Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 24 194
  • 91
  •   1
Отговори
  • Бургас
Добре дошли в новата тема

Полезни страници с информация, относно продуктите и фирмите, които са на пазара
(благодарение на Mikkey   Hug ):

Българска агенция по безопасност на храните

Проверка на производителите на продукти с животински произход
- за повече информация, прочетете help секцията в страницата

Закон за защита на потребителите
- добре е да си знаем правата ...

Комисия за защита на потребителите

Моля, без "записче", "цоп", "троп", "хоп", "и аз тук" - букетчета, усмивки и целувки  и всички техни производни ...
За старата версия - просто използвайте бутона (точно до бутона , когато започвате нов коментар), така няма да изтървете нищо, ще получавате винаги известия при нов отговор и ще можете да се включите по всяко едно време в забавата
За новата версия - просто използвайте бутона (точно до бутона )
   bouquet  

старата тема

Тема 12

Тема 13

Тема 14

Тема 15

Тема 16

Тема 17

Тема 18

Тема 19

Тема 20

# 1
Благодаря за темата. сега разглеждам новата брошура на Била и утре ще ги посетя да видя как е с връщане на евро или лева в брой Simple Smile

# 2
Моята карта на Метро е на физическо лице. Възможно е тази, издадена през 2010 година да не е такава. Или пък просто новите карти ги издават вече така - със срок на валидност, ако не пазаруваш често в магазина.
Благодаря за новата тема!

# 3
Днес във Фантастико платих с левове и ми върнаха рестото пак в левове, защото нямаха евро.
Банкирането не ми работи и реших да не плащам с карта. Ще се адаптираме някак.
 Относно картите на Метро - деактивират се ако в календарната година не са ползвани.
Аз получих СМС и имейл, че ще бъде деактивирана.
Не съм пазарувала, картата изтече. После като ходих просто отидох на Информация и казах, че имам изтекла карта. Взеха ми личната карта и ми направиха нова пластика.

# 4
karzz - благодарско за новата тема!
Билата до нас днес не работи, та утре ще я посещавам..

# 5
  • Буркина Фасо
Днес във Фантастико платих с левове и ми върнаха рестото пак в левове, защото нямаха евро.
Банкирането не ми работи и реших да не плащам с карта. Ще се адаптираме някак.
Относно картите на Метро - деактивират се ако в календарната година не са ползвани.
Аз получих СМС и имейл, че ще бъде деактивирана.
Не съм пазарувала, картата изтече. После като ходих просто отидох на Информация и казах, че имам изтекла карта. Взеха ми личната карта и ми направиха нова пластика.
ако имаш карта от приложението им и тя ли е със срок?

# 6
Да, изхвърля те от приложението.

# 7
Може ли ако някой ходи до Била тази седмица да каже дали касите за самообслужване изобщо работят защото нали уж постерминалите не би трябвало да бачкат заради смяната на лев -евро.

# 8
  • Буркина Фасо
"тази седмица"  е малко условно.  вчера Билла не работеха. инфото би трябвало да е от днес, първият им работен ден. преди Нова година касите работеха.

# 9
Може ли ако някой ходи до Била тази седмица да каже дали касите за самообслужване изобщо работят защото нали уж постерминалите не би трябвало да бачкат заради смяната на лев -евро.

ПОС терминалите работят от първия час на новата година. Няма никакъв проблем с картовите разплащания.

# 10
Мерси за информацията

# 11
Върнаха ми първото евро в Билла Bowtie чисто новички.

# 12
  • In transit
И на мен, ама защото ми таксуваха продукт на редовна цена, който беше намален. Grinning Добре, че случайно си погледнах касовия бон.

Карз, благодаря за темата!

# 13
И на мен, ама защото ми таксуваха продукт на редовна цена, който беше намален. Grinning Добре, че случайно си погледнах касовия бон.

Карз, благодаря за темата!
Може би е трябвало да ползвате скреч-картата...

# 14
Приемат ли банкноти от 100 лв, че чух, някъде не вземали....?

Общи условия

Активация на акаунт