Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 20 849
  • 617
  •   6
Отговори
# 90
  • София
Какео е като марка /модел, групите ввъв фейса видяхте ли?

# 91
  • Germany
Добро утро!
Голям сън му ударих, но съм кисела, защото ми се е схванал врата от снощи и ме боли глава. И не искам да  идва 5ти, защото не ми се връща в лудницата. Навън е мрачно и студено, та днес пак ще се въргаляме по диваните.
Хубав уикенд на всички!

# 92
  • София
Днес си включих алармата за понеделник. Само при мисълта какво ми предстои идните месеци и ми се изправя косата. За първи път успях да си почина, аз пет дни накуп само през отпуската си виждам. Вчера гледахме Прислужницата трилър - много ми хареса. После видях, че сценарият е по книга на Фрида Макфадън, аз скоро я открих като автор и много я харесвам.

# 93
  • Бургас
Прибрах елхата, пуснах прахосмукачка, гофретите са готови, от мен толкова за днес. Майка ме покани следобед с тях на кино и мисля да се възползвам, стига да не съм супер зачервена след днешната процедура.

Бъни, скоро и аз изчетох книгите за Прислужницата, а поканата за следобед е точно за този филм.

Следпразнично Школо светна с двойка по математика и съобщение от госпожата, че масово оценките били слаби и във вторник щели да правят поправка на същия материал. Хубаво, ама кой точно материал? Който тя очевидно не е преподала добре при такива резултати, щото едва ли само моята не разбира, а и се скатава. Отделно те в понеделник нямат математика, тоест ще се готвят сами на нещо, което не разбират Thinking Като чета в родителската ни група, доста деца пак са започнали с частните уроци.

# 94
  • югозапад, под "Марков камък"
Бъни,  следобяд и ние с щерката сме на Прислужницата. А книгата ми беше коледния подарък от нея,  успех да я прочета та спокойно ще гледам и филма. 
Една огромна тенджера със сарми се готви,  две перални изпрани и това ще е за днес.
С кеф ще тръгна на работа в понеделник,  харесвам си я, но утре като знам, че си тръгва студентката и ми става мъчно.  Толкова ми беше хубаво да си е вкъщи.
Хубав ден,  момичета!

# 95
  • Бургас
На мен вече ми се ходи на работа. Омръзна ми да лежа. Две седмици ми дойдоха много.

# 96
Мари, къде ще ходите?
Традиционно в Банско ще сме, Етти.

# 97
  • Бургас
Добър ден,станало докато се разпиша!
И на мен ми се иска да прибера елхата, пречи ми малко, няма за кога да стои още!
В понеделник и аз съм на работа, но само за ден ще е. Да се почерпим с колегите.

# 98
Опъвам се в леглото с книга и котки аз. Видях се мамаини, хапнах бухтички и залужавам почивка вече 🤣

Аз официално съм болничен до 23.1, ама неофициално ще поработвам от къщи, коетп, по мое мнение,  е по-гадно от офиса...
За ставането- така и така си ставам рано, ама подозирвам, че ще ми нарушават и преди обедната и следобедната дрямка 🤣

# 99
Отметнах две стаи и се прибирам да отметна и малко служебна работа.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 06:12 от Sunny29

# 100
Екстра е, Съни!

# 101
Благодаря, Мари. Намерих и шкафа.

# 102
  • Бургас
Много хубаво е Съни!
Много!

# 103
  • На брега на реката
Съни, надявах  се да покажеш.
Чудесно е станало. Много ми хареса. Стилно и изчистено. Браво!

# 104
  • София
съни, чудно е, много стилно, браво! Със здраве да си ползвате всичко!

Общи условия

Активация на акаунт