Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 26 560
  • 782
  •   8
Отговори
# 765
  • някъде другаде
Добро утро!
И при нас студено , минус 7.
Боби , в събота следобед на водопада.
Хубав ден!

# 766
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Не знам колко е минуса при нас.
Май не искам и да разбирам.
Тина, навсякъде има по нещо, някой. Зависи какво е важно за теб.
Няма идеални места и колеги.
Аз да се оплача от моя хормон.
Снощи, като се прибрах от работа се бях смръзнала. Направих си горещ душ. В 3 ч се събудих вир вода, жега, въртях се два часа, после пак съм заспала. Искам да приключва този период вече Simple Smile
Имам някакъв проблем с форума, при вас как е?

# 767
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, за пожеланията за моята най-малка принцеса!

При нас е -14. Сякаш не се усещаше толкова,  но щом ми замръзва носа при вдишване, явно е толкова!
Дано отмекне!

Хубав ден, момичета,  па макар и мразовит!

# 768
  • Бургас
Добро утро!

Тинна, Марѝ, след малко поемам щафетата с упражнения от вас, теренът ми вече е чист Simple Smile

Боби, то и в училището на Марто уж няма болни, декември месец имаше много повече отсъстващи в класа му, тъкмо се върне едно, разболеят се две, а сега едно дете, което вече се възстановява и едно на ски. При Вики залипсваха от вчера, ама знам ли ги и тях защо.

Ети, при мен е наред, но вчера видях по други теми, че има проблем с лайковете, качване на снимки...

-14! Майчице! Аз не знам дали имам дрехи за такъв студ. Като гледам Боби в какви снежни поляни броди, си давам сметка, че нямам обувка за такова време.

# 769
Добро утро, моля. да стискате палци за моето момиче, днес й е изпита за специалност. На мен днес ми е много натоварен ден, ще ходя и на двете си работи. Вчера успях да запиша час за мамолога, и си оправих кариеса.Успешен ден, момичета! 🥰

# 770
  • София
Добро утро!
При нас също беше -11. Дават го затопляне вече.
Снощи и на мен ми правеше номера форума. Може би се е бъгнал след речта на Президента. Satisfied
Успех на всички имащи нужда днес!

# 771
- 14, за протокола Grinning

Тина, хубав е Т-рок-а Wink
Заслужава си.

Селесте, те дрехите едни и същи. Само обувките и якето да са хубави.
Единствено сега съм мушнала чорапогащник под дънките. Но под блузата съм само по сутиен. Не слагам нито потници, нито бодита. Ама и аз не ходя по поляните, като Бобито Grinning

# 772
-7 за протокола;)
Смениха ми акумулатора на колата и вече мога да я паля дистанционно, избегнах чистенето на стъклата и се качих в топла кола. Колко повече да иска човек;)
Забравих си лаптопа вкъщи в коридора, та се връщах, но това са подробности;)
Тина, не си сама. Стой си там, в момента не излизат особено добри обяви за работа на пазара на труда, бизнесът се е свил и чака.
Савина, стискам!
Форумът се е бъгнал, да. Не можах да ви лайкна, но съм прочела всичко и всички.

# 773
Аз също нямам подходящи обувки и дрехи за такъв студ и преход в планината, но не ми и трябват. Не бих си го причинила. Днес вървях с шал увит около устата, врата, затиснах го с шапката и със слънчевите очила. Дишането ми предизвикваше теч от носа и замъгляване на очилата... Нямам идея дали изглеждах страшна или смешна, или и двете.
Савина, стискам силно палците за дъщеря ти.
Тинна, също споделям мнението на Тути и Етти. Просто няма как да има 100% щастие. Винаги нещо куца- я в колектива, я мениджър, работно време, заплата, разстояние...

# 774
  • София
Добро утро!

Ние си играем на килимчето с Гоги. Но му е скучно. Ще излезем следобед за малко с Арчи. Около мен е хаос от играчки. Smile

Хубав ден да имате!

# 775
  • Бургас
Само обувките и якето да са хубави.
Не слагам нито потници, нито бодита.
Къде ги тези хубави обувки? С подплата, с вълна, с дебела подметка, няма, братче, краката ми все лед. Ей сега пак поръчах някакви уж супер топли. Иначе съм загащила потника от октомври.

Марѝ, и двете ходим явно дегизирани като за банков обир Joy

Сави, успех на момичето ти!

# 776
С такива съм сега. Удобни, не се усеща студ, обаче малко тежки ми идват.
Много мразя да съм навлечена

Скрит текст:

# 777
  • Бургас
Привет !
Руми, много  са хубави ботичките!
И аз нещо съм запалила работни, чудя се дали да сменям работата ( а хич не обичам), но нещо много ме издразни колежката последно и съм запалила метлата! Преглеждам обявите и ако ми хареса нещо - подавам предизвестието, само дано е преди сезона!

# 778
  • Бургас
Руми, с Риекер изкарах що-годе две зими, но ми се поизтъркаха отпред и ги хвърлих. Поръчах сега Панама Джак, имала съм такива и ми топлеха, но ми умаляха. С номер поне ми е пораснал кракът за последните няколко години.

# 779
  • София
Моите най-топли ежедневни апрески са тези: https://modivo.bg/p/the-north-face-apreski-w-thermoball-progress … 2hSW51z03vqkyyAKt
А днес съм с тези, понеже съм с рокля. Blush
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт