Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 40 117
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 315
  • някъде другаде
Добро утро!
Студено е , но пък е петък.
Гледах Мамник и аз.
Хубав ден!

# 316
  • София
Добро утро!
Прекрасен петък на всички!

# 317
  • София
Добро утро!

Не успях да гледам Мамник. Не е изненада, почти нищо не мога да гледам. Рано отнасям плувката. Мисля да прочета първо книгата.
Днес ме чака пазар. Вчера беше голям студ! Дано днес е по-леко времето.

Хубав петък от мен!

# 318
Добро утро!

Тук има малкичко сняг, но не достатъчно по моите критерии. Като ще е зима да е зима пък.

Хареса ми Мамник на мен.

Днес в планът ми се появи закупуване на акумулатор 😁 Като истинско беендве моето не харесва студа 🤣 Дано да запали днес. Истината е,  че още си е с оригиналния де и отдавна е за смяна, но иронията, че се предаде на първия студ не ми убягва 😁

Мама ми е рожденичка днес 🥰 Да ми е жива и здрава! Довечера ще се съберем да се почерпим.

Спорен ден, банда!

# 319
  • Бургас
Добро утро!

Ние се прибрахме след 21 ч. от рождения ден и направо си бях забравила за Мамник, добре че ММ седна да вечеря и се разцъка по каналите, та ми каза. Догледах, каквото беше останало от серията, оттам връщай Сандокан, че и него следя. Ако ще ги дават и двата всяка вечер, лягане преди полунощ не ми мърда.

Але, майтапът настрана, но и нашето при първия замръз по Коледа не запали една сутрин Joy После стана ясно, че имало нещо си за подгряване на не знам си какво.
Честита да ти е мама! Да иляди!

# 320
  • Бургас
Ние докато тази сутрин се щурахме -кой да си изправя косата,кой да маже филии, кой да си мрънка профилактично- измислихме ,че ще правим основен ремонт на детската Simple Smile Вече имаме и проект. Финансирането ни на този етап е въпросително и времето,защото повечето неща ги прави ММ,а като влезе сезон няма да име време за това

# 321
Али, честита да е мама! Весел ви празник!
Лина, много добре сте го замислили! Ще сколаса ТМ, няма къде да мърда.

# 322
  • някъде другаде
Але , честита да е майка ти. Още много години здраве и желая.

# 323
  • Germany
Добро утро!
Али, честита да е майка ти!
И аз станах с мисълта, че е петък Simple Smile Наспах се, но пак ми е уморено, а беше кратка седмица. Вчера омекна и заваля дъжд и вече няма и следа от снега. Харесваше ми да е бяло, а и по малко коли имаше по улиците.
Хубав да ви е деня!

# 324
Днес се усетих, че не пишете вече Joy

Помня, че се записах в новата тема, ама явно нещо се объркало.
Връщам се да ви чета Joy

# 325
  • София
Али, да ти е честита и здрава рожденичката! Супер весел празник ви желая!
Лин, кой знае какъв прекрасен проект сте измислили. Kissing Face
Не знам как правите това с ранното лягане. Ние целогодишно преди 00 ч е абсурд да заспим.

# 326
В 21 часа съм си легнала и в 7.30 ставам със зор аз 🤣 Мечка не, ами мечище 🤣

# 327
Але,най-хубаво спях последния месец от болничните.Дето викаш,като мечка!И следобед си поспивах 😊.Ей го,от няколко дни съм пак на работа,и спя на пресекулки,сакън да не изтърва алармата сутрин 🙄
Здрава да е мама!

# 328
  • София
Али, жива и здрава да е мама! Весел празник ви желая!

# 329
  • Бургас
Вчера внучките се сетиха да ми се обадят за бабинден, малкия още не отбира от празници. На Ивановден ми подари една ръчно изработена гъсеничка на клечка. Е, като си тръгваха си я взе, не можах да го убедя,че аз ще я запазя по-добре от него. Сладур. Имам и нова орхидея, сега е малко в карантина, че е нещо преполята в магазина и ще я наглеждам. Дори мисля да я пресадя, време ще имам,че почнах маратона с отпуските. От понеделник ще си стоя на топличко и ще си готвя режимно, да стресирам кантара.

Общи условия

Активация на акаунт