Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 22 501
  • 668
  •   6
Отговори
# 660
  • някъде другаде
Добро утро!
Седнах с кафето , но преди това сложих боб в мултикукъра да се готви.
Като се сготви ще излезна да се разходя.
След обяд слугинаж.
Довечера съм на гости.
Бубе , забавно е у вас. Като дойдат моите внуци са 2 и става лудница , а у вас 4. Исксми се всеки ден тази лудница да е вкъщи.
Лин , кой е този филм за Яворов? За първи път чувам.
Хубав ден!

# 661
Нямаме сняг, не се оплаквам.
Буб, завиждам благородно за пълната къща и богатата трапеза! Wink
Мъфин, Тинна, бързо да преминат неразположенията.

# 662
  • Canada
Добър ден!

Стейси, лошото да е зад гърба на зет ти🤞

Бубе, богата баба си ти, а внуците ти късметлии 🍀

Леденото кралство е при нас, красиво е. Пазар и ГТП на колата ни чакат. Цената му е двойна за две години 😳 Нали сме в клуба на богатите 😅

Хубав ден да имате!

# 663
Али, освен да изчакаш до другата събота Joy
Все минуси го дават при нас седмица напред. Макс до -3 да станело и то за 5 минути някой ден следобед.

Бубе, моите така израснаха. 4 братовчедки в три поредни години родени.
Хубаво беше.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 11:38 от rummi_pl

# 664
  • Бургас
Добър ви ден!
Честити да са днешните именици!

Ей сега ставам, че трябваше да си дочета книгата, а и нямам какво да правя, децата още спят, ММ е на работа. Нещо за ядене ще трябва да мисля, че сармите посвършиха Joy Имам заявка за тутманик, ММ много харесал онзи несполучливия.

# 665
  • София
Добро утро!
Честити да са имениците!
И ние израснахме заедно 3 деца аз, брат ми и братовчедка ни родени в две поредни години. Живеехме апартамент до апартамент. Супер близки сме си и до ден днешен.
Няма по-хубаво нещо от сплотено семейство! Heart
И аз планирам упражнения и пазар малко по-късно.

# 666
Али, освен да изчаках до другата събота Joy

А, направо до на пролет, зор нямам 🤣

Изчистих си колата, изчистих и котела. Третата пералня върти. Ще прилегна малко да се възстановя 🤣 Ще отида все пак до града де. Искам да видя баба и дядо. Ама ще изчакам,  че до тях се провежда фермерски пазар всяка събота и е ужас с паркирането. Понякога дори им запушват гаража и не мога да спра пред него. 

И ние израстнахме всички на камара- в нашия вход обитавахме три апартамента. Другите баба и дядо са в съседен блок с братовчедите. Вечно някой се разхождаше напред - назад. Още не се заключават нито нашите,  нито брат ми.

# 667
И ние бяхме цяла тумба братовчеди на близка възраст. Още се събираме. Ама те и бабите от едно време бяха като Бубето, гледаха по много деца. Сега и в рекламите отказват да гледат внучетата и им дават витамини, за да ходят на детска;)

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 12:13 от tuty

# 668
  • Euskal Herria
Здрави да са днешните именици!
Хубаво е, когато фамилиите са сплотени и са си близки. За съжаление в днешно време става все по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт