Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 37 000
  • 1 065
  •   2
Отговори
# 1 035
  • Germany
Добро утро!
Пак се будих през нощта и сега ми се спи. Добре, че е четвъртък и все ще добутам седмицата.
Ени, чудесен Макс. Показвай ни го по често.
Ети, прекрасна е щерката. Дано й хареса Виена. Аз съм била там отдавна, но много ми хареса, а големият преди 2 г беше очарован. В Мюнхен още не съм била, но всички казват, че също е много добър град за живеене - скъп, но с много възможности, много близък до българският климат и близо до Австрия и Италия. Аз с удоволствие бих се преместила там Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 1 036
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Ети, успех с плана! Аз харесвам Виена повече от Мюнхен Simple Smile
Хубав и спокоен ден на всички!

# 1 037
Добро утро.
Прекрасен Макс.
Али, успех.
Ети, весело да си изкарате и да се изпълни плана ти. Прекрасна е дъщеря ти.
За шкафчето - и мен ме дразни, но явно имам нужда от почивка. Досега такъв карък не съм имала в този апартамент. То е криво, кофти материал, абе изобщо ужас. А не беше евтино като за нощно шкафче. Обаче наистина ще си дам почивка и като си харесам нещо друго, тогава ще купя, няма да търся сега.
Хубав да е денят ви.

# 1 038
  • при моите деца .....
Ети, прекрасна е дъщеря ти.
Дано изпълните всичко, което си планирала.
На мен Виена много ми хареса....
Много хубава разходка си направих.
Готова съм за работнша ден.

# 1 039
  • Бургас
Ети, много ми хареса девойката, много готина. Артистична натура е, нали?

Много гадно вали тук, размина ни се излизането в парка. Поне изчистих хладилника, докато слушах второкласниците.

# 1 040
Мале, Етти, очите ми останаха в щерката. Пу- пу! И колко хубаво се вписва в атмосферата на снимката!
Пожелавам хубаво да си прекарате, хапнете и напазарувате!
Буб, бързо да намериш решение за болежките.
Тони, моя приятелка също кашляше от хапчета за кръвно. Мога да я питам от кое точно и какво последва след това.

# 1 041
  • Sofia
Ети, да ти е здрава и щастлива щерката!
Макси е сладур, за съжаление не остават малки, но и като пораснат са си големи бебета.

# 1 042
  • София
Привет!
И аз чакам ММ да се върне от нотариус. Много голямата сделка, която чакахме от 2 год. й дойде реда.
Ети, чудно да си изкарате и да посетите всички места, които си замислила! Щерката е прекрасна! Дано намерите повече неща за бала и да й допадне града.
На мен лично ми харесват и Мюнхен и Виена. Не бих искала да живея в нито един от тях. Relaxed
Чудесен Макс!
Да минават болежките на всички!

# 1 043
  • Бургас
Здравейте от дъждовен Бургас!
Свърших си задачките, увеличиха ми доста рязко дозата на лекарството за кръвното, чак се притеснявам. Пиех по половинка вечер, сега ми каза по едно сутрин и едно вечер. Ще видим как ще се чувствам.Смених машинката на ципа на един анорак, купих нови връзки за боти. Добре се разходих в дъжда.

# 1 044
Ети, приятна екскурзия, много хубаво момиче си имаш, харесвам млади хора със собствен стил.

И Макс е много сладък, харесвам чуждите кучета, ама мое не бих си причинила 😁.

Аз ходих днес да си използвам ваучер за терапия на лицето, доволна съм, доста по-хидратирана ми е кожата. Святкаха ме и с лед маска, та се сетих, че някои от вас ги използват и ще взема сигурно и аз една. Вчера пуснаха абонаментна кутия с продуктите на al+, 30 минути се борех да я взема, че напливът беше голям, ама се вредих.
Трети ден сме вкъщи с детето и вече не ме свърта, на нея ѝ доскучава, времето е кофти и няма кой знае какво да се прави. Постоянно е разхвърляно и се разправяме за нещо. Честно нямам търпение в събота да я закарам на баба ѝ, крепи ме мисълта, че си ляга в 9 и имам малко време за мене си. Голям егоист се чувствам понякога.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 18:55 от Belle_

# 1 045
Ох, Ем, разбирам те, но нямаш идея колко е мъчно и когато са големи и ги няма близо до теб.

# 1 046
Бел, изобщо не си егоист. Асан и той е хора!

Ети 😍

Прибрахме се ние спокойно и безаварийно.  Дали ще има файда от среща ще разберем след месеци, но аз поне добре се представих.

Вече сме нахранени и натръшкани по диваните. Хората де, котките си чакат часа за вечеря 🤣

Не знам дали Мамник ще го гледам днес или той ще гледа мене... 🤣

# 1 047
  • Сливен
Ети, приятно изкарване и успех с намеренията! Индивидуалист ми изглежда, ти си знаеш подхода Kissing Heart
Belle Fleur, забелязвам при близки, че като стане студено увеличават дозата, а лятото понякога има дни, в които не пият, че пада кръвното. Това било заради свиването и разширяването на кръвоносните съдове. Освен това и килограмите оказват влияние/това просто го вметвам, нямам нищо предвид/. Изглежда трябва редовно наблюдение.
Емили, в началото е неприятно, друго си е свободата да не се съобразяваш с нищо, но идва един момент после, в който даже не си и спомняш реда и начина на живот преди детето. ... А като порасне ти е мъчно за миналите години, в които си се дразнила и чакала  "най-накрая да стане голяма"... като ти докривее за боледувания, организиране и логиктика на занимания, учебни и извън...

# 1 048
  • Бургас
Бел, в един момент спира да ти пука за реда в къщата и безпорядъка, който цари! Важното е, детето да е здраво, щастливо и да расте спокойно!
Когато порасне ще ти липсват тези моменти!

# 1 049
Значи ще ми купувате ризи усещам 😁, Ем не се е оплакала, тя държи фронта.
Аз знам, че ще ми липсва да е толкова лепната за мен, то и сега, ако я няма две нощи и вече нямам търпение да си я вземем. Ама сега гадно време, приятелките ѝ са на градина, на детски център няма да я закарам при всички болни и малко ни доскучава и на двете.

Общи условия

Активация на акаунт