Вече играеш... Стоичков - ново риалити шоу по НОВА

• 2 928
  • 32
  •   2
Отговори
# 15
Ясен Атанасов за мен беше грешен избор, един от най-слабо представилите се участници, че и си забрави текста....но "трето поколение актьор, много поздрави на майка ти......" и хайде избран за втори тур. Аман.

# 16
Тъкмо идвах да пиша, че някои май бяха избрани в топ 11 заради познанства и приятелства Confused

# 17
Този Ивайло Крушарски как решиха да го изберат? Представи се много зле.

# 18
Аня  ако сама избираше и пожарникарът щеше да продължи 😁

# 19
  • SF
Нещо не можа да ме грабне това реалити. Очаквах повече.
Аня изигра главната роля.
Имаше доста сполучливи представяния от някои момчета. Аз почти сглобих националния. Избрах и Лечков, и няколко пъти разпознах Емо Костадинов,  Сираков. Само ми липсваше Балъков.

# 20
То за Ицо филм вече има. Вярно, че е документален, но на мен ми беше прелюбопитен и напълно достатъчен, защото показва много от големите фигури, които са го съпътствали в приключението 'живот'.. от детската школа на Марица, през негови съотборници и фенове, семейството, та чак до Иван Иванов и Пенев, Кройф и Хосе Карерас, например: https://www.imdb.com/title/tt2403001

но нека да има и игрален филм, де, не ми пречи Simple Smile По-добре да се прави нещо отколкото да се разваля Wink
Ще следя с интерес.

# 21
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Основното мнение на 1 стр. е допълнено с 11-те избраници.

# 22
Трудно ще намерят образ, който да пресъздаде великия Христо Стоичков...
За мен най-подходящият е Марин.
Петър Петров също ми хареса.
Одобриха и не дотам сполучливи участници, като Крушарски и Атанасов.
Отивам да гласувам в анкетата.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 12:58 от monii

# 23
Diavolo
Марин Рангелов, а не Ангелов

# 24
  • София
Да, да, мерси.
Анкетата е изтрита и е пусната отново. Двамата, които бяха гласували нека гласуват отново.
Скоро ще се оправи и на 1 стр.

# 25
  • SF
Аз не им запомних имената и не мога да гласувам.
Имаше едно русокосо момче, най-младият участник, който най-добре докарваше гласа и интонацията, но не знам какво ще правят с визията. Помня, че се казва Спас, защото  името не му отива на този малък хубавец.
Първият участник прилича повече на Гунди, отколкото на Стоичков.
На момента им забравях имената.

# 26
Ако се касае за физическа прилика - Кристо Стоичков е излят Стоичков

# 27
  • Варна
Мисля, че кастинга беше връзкарски и много си личеше. Не ми допадна, няма да гледам.

# 28
Понеже и аз не им запомних много имената......най- добре ми се сториха първите трима от първия пост на темата и Йордан.
Връзкарско ми се стори за този Ясен и за едно момченце, дето бил племенник на Башар.

# 29
Стоичков, а не Стойчков.

Опитах се да го гледам, ама А. Пенчева внасяше една доста лигава нотка, която ме разкара от зрителите на предаването. Чий го дири тя в това реалити - не схванах...

Общи условия

Активация на акаунт