Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 31 895
  • 920
  •   12
Отговори
# 915
  • Сливен
Доредих се! Докато сколасам и те почивните дни минали. Но минаха основно в рождени дни, та не съм за съжаление. Само установих, че след  ден и половина ходене от празник на празник имам нужда от почивка.
Али, много хубави котараци Heart Eyes , аз бих ги гушкала с кафето. Ама вярно, че нещо недоволно те гледаха! Кухнята е много хубава, ама сивата душица ми се наби в ума! Ама май тя е дяволчето, а те черничкото?
И вкъщи домашните любимци са с предимство, трябва да преразгледам реда...
Мисля, че днес си отготвих /баница, сарми, сладки картофи, ореховки.../, за банята ще се направя, че нищо не съм прочела!
Спи ми се, а знам че ако легна следобед после хем не спя вечер, хем ми е крив света. Така че ще се опитам да чета .
Честито, Сави, на дъщеря ти, стискам й палци, защото още много труд я чака!
Селесте, за първи път чувам за тази бодлива краставица, какво е това нещо?
Аз обичам да опитвам нови неща, понякога заради това любопитство си оставам гладна.

# 916
  • Бургас
Тинна, ето я, била мексиканска и се казвала чайот.
Скрит текст:
Ох, добре тръгна разходката ни до кафенце и два-три магазина, оттам насетне сериозно ми писва. Като се заръба за нещо и край, не признава друг модел. Цена въобще и не гледа, нали не плаща тя.

# 917
  • София
Аз днес правих тази рецепта от Шеф Ники от БТВ. Много ни допадна.

Ябълките се режат на парченца, добавят се боровинките и се поръсват с малко захар. Бъркат се и се редят в тавичка. Отгоре се редят парченцата масло. Другите съставки се  смесват в купа заедно с разтопеното масло. Всички съставки се слагат върху плодовете и се разстилат. Пече се в предварително загрята фурна на 200 гр за 30 минути.

# 918
  • Бургас
И паста си направих-карбонара, и целувки от белтъците. Сега трябва и да дойде някой да ги изяде. Къпах се, мих кухнята. Пералня пусках, абе-почивка отвсякъде. Утре след работа съм на зъболекар, имам временна коронка, утре какво ще я правят не знам.

# 919
  • Телиш/Плевен
Добър вечер и от мен! Hug

Позагубих се пак, но нещо не смогвам с проблемите на работа и вкъщи... Ама ще дойдат и по-добри времена. Grinning

Сави, браво на дъщеря ти и още много успехи ѝ пожелавам! Hug

Да оздравяват болните! Hug

И ние сме на пилешка супа, че и Елица се разболя...

Хубава вечер да имате, мили момичета! Hug

# 920
Да ѝ мине бързо на Елица!
Купих едни столове, сглобява ги досега мъжът ми, а вече не ми харесват. Не е лесна и моята. Чакам щерката да се произнесе и ще мисля дали да не връщам.
И у нас ще вечеряме супа.
Иначе хрупам чипс, сега сядам след цял ден задължения.

Общи условия

Активация на акаунт