Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 29 967
  • 861
  •   4
Отговори
# 105
  • на Мелмак
Съни, бравос!

# 106
  • Телиш/Плевен
Мъфинче, аз бих взела кучето. Трудно ще е в началото, но с времето ще се подредят нещата. Hug

Съни, страхотно е станало! Heart Eyes

И на мен не ми се ще да идва понеделник, но уви... Rolling Eyes

# 107
  • Бургас
Не бях излизала от дни,само с колата до майка и да си направим традиционните снимки пред елхата.Днес се прежалих и се впуснах в издирване на кафе,че пия само една марка и уж не е нещо луксозно, но трудно я намирам. И цената е от 11 до 17лв за 250 гр.
От Коледа не бях правила сарми, та напълних гювеча и се пече спокойно 4-5 часа. Софиянката си подбра щерките и си тръгнаха по обяд, да изпреврят трафика. Рапортува, че само една катастрофа са настигнали. И на мен ми се ходи вече на работа.

# 108
  • Бургас
И аз минах през Лидл, набързо. Бях се зарекла да не стъпя в магазин до 5ти, ама днес се наложи. Добре,че всичко беше нормално и спокойно в магазина.

# 109
  • някъде другаде
Съни , много хубаво е станало.

# 110
  • при моите деца .....
Привет!
Съни, много хубаво се получава.
Добре се разходих, подуха ни, но и огън запалихме, месце опекохме....
Сега вечеряме.
Отметнах и аз съдоне, две перални, Митето беше мотиваран и учи 🤣
Марти почива активно, чете коледния си падарйк - вече третата книга...
Малко снимки от днес

# 111
Аз пък скоро не мисля да махам елхата и светлинната завеса, уютно ми е с тях.
Иначе много готвих, много посуда измих, много се търкалях на дивана и хич не ми се подава носа навън.
 Но утре ще трябва да изляза да купя някои неща.

# 112
Съни, до пролетта вече ще си свикнала с цвета на краката на столовете, сигурна съм;)
Аз така щях да боядисвам масата, че не ми се връзваше, като исках да е с модерното венге преди 17 години, ми остана си така, не ме дразни. Че и модата му мина на венгето, по-добре се получи.
Екстра е всичко показано дотук.

# 113
  • Бургас
Много ми хареса всичко в новия дом на Съни, очите ми останаха в шкафа-интересен е с тези заоблени форми.Нещо, което не бях виждоло,признавам си!

# 114
  • София
Съни, чудесно се е получило! И на мен очите ми останаха в този шкаф. Heart Eyes
Ние изпратихме поредните гости тази вечер. Германеца е все още в нас. Днес го водихме малко до мола на разходка, че времето не беше подходящо за навън.
И на мен не ми се започва работа в понеделник. Дано няма много неприятни изненади със софтуера.

# 115
Следя темата, но не пиша. Не мога да се въздържа за тъмните плотове в кухнята. До скоро бях с такива, всяка троха си личи, никога повече с такива плотове!

# 116
  • София
Прибрахме се. Подредих багажа, изкъпах детето, и аз минах през банята и вече съм в леглото. Тръгнахме късно и нямаше време да идем на пазар. Утре, че хладилника е празен. Не ми остана време да махна елхата, та и това остава за утре. Плюс чистене и готвене. И перални ме чакат, но няма да е днес. Защо изобщо се прибрах?! Rolling Eyes
Съни, много хубаво се получава, браво!
За кучето- ако зависи от мен, веднага бих го взела. ММ е против. Според него няма да се научи да си върши работите навън. И като цяло няма да се чувства добре затворена. Не съм експерт по кучета, но не мисля така. Факт е, че няма хигиенни навици и не е младо куче. На около 6 и половина години е. Но животните са умни и приспособими. Няма да се откажа от нея пък.

Спокойна нощ да имате!

# 117
  • на Мелмак
Следя темата, но не пиша. Не мога да се въздържа за тъмните плотове в кухнята. До скоро бях с такива, всяка троха си личи, никога повече с такива плотове!
То и за светлите е така.

# 118
Мъфин, кой гледа кучето сега?

# 119
Добро утро!
Благодаря за мнението. Бях казала, че нищо тъмно няма да сложа, само с плотовете промених решението си и то защото сега съм със светли и всяка капка и прашинка си личи Simple Smile
Благодаря ви момичета. Ще трябва да стопираме пак процеса, че мъжът ми си е контузил ръката. Надявам се да не стане беля, че не отиде на лекар вчера. Днес дано го убедя да го направи.
Днес ми се отмени ходенето до офиса. Ако има нещо, ще го правя отвкъщи.
Хубав и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт