🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 46 007
  • 495
  •   7
Отговори
# 165
Да залагаме коя е … хората се майтапят , че е Дениз😂
Това е гаджето на Петър от преди предаването Благовеста Джендова. Имат снимки от едни и същи места. Момичето, което беше на сватбата на приятеля му и Петър най-нагло излъга, че била позната е приятелката му с която е от много време. Влязъл е обвързан в предаването, това е истината!

# 166
Видях го този Калоян в инста на Маги. Ами те леля и племенник. Само гласчето като му чух.. Изобщо този дечко не ѝ отива. Но кой ли ме пита. Joy

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 15:09 от *Амбър*

# 167
Опасен е Пешко😃
Така излезе наистина , това е въпросната Благовеста Джендова, която му е гадже очевидно още от преди, а той каза че кумата била приятелка на младоженците 😅
Евала на тези широко скроени жени, които си пускат мъжете в ергена да си правят реклама.Ама то проблем няма ние всички знаем, че е било само игра и той никога дори не е спал с Криса , а са си говорили за Руди Гела на плажа в Родос през почивните дни.Защо така момичета, защо се правите на маймуни за разни мъже😃Като иска да става известен Петър да ходи да мъкне кофи във фермата и да дои овце.Ама нали всички знаем не е луд този, които яде баницата .

# 168
Кристина е била с Даниел Петканов и Радостин Василев, излизала е и с Ицо Стоте манекенки, но не съм чувала за Слави. Тя не е много негов тип.
Доста има писано по темата
Хмм, не знаех. Интересното е, че за нея са писани СТАТИИ за четирима мъже - Даниел, Радостин, Евгени от сезон 2 и Слави. Дали не си поръчва сама статии като Галена Laughing
Странно за Петър - аз наистина му повярвах, че не е имал гадже, то и като цяло ми изглежда нелепо като си просто участник, а не ЕргенЪТ и главният герой. Може би наистина се е хванал с кумата от сватбата.
Брей тия сватби, големи забивки стават.

# 169
Опасен е Пешко😃
Така излезе наистина , това е въпросната Благовеста Джендова, която му е гадже очевидно още от преди, а той каза че кумата била приятелка на младоженците 😅
Евала на тези широко скроени жени, които си пускат мъжете в ергена да си правят реклама.Ама то проблем няма ние всички знаем, че е било само игра и той никога дори не е спал с Криса , а са си говорили за Руди Гела на плажа в Родос през почивните дни.Защо така момичета, защо се правите на маймуни за разни мъже😃Като иска да става известен Петър да ходи да мъкне кофи във фермата и да дои овце.Ама нали всички знаем не е луд този, които яде баницата .
Е, ти пък. То да не е сапун да се изтърка?

Пък и не са се клели в църква, тъй че грях няма.

# 170
Току що прочетох, че Виктор и Кристина вече не са заедно. Нямах време да проверя написаното, че са изтрили общи снимки и близки до Кристина твърдят, че той е започнал да рови и в нейното минало и говорел предимно за Денис. А бе с две думи не може да избяга от себе си Виктор, колкото и да се старае не успява за дълго да се прикрива.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 16:20 от Lorinda

# 171
Даже много се задържаха.

# 172
  • София
Че те имали ли са общи снимки във фийд-а си? Проверих и не намерих такива, но се следват - поне Криси следва Виктор.

# 173
Току що прочетох, че Виктор и Кристина вече не са заедно. Нямах време да проверя написаното, че са изтрили общи снимки и близки до Кристина твърдят, че той е започнал да рови и в нейното минало и говорел предимно за Денис. А бе с две думи не може да избяга от себе си Виктор, колкото и да се старае не успява за дълго да се прикрива.

Май са още заедно, щото се следват взаимно в Инстаграм.
Иначе не ги виждам дълго да изкарат.

# 174
Току що прочетох, че Виктор и Кристина вече не са заедно. Нямах време да проверя написаното, че са изтрили общи снимки.
Погледнах му ИГ, прословутата снимка с целувката с червило на яката на ризата я няма. Тефтерът отново ще влезе в употреба. Явно и на Криси ѝ е писнало да пишка и да пие вода под команда. Интересно сега психопатът ще обикаля ли студията да се жалва колко се е навътрил, докато е демонстрирал любовта си? А какво стана с нейните изявления - "В моето патриархално семейство, докато си почивам, мъжът ми ми сготви вечеря и ми направи масаж на стъпалата!" Мдаам, явно ѝ втръсна домашно приготвената храна и аматьорските масажи. Грабна педесетачките от коледните чорапи и отпердаши далече с мръсна газ.
Що го напускат тези глупави жени, този хендмейд милионер? Богат е, стана известен, има огледала на тавана, шкафове с "играчки". Какво не им харесва? А, да, сетих се, меркантилници са и развратници, той си е номер едно!

# 175
Сега остава и да се съберат отново с Дениз и да заявят, че всичко е било ПР🤣

# 176
Имат снимка от фитнеса от днес.

# 177
Явно Кристина е прочела какво се пише и се е качила с него от фитнеса.
Петър може и да не е бил с това момиче преди Ергенът- определено това не е дългогодишната му връзка, защото това момиче е младо, но аз ги видях на кафе заедно, онзи ден на Буков във сторито се видяха на заден план как се прегръщат във фитнеса, та явно сега са заедно. Може би тя е била причината да е толкова зает след Ергенът.

# 178
  • в сърцето на един мъж...
Е той като слуша Крисето с колко е била и как се хвали, реши човека, че такава беля не му трябва. А и не й е по джоба на нея Simple Smile Та се е оказал внезапно зает Simple Smile

# 179
Виктор и Кристина изобщо не ги броя за двойка. Напълно несъвместими са. Виктор  не отговаря на критериите на Кристина. Според мен ще останат много добри приятели.Кристина няма да пропусне да е политкоректна,заявявайки съвсем спокойно,че се разминават и ще се раздели с него

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 21:54 от Berussa

Общи условия

Активация на акаунт