Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 35 087
  • 1 008
  •   7
Отговори
# 990
И малката още подкашля, ама нищо ѝ няма като цяло. Заспа поне рано, че пропусна обедния сън. Ходихме до мола, забърсах две тениски, тя две книжки и макдоналдс.

Съни, няма да те лъжа и на мен не ми харесва.

Боби, не ти е лесно и на теб.

# 991
  • Бургас
Сериозно ли утре е последният ден за оформяне?
Нали са до 30ти?
По принцип в нашето училище всичко е или в последният ден или след него!
Съвсем сериозно ви говоря! Попарата съм я сърбала!
Утре имам среща с директорката, след два дни предизвестия и уговорки със секретар! Писна ми от техните малоумни изисквания и утре освен разговора, който трябва да проведа с нея, ще й кажа и многото минуси, които имат в така казаната им ,,система,,на училището!

# 992
  • при моите деца .....
Карз,  според Наредба 11 - не по-рано от 5 дни и не по-късно от 2 дни преди края... т.е. утре е денят

# 993
Мари, и аз ти завиждам. Ние постоянно имаме съобщения.
Скрит текст:
Тази вечер трябваше да настроя принтера на детето и да сглобя две нощни шкафчета. Принтерът работи на магия, а нощното шкафче е ужасно.
Ти имаш място за две такива шкафчета.

Ние откак сме си дошли в Бг нямаме нощни шкафчета. От едната страна имам ниска масичка с поднос, от другата огромен куфар за гримове. Калин пък е с две столчета от бамбук...и не мога и не мога да харесам шкафчета.

# 994
Съни, този път видях! 😍 Харесва ми. Обичам бели мебели.
И аз се надявах на ваканция, но няма. 😅 Учихме песен по АЕ, трагедия! 🤣 Ще видим утре дали ще я изпита госпожата. По БЕЛ я хвалила класната, че имала най-много точки на контролното. По математика има седем 6-ци. По ЧО и ЧП малко се затруднява, че трябва учене, но ще свикнат. Като цяло съм доволна, добре се справя детето.
Болните да оздравяват! 🍀
Май ще лягаме с Макс рано рано.

# 995
Добро утро!
Да ви кажа защо не отварям Школо. Няма събота, няма неделя, празничен ден, сутрин в 7.30 или вечер след 23 часа- телефонът ми издава нотификация, че ...имам ново съобщение в Школо. Еми, писна ми. Стресира ме. Не ме стресира това, че учителите работят в извънработно време (и това не си е работа и не го оправдавам), но аз да се чудя в първия момент каква е тази нова оценка, при условие, че е почивен ден и не са на училище... Та, бойкотирам. Успокои ми се душичката.
Съни, и аз не го харесвам. Права е Титина, че ако бяха две, резултатът може да е по- добър. Но пък в две малки кутийки дали ще е удобно да бъркаш? Аз купих за момчето метално от Икеа.
https://www.ikea.bg/products/lennart-shkaf-s-chekmedzheta/30326177/?_gl=1

# 996
  • при моите деца .....
Добро утро!
Аз отварям ежедневно Школо (родител) и НЕИСПУО (като учител).
Но и двете - през браузър.
Няма известия.
Достатъчни са ми месинджър и вайбър групите 🤣
Само да оцелея днес и ще се разходя....
Някъде, където няма хора.....
Хубав ден!

# 997
  • някъде другаде
Добро утро!
Борбата ми с кръвното продължава , и вчера на обед беше високо. Днес хапчето за обед го изпих с това за сутринта , та да видим.
Вчера следобед спря тока за 3 часа , измръзнах на работа. Днес пак щели да го спират. Кой малоумник измисли тази профилактика през зимата.
След работа ако не вали ще се разходя.
После с Теди , приятелка и нейната дъщеря ще ходим на заведение.
Болните да се оправят вече.
Хубав ден!

# 998
Добро утро.
Тит, Мари, идеята е да са две еднакви. От тази страна имам място за голямо, но от другата нямам. Затова са такива малки. Не големината ми е проблем. То е криво. Ще върна едното сигурно и ще търся друг вариант. Ако ще е само едно, по-добре да купя едно от спалния комплект.
Хубав ден.

# 999
Добро утро!

Днес има надежда за слънчице, дано 🤩

Спокоен ден,  банда!

# 1 000
  • Бургас
Съни, ако от едната страна ти е малко мястото вземи си някаква помощна масичка, от този тип
Скрит текст:

# 1 001
  • София
Добро утро!
Аз не видях Съни какво е показала, но ще покажа ние какво измислихме да си направим до нашата спалня. Не исках да е нещо с крачета и на пода. А леглото ни е последното, което купихме. Матрака тук е все още в процес на надигане. Relaxed
Скрит текст:
За най-работните май няма спасение. Ще си чакаме някога тиквения медал. Не е най-лесния начин, но лично на мен ми носи удовлетворение от добре свършената работа. Хубаво е понякога обаче да действаме малко по-егоистично, за да сме добре.
Тит, много ми харесва предложението ти. Kissing Face

# 1 002
Лин, и за това мислех. Обаче исках от двете страни да е еднакво.

# 1 003
Лин, тази маса много ми хареса. Дай повече инфо, моля!

# 1 004

Общи условия

Активация на акаунт