Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 27 613
  • 804
  •   7
Отговори
# 795
Добро утро!

И аз пия кафе и се събуждам. 
Вчера много се заморих и нямах търпение да си прилегна. Невролога много ме ядоса вчера. Преди операцията ми каза, че той ще ми движи документите за болничен през ЛКК. Вчера, след като чаках 2 часа, ми каза че личната може да ме праща и в понеделник пак ще ходя,  на комисия. Бам бадева ходих за направление и кибицах на студено.

За днес ми се натрупа доста работа, така че след малко се захващам.

Роди 🤗

Спокоен ден, банда!

# 796
  • на Мелмак
Роди Hug
При мен са почти 20г.все е тегаво.

# 797
  • Бургас
Роди Hug
Аз пък на 21.01 разбрах,че съм бременна с голямото дете. Помня,че звънях на ММ да се прибира,защото нямах търпение да му кажа и той ми обесняваше,че автобуса не може да литне до блока Simple Smile
Намерих си 100 кинта каширани в една чанта. Много добре ми започна деня

# 798
  • Sofia
Роди гушкам те.
Ние вчера нямахме интернет и телевизия. Имало авария в блока след някакви ремонти на съседи. Пуснах хотпот от моя телефон към телевизора (с приложение ЕОН сме) и после към лаптопа. Днес дано оправят аварията. Казали са, че ще бъде отстранена до 18 часа. От три - четири дни ме боли сгъвката на крака сутрин, че и до обяд, на коляното. Четох в интернет, че било тендинит (възпаление на сухожилието). Пия нурофен за болката и се чудя да ходя ли на лекар. Като се раздвижи крака болката намалява и до вечерта съм ОК. От липса на движение е явно. Цял ден съм на стол седнала. Или от годинките - 57.
Да ви е хубав деня момичета.

# 799
Роди, нашата майка почина през 1987 година. Мъката и липсата още ги има. Имам чувството, че тези чувства се засилват с годините.
Ани Ка, може да пробваш да си помогнеш и с крем.
При нас си побеля.

# 800
  • Бургас
Добро утро!

Роди, Ети, Марѝ, прегръдки! Да е светло на душите им!

Лин, искам и аз такъв старт на деня Simple Smile ама пусто джобя всичко, преди да го прибера, та едва ли.

АниКа, от липсата на движение е. Мятай се с нас на постелката. То аз съм най-калпавата, 10 мин. макс ми е раздвижването тези дни, ама пак по-добре от нищо.

Дребното ме врътна нещо сутринта и днес не е на училище. Корем го болял уж, повърна веднъж и вече трети час е свеж като репичка. Дано все пак е било само сутрешно неразположение. Отметнахме иначе половината учебна програма вече, правихме зелник за голямото междучасие Joy и продължаваме всеки със задачите си.

Онлайн часовете ни ще бъдат по 20 мин., с 15-минутни междучасия, едно учене ще е, мани. И нали им е за първи път, утре ще е забавно, докато си покажат къщите, домашните любимци, да се научат кога да заглушават микрофон...

# 801

А при нас се стопля. Вече е само -11 Mr. Green
Напред го дават да си оправя. Другата седмица 4-5 градуса. Идеално.

# 802
  • някъде другаде
Роди , силна прегръдка. И нашата майка я няма вече 11 години. Все още ми липсва ужасно.

# 803
  • Бургас
Добър ден!
Докато стигна до форума и половината ден минал.
Отметнах пазара, сложих гювеча с кисело зеле и свинско да се пече дълго и пия кафе. Вчера щях да го готвя, ама не ми се излизаше за месо, а и имах ядене.
До нас отварят нов фитнес, вече работи и ще подновявам ходенето. Наложително е.
Роди, гушкам те! Болката винаги остава..... Не е минало и ден да не се сетя нещо за мама, тати, баба и дядо, вуйчо ми... За съжаление докато сме живи, ще ни липсват все повече....

# 804
  • София
Прегръдка за всички, изгубили родител. Болката си остава, учиш се да живееш с нея. Април ще станат 7 години без моята майка. Баща ми си отиде млад, нямаше 50 години. 23 години минаха от тогава...
Ходихме на пазар. Измръзнах. Гоги беше добре екипиран, аз си забравих шапката.
Дано поспи днес.

Общи условия

Активация на акаунт