Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 21 604
  • 638
  •   9
Отговори
# 630
И аз съм без 3 мъдреца, четвъртия така и не излезе, но и аз не съм го търсила. Много болки и болежчици съм изтрърпяла, но така както ме е болял мъдрец нищо друго не ме е боляло.

# 631
  • Бургас
Достигнах до форума днес.
Голям студ навън, прехвърча и нещо подобно на сняг Simple Smile
Свърших си работата и не мисля повече да излизам.

Браво на Калино! Ще ги разбие!
Стейси, новини имате ли?

# 632
  • Бургас
И на мен не ми се излиза повече, но ще трябва да прибера Марто от баскетбол. Пожела на обед да остане у нашите и майка ще го заведе, че блокът им е буквално на оградата на училището, освен и за уикенда да им го пласирам.

Надула съм климатиците, а ръцете и краката ми лед студени. Баща ми би казал, че нямам кръвчица, щото ми е малко винцето. След малко включвам и фурната за една питка, дано се постопля.

# 633
Сложи си краката в леген с гореща вода и от време на време доливай още гореща вода.

# 634
  • София
Тепърва има пак да става студено. Значи трябва да се запасяваме със сгряващи напитки и интересни книжки. Relaxed

# 635
Аз отскочих до Женския пазар, уж само за подправки и ластик (че от 3 дни съм заправила едни филета), а се прибрах натоварена като хималайски шерп. А за да правя крачки ходих и пеша.
Аз имам и 4-те мъдреца. Не са изникнали, има ги и си ги кътам. Предполага, че сте чели теорията, че всеки зъб е свързан с определен орган от тялото ни.

# 636
  • Варна
Чух се с хирурга. Операцията е минала успешно. 4 часа е била. Туморът на мозъка е отстранен. Нашият човек още се съвзема след упойката.
Благодаря ви, че ни мислихте и стискахте палци!

# 637
  • Бургас
Бързо възстановяване му желая!

# 638
Стейси, бързо възстановяване.
Цикълът ми провали тренировката, затова взех оферта и записах час за размери за щори и подписах договор.за интернет и телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт