Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 27 386
  • 801
  •   3
Отговори
# 795
Добро утро!

И аз пия кафе и се събуждам. 
Вчера много се заморих и нямах търпение да си прилегна. Невролога много ме ядоса вчера. Преди операцията ми каза, че той ще ми движи документите за болничен през ЛКК. Вчера, след като чаках 2 часа, ми каза че личната може да ме праща и в понеделник пак ще ходя,  на комисия. Бам бадева ходих за направление и кибицах на студено.

За днес ми се натрупа доста работа, така че след малко се захващам.

Роди 🤗

Спокоен ден, банда!

# 796
  • на Мелмак
Роди Hug
При мен са почти 20г.все е тегаво.

# 797
  • Бургас
Роди Hug
Аз пък на 21.01 разбрах,че съм бременна с голямото дете. Помня,че звънях на ММ да се прибира,защото нямах търпение да му кажа и той ми обесняваше,че автобуса не може да литне до блока Simple Smile
Намерих си 100 кинта каширани в една чанта. Много добре ми започна деня

# 798
  • Sofia
Роди гушкам те.
Ние вчера нямахме интернет и телевизия. Имало авария в блока след някакви ремонти на съседи. Пуснах хотпот от моя телефон към телевизора (с приложение ЕОН сме) и после към лаптопа. Днес дано оправят аварията. Казали са, че ще бъде отстранена до 18 часа. От три - четири дни ме боли сгъвката на крака сутрин, че и до обяд, на коляното. Четох в интернет, че било тендинит (възпаление на сухожилието). Пия нурофен за болката и се чудя да ходя ли на лекар. Като се раздвижи крака болката намалява и до вечерта съм ОК. От липса на движение е явно. Цял ден съм на стол седнала. Или от годинките - 57.
Да ви е хубав деня момичета.

# 799
Роди, нашата майка почина през 1987 година. Мъката и липсата още ги има. Имам чувството, че тези чувства се засилват с годините.
Ани Ка, може да пробваш да си помогнеш и с крем.
При нас си побеля.

# 800
  • Бургас
Добро утро!

Роди, Ети, Марѝ, прегръдки! Да е светло на душите им!

Лин, искам и аз такъв старт на деня Simple Smile ама пусто джобя всичко, преди да го прибера, та едва ли.

АниКа, от липсата на движение е. Мятай се с нас на постелката. То аз съм най-калпавата, 10 мин. макс ми е раздвижването тези дни, ама пак по-добре от нищо.

Дребното ме врътна нещо сутринта и днес не е на училище. Корем го болял уж, повърна веднъж и вече трети час е свеж като репичка. Дано все пак е било само сутрешно неразположение. Отметнахме иначе половината учебна програма вече, правихме зелник за голямото междучасие Joy и продължаваме всеки със задачите си.

Онлайн часовете ни ще бъдат по 20 мин., с 15-минутни междучасия, едно учене ще е, мани. И нали им е за първи път, утре ще е забавно, докато си покажат къщите, домашните любимци, да се научат кога да заглушават микрофон...

# 801

А при нас се стопля. Вече е само -11 Mr. Green
Напред го дават да си оправя. Другата седмица 4-5 градуса. Идеално.

Общи условия

Активация на акаунт