправя Монката!
Боби, много е красиво! И браво на Марти!

# 832
  • Бургас
Монката да оздравява бързо!
Бъни, интересно обучение сте имали всички!
Боби, страхотен е водопада!
Много обичам водопади и пещери, въпреки, че не съм посещавала подобни места! Обожавам ги!
Гледах ,,Мамник,,-а. Чудя се дали да търся книгата.

# 833
Тути, бързо оздравяване на Монката!

Боби, браво на Марти, все така да ѝ върви ученето!

Бъни, при вас наистина е било инфарктно 😁.

И малката нещо се опитва да е хремава и ще я оставя утре вкъщи. Разреших ѝ да спи и при нас тази вечер и легнаха с баща ѝ. Следователно нямаше по-щастлива от нея. Целувки, прегръдки, много ме обичала, най-добрата майка 😁.

# 834
  • при моите деца .....
И малката нещо се опитва да е хремава и ще я оставя утре вкъщи. Разреших ѝ да спи и при нас тази вечер и легнаха с баща ѝ. Следователно нямаше по-щастлива от нея. Целувки, прегръдки, много ме обичала, най-добрата майка 😁.
И ... така, докато се роди второто дете 🤣

# 835
Още ли спите? Блазе ви!
За първи път от доста време виждам положителни сутришни температури при нас, та им се зарадвах.
Хубав ден да имате!

# 836
  • На брега на реката
Добро утро!

Тути, да се оправя Монката!

Боби, браво на Марти!

Мари, при нас е само -3 , та и аз се радвам.

Хубав ден и от мен!

# 837
  • при моите деца .....
Добро утро.
Събудих се преди час и половина....
При нас е мъгла....
Но ПЕТЪК е!
Днес ще имам 6 поредни часа.
Хубав ден!

# 838
  • някъде другаде
Добро утро!
Само -2 е при нас.
Довечера съм на банкет за бабинден.
Аз внуците ги не гледам , но уважавам празника.
Водопада мисля утре да го видя лично.
Тути , бързо да се оправя Монката.
Бел , и твоята да е добре , да не се разболее.
Хубав ден!

# 839
Добро утро!

-4 е само при нас, след -14 предните сутрини го броим за топло 😁

Тази сутрин с кумицата трябваше да ходим на закуска в дружката по майчинство,  ама тя осъмнала със сопол. Та ще пропуснем.

Тути, да се оправя бързо Монката!

Спокоен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт