Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 19 733
  • 582
  •   10
Отговори
# 555
Стейси, стиснати палци и от мен. Успешна операция на близкият ти и добри резултати.
Спорен ден дами.

# 556
Добро утро! Ние се прибрахме от пътуването, но после имах задачки за вършене, и гости. Днес съм на кардиолог, а следобед терапия. Щерката на 20-ти е на изпит за Специалност, и я мисля и нея. Въобще добре започна годината. Хубав ден, момичета🌷🌼

# 557
Сави, и на теб, и на щерка ти стискам палци!

# 558
Мерси, момичета. На живо цветът наистина е страхотен, по-ярък от снимката.

Днес голямата е рожденичка. Да ни е жива и здрава, щастлива, обичана и обичаща Heart
Днес ги чакам студентките да се приберат. Късно довечера. Поръчала съм торта и ще поръчаме за вкъщи, че ще е късно за ресторант.

# 559
  • при моите деца .....
Сави, стискам палци за добри резултати при кардиолога.
Стискам палци и на дъщеря ти.
Много хубава разходка си направих и то с денивелация.
Дано вториа срок почвам повече дни от по-късно 🤣
Градът се събуждй

# 560
Руми, честита да ти е рожденичката, много здрава и успешна да бъде 🥰!

И при мен скука, в офиса съм, ама нямам много работа, после трябва да отметна лазер и да ида до мола да върна едни неща.
Али, ти май ходеше в g point, доволна ли си, на мен днес ще ми е 3-та процедура и се чудя колко ли време ще трябва да ходя.

# 561
  • Бургас
И аз съм на кардиолог днес, времето е хубаво и събирам кураж да поемам пеш.Трябва после да обикалям да търся нов диван, че нашия го шътнах през олх за три дни. Не очаквах толкова бързо, сигурно му поискахме малко, ама както и да е, честито на новите собственици! Голямо избиране ще е,аз ще снимам от тук, мъж ми ще дава мнение през вайбър, блазе на продавачите...

# 562
  • Бургас
Руми, честита ти рожденичка! Здрава, щастлива и с късмет да е!

Много хубаво напича тук, сутринта още беше добре за вървене, по обед пък съвсем.

# 563
Руми, честита да ти е рожденичката! Много,  много здрава!

Бел, аз да. Зависи от зоната,  но десеттина процедури до пълно изчезване.

# 564
Румка, честита да е каката! Здрава, щастлива, успешна! Скоро да се прибере с гадже! Wink
Днес също записах час за лазер в Gпоинт.

# 565
  • София
Руми, честита да е рожденичката! Много успешна и доволна от живота си да бъде! Весел празник!
Боби, браво на теб! Супер зареждаща разходка.

# 566
Румка, честита да е каката! Здрава, щастлива, успешна! Скоро да се прибере с гадже! Wink
Днес също записах час за лазер в Gпоинт.

От твоите уста в Божиите уши Mr. Green

# 567
  • Бургас
Добро утро!
Стейси, стискам палци!
Бубе, Боби браво на вас!

Руми,честита да ти е рожденичката! Здрава, успешна и следваща мечтите си!

# 568
Руми, честита рожденничка. Жива , здрава и успешна да е.
Как 10 процедури, мислех, че технологията се е развила. Преди 20+ години имам правен лазер (много болеше), никъде нищо е е поникнало.

# 569
Руми, здрава и щастлива да е дъщеря ти.

Общи условия

Активация на акаунт