Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 21 820
  • 644
  •   7
Отговори
# 615
  • Germany
Добро утро!
Стейси, стискам палци и аз!
Хич не можах да спя и въобще не знам как ще избутам днес. Мъжа ми го няма, та преди работа трябва да разходя кучето и да я закарам при едни приятели, които ще я гледат през деня, а след работа ще мина да си я прибера. Не сме я оставяли до сега за цял ден и ми е супер притеснено. Много ме напряга и това шофиране, най вече заради паркирането. Надявам се, като е петък да има места на паркинга пред клиниката, че иначе ще трябва да платя 20 евро за общественият паркинг. И в работата е лудница. Едната колежка такива бакии е забъркала, че се чудим как да се оправим. И по стар немски обичай излезе в болничен, пък другите да му мислят. Ох, добре, че утре е уикенд!
Хубав и спокоен да ни е петъка!

# 616
Добро утро!

Не спахме нещо добре и ние, през нощта нещо бях запалила дъскорезницата, та се местих...

Днес имам да свърша разни служебни неща и ще чакам приятелка да дойде да се видим.  Вчера излизах за малко, че се оказа, че нямаме котешка храна и цигари, а и двете са жизненоважни за мира в къщи 😁 Вечерта си направих и кратката разходка из селото.
Днес, катп гледам, няма да е толкова приятно времето. Наборсучило се е, а следобед го дават и да вали.

Спокоен ден,  банда!

# 617
  • Бургас
Добро утро!

Тит, късно прочетох, но вярвам, че Калин се е справил блестящо.

Стейси, стискам плаци за вашия близък. Не му стига всичко, ама и три дни да го мотаят в болницата.

Марѝ, Hug

Една тъмница е навън, кой знае какъв дъжд ни чака.

# 618
Стейси, стискам палци отново.
Бубе, Ети, нанесохме се в понеделник с минимум багаж, тоест това, което ползваме ежедневно. Останалото ще вземем другия месец, сега нямам време. Всяка вечер нещо редя и местя, скоро надявам се ще съм ок. Трябват ми щори, не мога да стигна дотам. Просто кофти съвпадение с доста натоварен служебен период.

# 619
  • На брега на реката
Съни, нека изпълните този дом, с любов, топлина и уют и нека е вашето свято убежище!

Другото, ще се нареди лека-полека!

# 620
Етти, ще се радвам, ако наистина ме минеш с упражненията. Моите са малко, признавам си, но сутрин времето ми е кът.
ММ замина най- вероятно до края на проекта, който не се знае, знае ли се. Уж до май месец. Надявам се март месец да му ида на гости, но и това не се знае.

# 621
  • На брега на реката
Стискам ви палци,  Мари, да можеш да отидеш и да се спази крайния срок!

# 622
Забравих да напиша за ЕФ. По мнението на брат ми, по- добре е с две кошници. Или за приготвяне на две ястия едновременно (примерно месо и гарнитура, или основно и десерт) или за ползването на двете кошници, за да се наготви по- голямо количество, ако семейството е по- голямо или ящно.
Аз имам ЕФ фурничка. Ползва се за претопляне, да изпека някой геврек, печените чушки стават страхотни, да запека сирене... С две думи мога да мина и без него. Преди три месеца купих ЕФ с кошница от Лидл. Беше с добри параметри и изгодна цена. Момчето няма търпение да го сложа на плота и да готви в него, но какво точно- не се знае. За да го извадя за ползване трябва да прибера другия и хич не ми се занимава. Евентуално на пролет ще го ползвам на терасата, за да ми мирише на чисто в холокухнята.

# 623
  • София
Привет!
Чакаме хубави новини днес!
Нашия ЕФ също е от Лидлл, с голяма кошница и мощност. Доста често го ползвам и всичко много ни харесва. С минимум мазнина се получават страхотни ястия. Снощи правих там пилешко със зеленчуци и бекон.
Съни, честито на нанасяне в новия дом! Да ви е уютно и много спокойно там!
ММ довечера ще ходи на театър с приятел, каката ще е при гаджето. Ще видим ние с малкия какви ще ги бистрим.
Relaxed

# 624
  • София
Добър ден!

Сложих Гоги по-рано да спи, че търкаше очи нещо... Вчера на обяд въобще не е спал, не знам защо. Не беше кисел, не плака, явно се разсъни нещо. Дано е било инцидентно, че още е много малък да не спи на обяд.
Успех на Калин!

Хубав ден на всички!

# 625
Тит, как се е справил, Калино?
Сутринта по погрешка звъннах, каза минала е първа част и чакаха за втората.
Чакам да станя 7 вечерта там, писал ми е че тогава свършват, за да му звънна

# 626
При момчето ще се махат 4 мъдреца, мрън.

# 627
Мари, толкова ли е зле работата? Искайте второ мнение, защото ако ги махнете, се освобождава пространство и ще се разместят останалите му зъби
Стейси, чакаме за положителни резултати.
Чухме се с Калин. Каза "справих се прекрасно", утре пак

# 628
Те, ако не се махнат сега, при порастването им ще разбутат фасадата, която в момента се подрежда.

# 629
Мари, аз съм -4 мъдреца, жива и здрава съм. Последният го махахме с 1/3 доза упойка, че кърмех още.
Щом се налага, да ги маха.
Чета ви, харесвам коментари, стискам палци и пращам положителна енергия и се радвам на добри новини, но ме завъртя животът и не ми остава особено време да списване.

Общи условия

Активация на акаунт