Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 37 874
  • 1 100
  •   7
Отговори
# 1 065
  • София
Ени, върнах се пак, благодаря! Разкошен Макс с “говорещи” очи Heart

# 1 066
Бел, верно съм те прекръстила... Не е с лоши чувства, извинявай.
Моите си спяха доволно, когато бяха малки. Сега будувам повече заради тях.
Оказа се, че съм изпуснала Мамник. Забравих го.

# 1 067
  • при моите деца .....
Добро утро!
Продължава да вали при нас.
Аз вече пия второто кафе.
Днес да избутам 6 поредни часа...
И 3 дни "ваканция" 🤣
Хубав ден!

# 1 068
  • някъде другаде
Добро утро!
Петък , последен работен ден.
Боби , за Виена съм за.
Бел , аз не исках второ дете , но така се случи. Много се чудих , но го оставих. ММ тогава каза , че аз решавам. Не съжалявам , нищо че докъм 1 клас беше ужас. Като бебе не млъкваше , после беше лепка. След това се насочи към баща си и така до края. Той правеше всичко , което тя поиска. И сега много често казва "Ако беше тате..."
Болните , бързо оздравявайте.
Хубав ден!

# 1 069
Добро утро!

Днес ще  поошетам малко из дома и следобед нарамваме котките и запрашваме за Бургас. 

Спокен ден, банда!

# 1 070
  • Бургас
Оказа се, че съм изпуснала Мамник. Забравих го.
Аз пък от толкова чакане, едва снощната серия изгледах цялата. Но пък следяхме друг сериал по БТВ- Специален отряд Лъвица- и тази седмица напълно сме изключили за него, много ме е яд. Снощи го засичам, както си цъкам каналите, та поне видях финала на операцията.

# 1 071
  • София
Добро утро!
Аз пък бях на мнение, че едно дете не е добре и съвсем планирано имат 4 год разлика моите. Каката ме държеше будна по почти цели нощи до 2 години и ревеше нон-стоп за какво ли не. Въпреки всичко знаех, че искам поне две деца. Баща ми като разбра, че съм бременна ме пита дали не съм луда да си го причиня. Relaxed
Децата може да са най-неблагодарните същества, но са и най-голямото щастие на света. Hug
Доста труден и дълъг ще ми е и на мен днешния ден, но ще го избутаме някак.
Довечера ще се виждаме с приятели. Дано ми останат сили.
Едното дете днес с часове по 20 мин. Докато започне и ще приключи.
Вчера ходихме до Юск да гледаме едни столове, които са на промоция и на снимка ни харесаха. На живо се оказаха доста нестабилни и се отказахме да ги купуваме.
Прекрасен петъчен ден да имате!

# 1 072
  • Germany
Добро утро!
От по късно съм днес, но пак се събудих в 6.00. Поне ще пия кафе без да бързам, а може и с Инка да изляза малко да се раздвижа. На предното място почти не сядах и се скапвах от ходене и седене права, а тук съм като залепена за бюрото и почна да ме боли пак кръста и да ми се издуват краката в края на деня. Трбява да се движа повече преди или след работа..
И аз винаги съм искала 2 деца, защото аз съм едно дете и цял живот съм си мечтала за брат или сестра. Моите имат 4,5г разлика, което не е зле, но реално рядко са си играли заедно. Иначе мен недоспиването най ме мореше. И двамата се будеха по няколко пъти до 3 годишни, аз през деня не мога да спя и разпокъсаният сън ме съсипваше. Но, сега, даже съжалявам, че не се напънахме за още едно дете.
Спокоен петък!

# 1 073
Добро утро ! детето - закано на училище, първа пералня - изпрана, сега чистя една маса на терасата, после ще работя...а да и кафето е изпито. Честит петък!

# 1 074
  • Бургас
Аз ако бях чакала едното да порасне,пък да вземе да спи,пък не знам си какво щях да остана само с него. Нашата разлика беше планирана да е 1г и 9 месеца,но стана 2 г. и 7 месеца.

# 1 075
  • Canada
Добро утро!

Едно, две, три, при кой както се е случило, да са ни живи и здрави, другото са детайли ☺️

Бел, не дължиш обяснение, сигурна съм, че и на Бухтичка й поомръзвате от време на време 🤭

Ем, ще го измислиш, сигурна съм 😊

Съжалявам, че се напънах и изкарах вируса на крака, грам енергия нямам. А ме чакат сто неща за вършене. Първо съм на фризьор обаче 😁

Скоро ще обучавам хора, които не владеят език и ще разчитат на ИИ за да си вършат работата. Отсега ми гърми главата. Но това ще го мисля след две седмици 😁

Хубав ден да имате, петък е 🤩

# 1 076
Добро утро.
Най-хубавото днес е, че е петък. Ще си наложа утре поне малко почивка, макар да имам задачи, но ще опитам да ги отметна до обяд и да помивам.
Хубав ден.

# 1 077
  • Canada
Който забравя, повтаря 😅

Етти, страхотна ти е щерката 🤩 да хапнете по един Моцарт 😁

И Макс е голям бонбон 🤩

# 1 078
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Аз защото съм едно дете, исках поне 3. Joy Ентусиазма ми стигна за две.
Много ми харесват немскоговорящите държави.
Вчера доста си поваля тук, дъжд, сняг. Щерката основно снима. Съчетахме малко шопинг с разглеждане. Но нищо за бала. Обувки мери, но не взе.
А как хубаво спя след толкова километри на ден.... Grinning

# 1 079
  • Бургас
Добро утро!
Ети, размечта ме за немскоговорящите! На сърце са ми! Може да ни зарадваш с някоя снимка, няма да се разсърдим!

Общи условия

Активация на акаунт