🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 35 967
  • 413
  •   4
Отговори
# 180
Ами не, че нещо, но нистина нов бардак със стари к......
Оффф а тези новите, не знам дали имам сили да ги гледам от начало, аз събирам сили към средата... На този етап Крис ми е ок, който вероятно е фалшив.. не мога да си представя биснесмен извън играта 2 месеца, както и да е. Следващия  - сладък, но необоснован... нещо лекарско уж, но не съвсем, фалшименто  там. И Стоян, който на първо четене не мога да определя кой пол харесва... Според визитката - женски, но моите въпросителони стоят Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 20:45 от Saint V

# 181
Аз ли нещо не съм добре или този Стоян изглежда много по-възрастен???
Как този човек е на 30 години, той изглежда на +45 поне

# 182
  • Варна
Аз ли нещо не съм добре или този Стоян изглежда много по-възрастен???
Как този човек е на 30 години, той изглежда на +45 поне
На мен и Виктор 1 ми изглеждаше на 40+

# 183
  • София
Aйде, и Виктор и Кристина очаквано се разделиха. https://ponichka.com/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%B2%D0%B8%D0%BA … %81-%D0%B3%D1%80/

# 184
Качиха вчера снимка от фитнеса и двамата прегърнати.
Не са разделени.

# 185
  • SF
Сайтове като интриги.бг, поничка.бг, простотия.бг, вестници Шок и ужас, Бомба и Прости факти друго твърдят. Но ние ги рекламираме и разплискваме легените с информация.

# 186
Гледах Преди обед и казаха, че утре ще са гости Виктор и Кристина. Май са си още заедно.

# 187
Може да пускат слухове, за да се говори за тях. То иначе с какво да блеснат?

# 188
Уф тези две attention whor.es ще се врат като Еливиса де що има предаване. Гнус на макс, мега бизнесмени
Гледах Преди обед и казаха, че утре ще са гости Виктор и Кристина. Май са си още заедно.

# 189
Вече няма подкасти за изява и почнаха да си пускат слухове, че са разделени само и само да се говори за тях. На Крисито и личи, че иска да е известна. Не си спомням в кой филм играеше някаква компаньонка с роля от 1 минута.

# 190
Вече няма подкасти за изява и почнаха да си пускат слухове, че са разделени само и само да се говори за тях. На Крисито и личи, че иска да е известна. Не си спомням в кой филм играеше някаква компаньонка с роля от 1 минута.
Да не е биографичен?

# 191
Гледах някакъв подкаст с Емануела и я питаха дали е гледала Ергенът и тя каза че го гледа от време на време, заради Киара и нейният озвучител.
Оказа се че май е Денис озвучителят така че явно наистина почти всички се познават и няма случайни Grinning

# 192
Криси е пуснала стори с букет червени рози и после снимка от фитнеса с Викторчо, явно за да разсеят слуховете за раздяла.
Скрит текст:

# 193
Да не е биографичен?

Хаха, ох, мъча се да си спомня кой беше- може би Чалга!

# 194
  • София
Не беше ли в епизод от някой сериал?

Общи условия

Активация на акаунт