Първото нещо, което си купихте през новата година

• 6 244
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
  • София /Абсурдистан
Плат за рокля, подлепващо и лице за възглавница. Утре ще ги получа и сядам да шия.

# 91
Парфюм на ММ от летище Родос (гръцки бранд е, който не се продава тук). Моят аромат обаче го нямаше! Хартисах. Пак ще трябва да ходя Stuck Out Tongue

# 92
Карта за фитнес.

# 93

И на мен това ми бе сред първите покупки (не първата), вече с нова цена. Но нямам против, повишението не е безобразно.

# 94
Аз си поръчах маратонки от obuvki.bg. Това ми е първа поръчка онлайн тази година. Но искам да ви попитам, в сайта цените са в евро и лева, поръчката ми е потвърдена само в евро. С наложен платеж е. Дали ще мога да платя на спиди в лева или не?

# 95
Тази тема подтиква да си купиш нещо! Joy

Вчера Сеймдей куриери нямаха ни едно евро, връщаха само в лева! Спиди пък имат проблеми със сумите от ЛПП Фешън... Айко пък са пуснали реклами в лева и едно голямо червено съобщение в сайта им, да ги извиняваме за неудобствата. Така че нищо не ме учудва вече... Ако пратката е платена предварително проблем няма да има.

За мен само ДМ са бетон! Hands Ok Hand Първото ми пазаруване за годината беше от там - храна и тоалетни за котките.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 10:42 от amy_nka

# 96
  • Melmak
А имах поръчка от технополис от 30.12, която дойде вчера. Първото голямо и скъпо нещо - кафеавтомат, подарък за свекърите. Платих го в €.

# 97
Поръчах си килим, който пристигна днес. Много доволна.

# 98
На едни порасли краци ботуши за сняг .

Общи условия

Активация на акаунт