Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 40 125
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 330
Здрава да е рожденичката! И моята кола не запали днес, а беше само минус 6. На повече не ми се мисли. Почна ни ударно сутринта, детето закъсня за училище, че на баща ѝ пък ръчната беше замръзнала.
И аз като Роди, преди 12-1 не лягам, сутрините са много мъчни.

# 331
  • Euskal Herria
Да ви е здрава рожденичката, Але!
И ние сме от късно лягащите. Но пък нямам проблем с ранното ставане. Минавам и с малко сън.
Ужасно, ужасно време е днес - и порой, и бурен вятър... Имаме обявени оранжев и жълт код до края на седмицата.

Помъдрявам (уж) днес. Wink

# 332
  • София
Яна, честита да си! Здрава и щастлива!
Изпих кафето и напълних едни чушки с кайма и ориз. В момента се пекат. Толкова от мен. Днес не е толкова студено, може да направим по-дълга разходка.

# 333
  • Бургас
Яна, здрава и щастлива да си! Да са сладки и красиви дните ти като сладостите, които твориш!

# 334
  • Germany
Честита да си Яна! Много здраве и късмет!

# 335
Янче, честита да си! Здрава и щастлива Birthday

# 336
  • София
Честит рожден ден, Яна! Още много години да помъдряваш и твориш все такива вълшебства! Всички близки да те подкрепят и радват! Весел празник!
Дано времето се оправи скоро!

# 337
Яна, здрава и щастлива да си!
При мен според ортопеда е скъсан менискус за операция, ще ходя и за второ мнение, едва ли ще е различно.
Поне болката намаля.

# 338
  • някъде другаде
Яна , честит рожден ден. Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти.

# 339
Новинка, настоявай за ЯМР. Скъсан менискус се зашива, ако е в първите месеци от травмата. Дъщеря ми се оперира септември, мога да препоръчам лекар, ако се решиш.

Янче, здрава и щастлива да си!

# 340
Яна, честит рожден ден, много здрава и щастлива да си!
Али, честит празник и на твоята майка.

Аз приключих работния ден, сега се опитвам да се накарам да направя една тренировка. Чудя се и какво да готвя, ММ се оказа с инсулинова резистентност и ми е малко сложно да измислям вечерите, ама се приспособявам. Взех му една камара добавки да пие, ще видим дали ще се нормализират нещата без лекарства.

# 341
  • Телиш/Плевен
Янче, честита да си! Здрава, много обичана и щастлива! Heart

Але, здрава и дълголетна да е мама и да си изкарате весел празник! Heart

Студено е и при нас, аз като цяло нямам проблеми с това, повече ме притеснява поледицата, че още едно падане и кой знае какво ще стане с левия ми крак... Септември нали хубаво се подредих от едно уж невинно падане, сега не ми се мисли какво може да стане. И дано не става, де! Satisfied

Хубав петък да имате! Hug

# 342
Тути, още на следващия ден направих ЯМР.
Та диагнозата е на основание изследването.

# 343
  • някъде ... тук ...
Янче, здрава да си и все такива сладки красоти да твориш!
Але, здрава да е майка ти!
Весел празник!

Новинка, дано по-леко мине и не те боли толкова!

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 17:35 от ЕлиТ

# 344
Янче, честита да си! Много,  много здрава!

Мерси за пожеланията за моята мама 🥰

Моята кола си запали, обаче спря да си разпознава ключа и не щя да се заключи, а палеше само ако опреш ключа в конзолата. Сменихме акумулатора и всичко е 6. Ама я карах до базата де, нашите момчета да "запознаят" колата с новия акумулатор... Бе странна работа.
Минах през офиса на бързо и сега опъвам кълка малко, докато стане време за гостито у мама.

Общи условия

Активация на акаунт