Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 35 742
  • 1 026
  •   2
Отговори
# 1 005
Добро утро.
Тит, Мари, идеята е да са две еднакви. От тази страна имам място за голямо, но от другата нямам. Затова са такива малки. Не големината ми е проблем. То е криво. Ще върна едното сигурно и ще търся друг вариант. Ако ще е само едно, по-добре да купя едно от спалния комплект.
Хубав ден.
Добро утро, а задължително ли трябва да гониш симетрията? сложи двете малките едно до друго и ако ти харесва, връщай кривото и вземи стандартно от същият модел.

Това на Мари трудно му се отварят чекмеджетата. Или пък моето е напълнено до етап на пръсване.

При нас мъгла и аз се въртях в леглото до 10, кръвното ми е ниско , с тенденция да изравни границите ( това за мое оправдание за излежаването)
Харесва ми масата на Лина, само дето на мен ми е нужна бяла, на всичко отгоре за Варна ми трябва бяло, на колелца ( леглото е с чекмеджета и трябва да имам достъп до чекмеджето - от време на време)

# 1 006
  • Бургас
Из нета има 1 милион такива масички. Кеф ти бели,кеф ти черни,кеф ти шарени на бели точки.

# 1 007
  • София
Добър ден!

Станахме рано, но напоследък нямам никакво време. Успях да сготвя сутринта, да измия и да извъртя една пералня. Стига толкова за днес! Поръчах си и нова книга, надявам се утре да пристигне.
Тони, дано се нормализира кръвното! Много е дискомфортно така...

Хубав ден!

# 1 008
  • Sofia
Титина и на мен кръвното ми е май ниско. Вчера и днес много ми се спи на работа. Може да е от времето. Изпила съм вече 3 кафета и сега си направих 3 в 1.

# 1 009
  • Germany
Добре поспах днес и забравих да се отбележа с кафето. Пак се събудих към 4, но се повъртях и заспах пак, та до 9 и нещо. Но още се чувствам уморена. Явно карам нещо. Утре обаче си отивам на работа, че имам рани неща, дето не искам да се забатачат баш преди отпуската ми. Навън е мокро и мрачно. Искам слънце и раходка. Дано поне не вали следобяд и да поизлезем с Инка.
Роди, много ми харесват рафтчетата ви.
Ени, дай снимка на Макс Simple Smile
Тони, иди на лекар. Не е шега това играещо кръвно.

# 1 010
Из нета има 1 милион такива масички. Кеф ти бели,кеф ти черни,кеф ти шарени на бели точки.
То че има, има, но аз още не съм открила моята

# 1 011
  • някъде другаде
Ходих на лекар и ми смени престилола с кантаб и от тогава е така. В началото ми изписа да го пия вечер р а сутрин си пия тертензиф. На прегледа след месец и казах , че ми е все високо и тя ми каза да пия и на обед. Днес аз пих обедното сутринта и за сега съм екстра.

# 1 012
Така си натоварваш сърцето. Отиди на лекар да ти го корегират

# 1 013
  • Бургас
Избрахме си и климатик. Сега ще мъдря цветове на стени

# 1 014
  • при моите деца .....
Привет!
Оцелях днес, всички ученици са оценени.
Разходих се след работа....
Ходих на танци.
Изморено ми е.
Хубава вечер!

# 1 015
  • Бургас
Моите още не са оформени. Повечето предмети си стоят. Усещам как утре яко ще пищи школото.

# 1 016
Днес и на работа все така не ми вървеше като снощи вкъщи. Но все пак свърших, бях на тренировка, а след това успях да настроя и принтера.затова го броя за успешен денят.

# 1 017
  • Бургас
Моята е оформена вече по всичко. Не съм доволна, но това е положението. За оценки не се карам, има от всичко, но като ме излъже, пощурявам. Показва ми изрядна домашна по математика, в която се усъмних, но не, гледала формулите и решавала. Обаче от недоглеждане при преписване от чатджипити е допуснала една грешка и я накарах да си я поправи. Звери се, пули се в този учебник, прелиства, избягаха пустите формули. Че като гракнах, събудих тези, които са си легнали с кокошките. Изгледа урока в учасе, дообясних аз (нищо не разбирам, платила съм си абонамент за един сайт, в който са решени задачите от всички учебници и УТ, гледам готовото решение и така) и работата стана. Обаче да ми вдигне кръвното, аз да крякам, тя да реве, вместо да дойде и да каже "не разбирам, може ли да ми помогнеш".

# 1 018
  • София
selleste, дай сайта на лични.
Идеално те разбирам иначе, все търсят леснинката Blush

# 1 019
Успешно завършване на срока на всички ученици!
Селест, много добре те разбирам. Лъжата е нещото което ме изкарва извън нерви, независимо от кой идва.
Аз изпитвам лек ужас от ученическите години, най-вече че няма да може да си пътуваме когато си искаме, а ще трябва да се съобразяваме с ваканциите. Имам и лек страх от изтирясали родители. Училището, което сме избрали е с много добри отзиви и само хубави неща чувам за учителите, дано само не се сменят до тогава.
Тони, а причината за високото кръвно откриха ли я? То хубаво хапчета, но все трябва да има причина.

Днес ми се разказа играта, детето търси внимание, служебният телефон постянно звъни, оправям едни забатачени работи, водя преговори вече на финален етап и накрая не знаех на кой свят се намирам, само чакам любимият да се прибере, обикновено ако единият приготвя вечеря, другият оправя и приспива детето, но днес абдикирах и оставих всичко на него. Утре се надяваме на по-лежерен ден.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 22:54 от Emelie*

Общи условия

Активация на акаунт