Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 37 874
  • 1 100
  •   7
Отговори
# 1 095
  • Germany
Ени, прекрасна е! Много е красива, а очите й са магнетични! Пу-пу!

# 1 096
И нашият Емил избяга, докато проветрявах, съм забравила да затворя вратата на верандата. Накатеричил се и припка по мократа трева. Бърже-бърже влезна, малко след това накара елхата да припадне (да, още не сме я прибрали), само в белите върви. Ама ми е сладур.
Виена e прекрасен град. А в Haus des meers връщат изгубени деца, че и им търся персонал да ги успокоява на родния език.
Ени, много ви е хубаво детето!
Аз съм едно дете и бях категорична, че ще имам повече от едно. С разлика 2г, 6м и 15 дена са, много се бият и се дразнят, но понякога си играят заедно, след малкото, което не е млъкнало от раждането си, рязко ми мина меракът за повече, а и си бях казала, че до 30 колкото успея да родя - толкова, 2 успях. Сега нито ме умиляват бебетата, нито ми липсва бебешкият период, предпочитам ги разумни и говорещи, нашите са само говорещи, разумът се надявам някога да дойде...

# 1 097
Да позная, не е бил Лио Joy

Ма как позна 🤣🤣🤣
В същност и той излезе, видя, че вали, видя двама луди които се гонят в калта, вдигна вежда и се прибра на топло 🤣

# 1 098
  • София
Ем, и следващите ви деца да са все така послушни и спокойни! Purple Heart
Усмихнахте ми деня с историите си! Kissing Face
Чудесна Синеочка! Момчетата от сега трябва да събират сили. Relaxed
Браво на Гоги!

# 1 099
Али, ти си герой....много ли изцапа белия анцуг? Чудя се защо не оставиш животинките да са външни и вътрешни?
Синеочка има магнетични очи
Ем, 3 или 4, както каза една приятелка след второто спрях да ги броя ( това в отговор, че има 4 на главата си, а взема и моето от училище)

# 1 100
Чуд- на Синеочка, пу- пу!

Общи условия

Активация на акаунт