🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 42 291
  • 471
  •   8
Отговори
# 465
Коментарът ,на който Валерия е отговорила, го намирам за много смешен и просташки. Не разбирам до каква степен трябва да й е празен и безсмислен животът на коментиращата,че да изпраска такава глупост.....Нищо друго  не виждам,освен завист и озлобление в такъв тип сеирджийки/последователки.

# 466
  • София
Че вуйчо има и син, и с неговата майка ли не е живял? Тая Валерия съвсем изтропа, точно като тризначките - Гледайтиии, завиждайтиии - е положението. Язък, че е млада и хубава, явно и тя се е заела с древната професия.

# 467
Коментарът ,на който Валерия е отговорила, го намирам за много смешен и просташки. Не разбирам до каква степен трябва да й е празен и безсмислен животът на коментиращата,че да изпраска такава глупост.....Нищо друго  не виждам,освен завист и озлобление в такъв тип сеирджийки/последователки.

Според мен мъж го е писал- може да е някой любим на дедо. Аз и не искам да им виждам сторита в леглото, даже не искам да си го представям този мумифицираният. Валерия не веднъж е доказала, че е проста и тя като Кристина и се напряга от хорското мнение. По принцип не е първата, но пък може да остане последната ако гътне дедко от хапчета за полова мощ./в кръга на шегата е Simple Smile/.

# 468
За мен Валерия наистина скучае, то какво да правиш по цял ден в този стъклен дом. Освен да качваш селфита и да отговаряш под злобни коментари, нямаш особено много занимания.

# 469
  • София
Е, тя си има кучетата - не я мислете.Smiley Прави си изборите и си живее с тях. Ако поиска "помощ", ще я мислим Wink

# 470
Покрай смешните писаници на Валерчето, сега прочетох за подвизите една от предшните женички(Цвети) на този пластмасовия дедо как като я пръждосал, даже скъпите чантички й прибрал, а тя срещу тези боклучета очевидно е трябвало да изпълнява безропотно извратените му сексуални прищявки. Тези млади момичета са просто жалки отрепки. Долни парцали, готови на всичко заради едните временни придобивки, които чичаците им ги прибират като ги изритат на улицата. Да не забравяме, че някои от тях на финала и бая бой хапваха и ги осакатяваха. В какъв Свят заживяха тези млади момичета и какви са им е приоритете, Божее! 

Отвратителен коментар, даже не знам как не е изтрит. Много се напрягате и раздавате брутални квалификации, базирани само на слухове. Тия нерви няма кой да ви ги върне.

# 471
О, хич не се напрягам даже. Забвалявам се. Да му мислят такива като Валерката какъв живот водят.

Общи условия

Активация на акаунт