Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 22 334
  • 662
  •   4
Отговори
# 645
  • София
Стейси, бързо да се възстанови!
Мъдреци нямам, надявам се така да си остане и занапред.
Гоги днес добре поспа на обяд. Съответно още не е заспал. А на мен ми се спи, уморено ми е много. Трябваше да го събудя по-рано, ама викам хайде да поспи...

Спокойна вечер да имате!

# 646
Стейси, бог да е с вас, дано няма нужда от друго лечение, това да е било и да се оправи човекът!

Мъдрец имам само един останал. Моите не излизат, ретинирали са, на снимка ясно се вижда как растат към корените на другите зъби и им пречат, така че изобщо не съжалявам за изваждането им. И последният се обади предколедно, но засега спря, ще трябва да го мисля и планирам вадене.

Маре, всичко ще е наред с момчето!

Имах вечер с приятелки, добре прекарахме и хапнахме, сега ще си търся книга за четене за приспиване;)

# 647
  • при моите деца .....
Привет!
Стейси, бързо и пълно възстановяване.
Ети, днес съм камо с 15997 крачки, сигурна се ме минала.
Имах хубава вечер!
Ще лягам, че утре съм на кратък поход.
Вали сняг при нас.
Лека нощ!

# 648
Добро утро.
Пия кафе и тръгваме към Пирогов, за да видят на мъжа ми пръста. Контролен преглед е, сигурно и конците ще му свалят. После ще отидем до село и следобяд съм при вуйчо. Почивката засега се отлага.
Хубава събота.

# 649
Добро утро!
Съни, бързо да минете през болницата. Въобще бързо да ти мине "работния ден". Днес и аз съм на работа, та нямам търпение да минат тези последни 8 часа за седмицата.
Днес е Антонов ден. Пожелавам на празнуващите здраве, късмет, щастие!
Хубав ден от мен!

# 650
  • На брега на реката
Добро утро!

Честити да са Антоновците и техните производни. От здраве и късмет, да не се отърват.

Стейси,  бързо и безпроблемно възстановяване!

Ние сме пълна къща и сърцето, душата и очите ми са пълни.
Пия кафе и чакам да станат. Има баница за закуска, но Теа иска козунак,  Влади и Билянка искат кекс, а Матея е всеядна, то и другите, но трябва да се заявят. Heart Eyes
Та, днес ще е ден за сладкиши! Blush

Хубав ден, момичета!

# 651
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честити да са Антоновците и Антониите!
Снежно е утрото при нас.
Събудих се преди алармата, ще ходя на поход.... кратък, но....
Хубав ден!
Мързелива да е съботата!

# 652
Добро утро!

И ние имаме снежец. Не е 20 сантиметра,  но все е нещо. Ще чакам да поомекне времето и ще ида до града да видя баба и дядо и да поначазарувам.

Спокоен ден, банда!

# 653
Добро утро!

Стейси, бързо възстановяване на твоя близък!

При нас е ръснало малко сняг, има само по колите, ще трябва да стържа. Ние сме на детски и кафе и после ще се оправяме да водя малката при мама. Ще трябва да поизчистя, следобяд съм на фризьор и той денят минал.

Хубав уикенд, момичета!

# 654
  • София
Добро утро! Coffee

Честити да са имениците!
Събудих се с главоболие и ми е тегаво. Ако не ме отпусне, ще пия хапче. ММ се занимава с Гоги, което е добре. Планове нямам, както дойде.

Хубав уикенд!

# 655
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Честити да са именниците днес!
Вчера ни Боби, ни Мари задминах, но днес вече отметнах упражненията.
Хубави почивни дни за почиващите, аз съм работна Simple Smile

# 656
  • Бургас
Честит имен Ден!
Стейси, стискам палци за бързо възстановяване!
Ние с момичетата ще ходим да гледаме филм за Пейо Яворов и след това на благотворителен обяд.

# 657
  • Germany
Добро утро!
Честити да се имениците!
Стейси, продължавам да стискам палци!
Рано легнах снощи и съответно рано станах, но още не съм излизала с кучето, а си пия кафето на спокойствие и тишина. Вчера едвам избутах, днес ще го карам лежерно, въпреки, че ме чака чистене.
Хубав уикенд на всички!

# 658
  • Сливен
Добро утро! Честити да са всички именици! Бубе, много зареждащо ти звучи поста, страхотно е като са долу-горе на еднаква възраст децата.
Голямата девойка ще си дойде утре, малката отива на олимпиада, за мен остава да си пия мързеливо кафето.  Ангажиментите-после!
Няма сняг, само студ.
Мъфинче, дано да мине, аз съм доволна от  беналгин при главоболие.
Усещам си нещо гърлото и май се опитвам да кашлям, хванала съм вирусче.
Хубав ден на всички!

# 659
Леле, сега погледнах, че на вън е -9. Май ще отложа излизанката, за да избегна заледяванията по пътя и летните шофьори...
Пък иначе такова слънце е блеснало и с навалелия снежец е много красиво 🤩

Общи условия

Активация на акаунт