Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 30 042
  • 866
  •   7
Отговори
# 120
Добро утро и от мен. Шмъркам си и това ми разваля дзена... Поне е само това.
Моята голяма дизайнерска грешка е претапицирането на дивана ни с черна дамаска. Моля ви, не го правете! А иначе тапицерът се опита да ме разколебае и да си променя мнението, но не поддадох.
За днес планът ми включва къщна работа у дома, разкрасяване и гледане на филми.
Хубав ден от мен!

# 121
  • Sofia
Добро утро и от мен.
Мен от много лежане през почивните дни започна да ме боли кръста като стана. Трябва да пия противовъзпалителни. ММ пак си разглоби електрическата китара. Прави ѝ някакви подобрения и днес ще ходим за нови  струни, че първа, най-тънката се скъса. Дъщерята още не са се върнали от разходката с кемпера. Днес по план трябва да се приберат. Брат ми днес си тръгва от гостуването при нас, та малко ще ми олекне от към готвене и чистене.

# 122
Добро утро!

Допивам си кафето и отивам при децата,  че брат ми и снаха ми имат работа по къщата.  Като се прибераще позачистя и ще прибера коледната цигания.

Съни, много ти е хубаво 🤩 Скоро да се нанесете!

Плотовете са ми имитация на дърво, нищо не личи 😁 За сметка на това в Бургас шкафовете ми са син мат... Голяма грешка. Красиви бяха като ги сложихме, от тогава са все на пръсти. Тук са ми бели- противно на очакванията не се цапат изобщо.  Може би и защото не готвя особено 😁

Спокоен ден,  банда!

# 123
  • при моите деца .....
Добро утро!
Последен почивен ден!
Днес вече ще трябва да приготвям дрехи за утре, да готвя уроци, да сменям чаршафи...
В Етрополе има кукеровден, та ще изведа Митето.
Хубав ден!
Мързелива неделя!

# 124
  • Бургас
Цялата чета е строена,облечена с бански Simple Smile ще рече човек,че басейн не сме виждали.

# 125
  • Germany
Добро утро!
В 5.30 се събудих... Продължава да ме боли врата, а от вчера и ребрата от дясно, че се боричкахме с малкият, дето хич не е малък вече и явно не си мери силата и така ме натисна в ребрата, че сега не мога да легна на дясно. Вчера валя сняг при нас и още е леко побеляло. Обмислям разходка в гората днес. Утре съм на работа, а във вторник е почивен ден при нас, та все ще я избутаме седмицата.
Хубава неделя на всички!

# 126
  • Бургас
Добро утро!

Не ми се мисли какъв ад ще е утре сутрин с ранното ставане, отсега настройвам гласните струни Joy

Чудесен слънчев ден беше вчера, дано успея и днес да изкарам някой час навън. Марто е на рд преди обед, ще го оставя и с Вики ще въртим два часа из мола. Голямо мрънкане за фон дьо тен, днес вече ще изберем някой и да миряса. После е добре да минем и през Лидл, че фантазиите ми за изхранване се изчерпаха. ММ решил да ме отмени снощи и правил гювечета, докато бях на кино. Децата само ги погледнаха и минаха на сандвичи, обаче аз си ги хапнах, без дума да обеля, че то това може да е готвенето му за толкова години.

И венге къде ли не, и черна кожа на дивана, и тъмна кухня, всички възможни грешки сме направили преди 16-17 години. ММ е скаран с цветовете, аз не искам нищо от досегашните и самата мисъл за ремонт ни напряга. То затова и го отлагаме с години.

Лин, весело да ви е!

# 127
  • някъде другаде
Добро утро!
Последен ден от почивните.
Днес не съм правила планове , какво ще правя.
Хубав ден!

# 128
  • На брега на реката
Добро утро!

Вчера успях да махна украсата, да почистя и подредя и да изпера почти всичко. За днес ми е останало да сготвя, една пералня, да изгладя всичко изпрано и след обед на масаж. Планирам до вечерта, нищо да не пипна.

Да си кажа и аз, че хич не ми се ходи на работа, ама ще се наложи!

Хубав ден, момичета!

# 129
Добро утро!
Аз се разболявам и вчера брах душа.
Знаете, че купихме къща, обзаведена с много мисъл, но основният цвят в коридорите и хола, беше сиво, със студени лунички и бозав диван. Коридорът на 1 етаж, както и подът на кутията, са с черни плочки. Оревах света за това сиво и пребоядисахме на просто бяло, без мазилки и лукс, диванът и трапезните столове претапицирахме, сменихме осветлението. Сега много ми бъде черният под, но си го търпя. Кухнята е бяла с черен плот.

# 130
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Наспах се, но ме боли главата.
Хубав ден ви желая!

# 131
  • София
Добро утро!
И аз не съжалявам за тъмния гръб и плот. Много добре се откроява бялото.

За детето утре не знам колко глад ще ми трябва, за да го събудя, но за мен си със сигурност ще ми трябват много усилия. Blush

# 132
  • На брега на реката
На мен много ми харесват тъмните цветове, но при други хора Blush , т.е. няма да бърша аз!
Преди години имахме холна секция, тъмен махагон и такова бърсане падаше, че въпреки, че ми харесва, се зарекох, никога повече да не слагам тъмен цвят.
Живеем на първи етаж и дори всеки ден да бършеш, пак има прах.
Сега съм с дървесен плот /светъл/ и дори цяла седмица да не бърша, не си личи, та съм доволна.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:47 от Бубoлина

# 133
  • София
Добро утро!

Имам толкова работа, а само пералня пуснах и прибрах елхата. Но първо ще си изпия кафето и отиваме на пазар.
Лято, всеки ден идва човек да дава храна на кучето. И я разхожда за кратко. Не е вързана, има си колибка под навеса. Поне е на сухо. Тя е кастрирана, ваксинирана, редовно обезпаразитявана. Старая се всичко да е както трябва.

Хубава неделя! Времето е меко, излизахме с Арчи.

# 134
Изпуснах снимките на Съни, а така ми се гледат красотички... 🥺
Синеочка нали беше болна и изпусна материал за 4 дни, няма наваксване, хора! Толкова писане, че нямам думи. И днес има още. Всеки ден по 2-3 часа пише, не се мотае, но просто е много.

Общи условия

Активация на акаунт