Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 39 479
  • 1 146
  •   4
Отговори
# 1 125
Добро утро!

Аз пия кафе и ще се пригласям да отивам в санаториума. Беглецът ме събуди като дойде, седна ми до главата и почна да ми мъря в ухото 🥰

Спокоен ден, банда!

# 1 126
  • На брега на реката
Добро утро!

Тони, що не си изключваш известията?
Аз съм включила "не ме безпокой" за всичко с изключение на позвънявания от близките.

Ети, прекрасна е щерката, а Виена..., ех Виена....
ММ иска пак да отидем по Коледа.

Ени, прекрасна е Синеочка и кучо също!

Днес ще си отидем на София, че да си видя чаветата и др.седмица съм на кинезитерапевт, да видя какво ще каже и как ще действаме.
Във вторник сме на концерт на Андре Рио и много се вълнувам.
Има ли удобен паркинг  при Арена 8888 или в близост?

Сави, следвай съвета от книгата, а ние ще те подкрепяме с положителни мисли и палци!

Хубав уикенд, момичета!

# 1 127
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Лелеее, така хубаво си спяяя.
Едно ми е такова спокойно и без време.
Чакам децата да се субудят и да кажат какво им се прави. Щерката по-точно. Аз съм била във Виена сигурно 5 пъти. Обиколила съм забележителности. Сега се разхождам в квартала. Тихо, чисто. Малкия е бил тук от училище, също всичко по програма е видял. Преди няколко години бяхме пак семейно, но като междинна спирка, за два дни. Много, много не разглеждахме тогава. Сега за повече време, по-подробно. Ще кандидатства в техническия университет във Виена. Ще видим къде ще я приемат.
Та щерката и малкия ходят, обикалят, вкл и магазини. Ние с баща им ядем и пием бира Joy
Бубе, има паркинг там, но се пълни доста по-рано. Може с такси.
Али, успех с процедурите!

# 1 128
  • някъде другаде
Бубе , има паркинг точно до Арена.

# 1 129
  • На брега на реката
Май по-добре ще е с такси, но дали за на връщане ще намерим или пак трябва да поръчваме?
Извинявайте, за тъпите въпроси, но децат се придвижват с коли, ние също та са ми малко непознатии такситата.

# 1 130
  • Germany
Добро утро!
И аз пия кафе, а мъжа ми излезе с Ина, че нещо пак съм се схванала и ме боли рамото и не мога аз. Днес се прибират и двете деца. Странно и празно ни беше тези дни. Малкият вчера е държал реч на английски пред 150 деца от цял свят и беше много горд със себе си. Първият ден много се беше спекал, но накрая придоби увереност и сам е изявил желание да говори. Броим го като много полезно това ходене в Хага и въобще участието му в този курс. Той не е много по говоренето пред публика и имаше нужда от пречупване. Големият пък обикаля канторите из района и се учи да пледира и се кефи много. Ама на него това му идва отръки и му е най силната част. Радвам им се колко възможности за пътувания и развитие имат и като цяло с леки подбутвания грабят с пълни шепи. Само да сме здрави и мир да има, другото е въпрос на желание и труд.
Хубав уикенд!

# 1 131
Добро утро!
Има паркинг на арената, ако се запълни, полицаите насочват да се паркира по булеварда, а може и на София Тех парк.
Последно, когато ходихме на Тил Линдеман, паркингът беше пълен и полицаите ни насочиха да спираме на улицата, много лесно се изнесохме след това.
Боровинка ме събуди. След малко отивам на вдигане на тежести.

# 1 132
  • Бургас
Добро утро!

Мони, много хубав пост, зарадва ме Simple Smile Много успехи на момчетата!

Тони, покрай един индиец преди време, който всяка сутрин много държеше в 5:30 да ми пожелае хубав ден, започнах да си спирам нета нощно време, за да не получавам никакви известия. И да спра звука, светва екран, а на мен малко ми трябва да се събудя.

Ще купим подарък за детето утре. Е, и за нашият юнак ще има нещо, то е ясно.
Наскоро прекратихме тази практика, едно за подарък, едно за мен Wink , пък било и нещо дребно.

Планът ми за днес е да работя преди обед, после Марто е на урок, който се застъпва с пореден рд, но този е без родители. Ще ходим с ММ напред-назад цял следобед в промеждутъците.

Хубав да е денят ви!

П.П. Боби, успешно изкачване утре! Щях да казвам, че за Драговски камък и Гребен планина научих от Мамник.

За Виена и двете деца друг път ще се изкажа Joy

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 10:31 от selleste

# 1 133
Мони, много хубав пост, зарадва ме Simple Smile
И мен!
При нас е пролет!

# 1 134
Мари, завиждам.
Браво на момчетата, Мони.
Тази седмица си купих глинен съд за печене на хляб, та замесих тесто, за да го пробвам. Следобяд трябва са отиза да си взема една пратка и да пазарувам. После ще се боядисам и разкрасявам.

# 1 135
  • Бургас
Добро утро!
Станахме преди 30 минути, можех и още да поспя.
Имам планове за вършене днес, та допивам кафето и се мятам.
Мони, браво на момчетата! Нека грабят с пълни шепи от възможностите, които им се предоставят!
Ети, радвам се с вас и се надявам щерката да я приемат, където най-много желае!

# 1 136
  • София
Ние се върнахме от мола. Гого си хареса един комплект малки колички. Взех му и по две бодита и блузки. Тънко минахме този път. Smiley
От Costa си взех испанско карамелено Лате. Много ми хареса! Е, беше доста сладко. Може би заради сметаната отгоре. Пуста лакомия... Rolling Eyes
Взех си дневната доза кафе, време е за ментов чай. Tea

# 1 137
Записах се за процедури аз, утре започвам. Ама ми се изчака чакането и малко се изнервих. Биваше да ми кажат, като питах, че е по добре да ида по обяд, като си приключат с плановия прием. Вместо това си отвисях и умрях от глад. На прегледа вече се бях разтреперала и лекаря ме тъпка с бонбони,  въпреки уверението ми, че няма да  припадна 🤣

Апнах и мисля да прилегна малко с книга. Мислех да кандардисвам любимия за разходка, обаче е доста по-студено от сутринта сякаш.

# 1 138
  • Бургас
Савина, надявам се да се разсеят опасенията ти бързо и да забравиш! Мони,много ми харесва твоя пост, така се зарадвах, че имаш амбициозни и устремени момчета! Пожелавам всички да се гордеете с децата си, а ние бабите-с внуците.
Днес разнообразих готвенето с ходене до Айко и се обзаведох с някаква супер-дупер възглавница, прилича на пеперуда,обещава ми хубав сън. Ще ви информирам.

# 1 139
  • при моите деца .....
Привет!
Мони, всички възможности да използват синовете ти.
Ети, да я приемят където иска.
Добре се разподих днес, свекървата преготви обяд, дремнах час.
За вечеря поръчахме китайско...
Доволна съм от крачките и съня днес.

Общи условия

Активация на акаунт