Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 20 634
  • 607
  •   2
Отговори
# 60
  • Бургас
Аз сложих една шепа боб да сваря, колкото да има за нас с ММ. На децата ще направя пица, че ми остана малко тесто, има и някоя сарма, ще обирам днес.
Чакам да понапече още малко и ще се опитаме един тенис на маса да поиграем на открито. После ще се разходим до Декатлон, че Марто няма ботуши, а три поредни години иска само един техен модел.

# 61
  • някъде другаде
Тинна , честита да си. Много щастлива и ценена!

# 62
  • На брега на реката
Благодаря ви,  момичета! Нека се сбъднат всичките ви хубави пожелания за моята принцеса Слънчице  / феята Щастие/. Heart Heart Heart

Тинна, здрава, щастлива и обичана да си!

# 63
  • Бургас
Човек дори и добре да живее трябва да си изхвърли боклука. И тъй като малките Изаури си живеят живота цял преди обед с ММ се дебнем кой ще мигне и ще трябва да отиде до кофите за боклук. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Днес празнува и Силвия.Така че и на тях честит имен Ден!

# 64
  • Варна
Тинна, честит рожден ден!
Малка Билянка, честита да си и да оздравяваш бързо!
Имаме ли Силвита?
Всички да са здрави!
Имаме още руска салата. Joy
Не ни се яде вече, ама.... Joy
Още 4 дни и ще си прегърнем девойката!

Послепис
Ние сме от тези, дето мразят пиратки и тн, заради животните ни. И въпреки това, моя мъж пострада на нова година. Имахме бенгалски огън. И мм ги палеше и подаваше. Да де, ама решил в един момент да ги запали на един път. И стана сакатлъка. Пламнаха изведнъж и му изгориха дланта. Размина се с няколко мехура и изпечена сякаш на грил кожа.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 13:44 от Стейси Грей

# 65
  • Euskal Herria
Здрави и честити да са днешните рожденици!

# 66
  • Бургас
Привет, дружина!
Бубе, честита да е Билянка! Здрава и щура да расте! Нека оздравее и ще направите партито! И на Матейката бързо оздравяване!
Тинна, здрава и честита да си! Нека е интересна, новата обиколка на слънцето!
Честити да са имениците!

Днес и аз ще готвя - гювечета, но в големият гювеч, по-сочни стават!
И содена питка си пожелаха, ама ще си помисля за нея Simple Smile
Иначе имаме още сърми Simple Smile

# 67
  • Сливен
Благодаря ви много, момичета, за хубавите пожелания! Нека се сбъдват и за вас!
Стейси, не остана! Hug Половинката да се маже с пантенол, по-бързо да минава.
Отивам да си търся намален коледен календар, имам и отстъпка от дм за рд-то, да видим ще изкарам ли късмет /дано като са минита да се включи любопитството ми и да съм по-редовна в поддръжката/

# 68
  • Бургас
Тинна, подсети ме, че аз нямам календар за стената Simple Smile
Трябва да мина през книжарницата тези дни!
Днес нямам намерение да излизам, пак!
Много ми е добре у дома!

# 69
  • Варна
Карзче, вземи си календар благотворително

# 70
  • Бургас
Ще трябва да потърся из групите във фб.

# 71
  • Варна
Лаленце, ми някпй е решил
Колкото деца, толкова.
И аз се молих за още деца някога.
Благодаря за слънцето ни
Едно, едно да е
Ама златно.

# 72
  • на Мелмак
Тинна, честита да си!
Здраве, много щастие и много пътешествия!

# 73
  • Бургас
Решихме си соломоновски проблема с ММ. Излязохме двамата... Ходихме и до морето за кафенце. Вече открих сезона и си намокрих краката в морето. С гумени ботуши,но се брои Simple Smile Имаше и по-смели от мен

# 74
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Hug Притеснения нямам, поне не и от медицинска гледна точка, там всичко е наред, поне при мен. Simple Smile Понякога имам съмнения дали не си губя отново времето, но засега проявявам търпение и разбиране, занапред ще видим как ще е. Вярвам, че всичко се случва с причина и гледам да не насилвам нещата, защото аз и от бащата на Елица исках брак и второ дете, а към днешна дата съм благодарна, че Господ ме е опазил от това. Та така. Simple Smile

Бубе, здрава да е Билянка и да има най-щастливото детство! Heart

Тинче, честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива и обичана! Heart

Стейси, много си права за децата, а на мъжа ти пожелавам бързо възстановяване! Hug

И вкъщи дояждаме още от новогодишната трапеза, чак утре ще готвя, само да решим какво точно. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт