Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 39 925
  • 1 156
  •   4
Отговори
# 1 140
  • Euskal Herria
Савина, дано всичко се нареди най-благоприятно за теб!

Тони, покрай един индиец преди време, който всяка сутрин много държеше в 5:30 да ми пожелае хубав ден, започнах да си спирам нета нощно време, за да не получавам никакви известия. И да спра звука, светва екран, а на мен малко ми трябва да се събудя.
Същото правя и аз. Работата ни е 24/7 и редовно се е случвало шефът в 1-2 през нощта да пише в общия служебен чат. Айде, няма нужда.

Ети, Техническият университет е много добър избор. Дъщеря ми го завърши. Има много българи там, ама то и Виена е пълна с българи.

# 1 141
  • на Мелмак
Янче, проблема е, че аз предпочитам Виена пред Германия, а тя не. До онзи ден не я и харесваше. Сега поне това се промени, много е впечатлена Simple Smile
Е сдоби се ѝ с пончо и очила, не пропусна магазините, но това си върви успоредно с разходките.
Засега остава Мюнхен, поне Берлин отстъпи първото място. Но аз си имам моя класация, по безопасност. Доскоро искаше в Аахен, че там има най-много приятели.
А бе здрави да сме, лятоска ще ви информирам на къде ще пътувам по-често Joy

За Виена и двете деца друг път ще се изкажа Joy
Мони Hug
Много се радвам за тях Grinning

# 1 142
  • Euskal Herria
Хм, да кажа ли, че аз не харесвам много Виена Wink?  Ама няма как, редовно ходим. Все пак там е бабиното злато Simple Smile
Дано това, което избере дъщеря ти, Ети, да е най-доброто за нея и да й харесва. За да учи с желание. Не че няма да има трудности, но все пак, като знаеш, че си го избрал, някак по-леко ще минават.

# 1 143
  • на Мелмак
Ооо, супер Янче, кажи защо не я харесваш?
И аз нещо гледам тези дни с друго оЧо Sunglasses

# 1 144
  • при моите деца .....
Аахен беше в топ за ТУ....
Защо не го харесваш?
Аз оставих всичко на Марти и фирмата...
Само спонсорирах 🤣

# 1 145
  • Euskal Herria
Прозаична причина - заради негативни изживявания, когато ходихме да записваме щерката в унито. Едва сега отзвучава неприятното усещане, ама все пак... Като сме си говорили, детето се смее: "Малеее, как ги помниш, аз въобще съм забравила". Simple Smile  И добре, че е така. Все пак живее и работи в този град, имат си средата.
Това е кратката версия, иначе има за разказване, ама да не ви досаждам.
Ети, ако мога с нещо да съм ти полезна, пиши.

# 1 146
  • на Мелмак
Благодаря, Янче Hug
Ако запише в този университет, ще питам Simple Smile
Боби, аз лично Аахен го харесвам, спокоен, малък град. Но няма значение какво харесвам /искам аз.Аз моят живот съм го изживяла, имам мъж, който ме обича, дом, децата ми са здрави. Работя работа, която обичам(като теб Simple Smile). Сърцето ми е пълно. Виждам, че когато ги оставя те да решат какво искат всичко се случва лесно и ние само подкрепяме, като при Мони.
Да запише където иска, важна е шестицата в живота. Но и това ни предстои.

# 1 147
Добро утро!

Голям бахър днес, замръзна ми мустака докато си пиех кафето.

Разбуждаме се още, ще закусваме и ще запрашвам на процедури. Заради предстоящата прогноза за сняг водим преговори с любимия кога да пътува. Той иска след малко да тръгне, аз, по егоистични причини, искам във вторник 😁

Спокоен ден,  банда!

# 1 148
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес се наспах.
Вчера имах план да чистя и го спазих.
Днес продължавам , остана хола и банята.
Довечера си сипете питие за здраве на Теди.
Днес става на 21.
Хубав ден!

# 1 149
  • Бургас
Тони, здрава и щастлива да е Теди!

# 1 150
Добро утро.
Тони, здрава и щастлива да е Теди.
Събудих се безсрамно рано. Палачинките вече са изядени, във фурната се пече капама. Ще замеся хляб, защото довечера чакаме другата част от родата на гости, но следобяд съм при вуйчо и няма да имам време.
Хубав и успешен ден.

# 1 151
Честит Рожден Ден, да е здрава, обичана и щастлива! 🍰🎁😘

# 1 152
  • на Мелмак
Честита да е, Тони!
Много щастие, много успехи и много лИбов Simple Smile

# 1 153
Тони, честита да ти е Теди! Да е много здрава,  успешна и щастлива!

# 1 154
Честита да е рожденичката, здрава и щастлива 🍀

Общи условия

Активация на акаунт