Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 20 639
  • 607
  •   2
Отговори
# 75
  • София
И ние се прибрахме преди малко. Котката ни посрещна с хваната жива мишка в уста. Майтапиха се, че се е погрижила за вечерята ни. Joy
Билянка, да е много усмихната и здрава!
Тинна, честита бъди! Имай много положителни емоции през следващата ти обиколка тази година!
Стейси, да се оправя по-скоро ТМ! Бързо стават белите.
Лин, смелчага си ти! Аз само ръцете си топнах в язовира, че навън беше -10. Blush
Имам доста дрехи да пера. Всичко мирише на цигари от заведенията, в които иначе не се пуши…

# 76
  • при моите деца .....
Привет!
Здрава, щастлива да е Билянка!
Да има приказно детство и бързо да оздравява!
Тинна, честита бъди!
Здраве, късмет, пътувания и щастливи мигове!
Стейси, бързо да се възстанови ръката на ММ.
Аз днес ходих на разходка до мавастира.
Заради ниските Т последните дни - водопадът доста е замръзнал.
Вечеряме вкъщи.
Не искам да идва 5.....
Наздраве!

# 77
  • някъде ... тук ...
Не съм прочела Тинна.
Здрава и щастлива да си, момиче!

Боби, и аз не искам да идва 5ти.
Още много ми се обикаля, а тъкмо се вдигнаха температурите.
Вчера и снощи беше най-студено (0-4 градуса), добре че имаме печка в буса. От утре - по-лека лека да се прибираме.

# 78
  • Бургас
Ели,много ви се радвам на пътуванията! Браво!
На Боби за разходките из планината също!

# 79
  • Сливен
Благодаря, Ели! Браво на вас за ентусиазма и пътешествията!
И ние имаме уж желание за пътувания с кемпер, но на практика трябва да намерим шофьор да ни кара Grinning... освен да чакаме голямата госпожица да натрупа опит Rolling Eyes

# 80
Добро утро!
Запушен ми е носът, а трябва да избутам 8 часов работен ден. После ще си отдъхна. Снощи спах на нов матрак, но заради носа не успях да му се насладя. Надявам се след работа да махна елхата. Спазвам традицията да я махам на 06.01, но на датата ще пътуваме с ММ и за това гледам по- скоро да я събера. Термометърът показва, че вън е -2 градуса.
Хубав ден, момичета!

# 81
Добро утро.
Мари, дано го пресечеш.
Тинна, на патерица, здрава и щастлива бъди.
Днес няма да съм на работа, затова ще ходя да чистя в новия апартамент, че мене чака. Искам да сглобя вече дивана, защото още не съм го видяла отворен.
Хубав ден.

# 82
  • На брега на реката
Добро утро!

Кукнах рано, но съм наспана. Може и да ми се смеете, но в София ми е по-спокойно и там се наспивам като пич.

Съни, сигурна съм, че ще чистиш с кеф и нямаш търпение да видиш новия дом подреден. Голямо вълнение е!

Мари, лека работа.

Днес ме чака чистене, много пране и да махна елхата! През седмицата ще ми е по-тегаво, та днес лежерничко ще я разкарам.

Хубав ден, момичета!

# 83
  • при моите деца .....
Добро утро!
Съни, това е от малкото приятни чистенета.
Мари, спорна работа, дано пресечеш.
Аз да се похваля преборих кашлицата с чай от дафинов лист. 
И аз станах към 7, можех още да полежа, но ще ходя на кратък поход - първи зимен празник в Етрополе.
Има вятър, но дано утихне.
Хубав ден!

# 84
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Какво ме чака?
Малко работа, малко готвене, един ресторант довечера Simple Smile
Съни, приятно ще е.
Мари, къде ще ходите?

# 85
Добро утро!

Наспах се и аз като 50 евро на цяло 😁
Снощи даже успях да хапна една супичка, без да умра от болки.
Вече сме си в къщи. След малко отивам на лазер и мисля да напбиколя мама, баба и децата. Ако не ме примързи следобед и аз ще махна коледната украса и ще позачистя

# 86
  • Бургас
Добро утро!

Елхата и аз ще я махна тези дни, достатъчно си поседя. Даже може и сега да е, докато правя гофрети.
Нямам планове за деня освен часа при козметик. Трябваше да е сутринта, но по обед ще ми каже кога точно да отида.

# 87
  • някъде другаде
Добро утро!
Готвя в момента в кукъра леща.
След разходката ще изрежа една роза , която е увита около гредите на барбекюто. Есента не я изрязах , че още цъфтеше. Ще пооправя и в къщи.
Мари , дано пресечеш и да се разминеш само с хремата.
Съни , приятно чистене.
Хубав ден!

# 88
  • София
Добро утро! Coffee

Днес по някое време потегляме за София. Но първо багаж, чистене...
Ако ми остане време, ще махна елхата. И нашата поседя бая време. Пък и ми пречи. Много ми е мъчно за дворното ни куче. Не искам да седи сама.. Много искам да я вземем, макар че със сигурност ще ми е трудно с дете и две кучета. Но тя е толкова кротка и добра.

Хубав ден на всички!

# 89
  • Sofia
Добро утро!
Мъфинче, вземете го. Дето едно там и две. Пробвайте.
Ние сме с три котки и лабрадорка, много е весело. Особено като дойдат внучетата и двата джак ръсела на дъщерята Simple Smile
Днес трябва да търсим радиатор за Субаруто, че старият тече, а вчера никой не работеше. Иначе няма мисля за пазаруване, от преди нова година всичко си имаме. Ще пусна след кафето една пералня и съдомиялна.

Общи условия

Активация на акаунт