🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 35 570
  • 411
  •   13
Отговори
# 210
Какво казаха в ПО Анастейша и нейния?

# 211
Кристина и Виктор изглеждат като хора с ментални проблеми. С извинение но той гледа и говори като малоумен.
Нищо не казаха, обичайните глупости. Започнало на рождения ден на Габи, живеели заедно, били при семейството на Криса за Коледа, мислели за деца... Смених казала по някое време.

# 212
За тези, които са изпуснали: участието на Виктор и Кристина в "Преди обед"
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/kak-plamna-ljubovta-m … jubov-v-raja.html

На Виктор явно са му скъсили веждичките. То чак смешно.

А Яна Донева куп неща можеше да пита, и за разрива с Дениз, и за оплакванията в полицията, за онлайн тормоза, за лъжите... Нищо такова не пита. По 5 различни начина пита точно как е пламнала искрата между Кристина и Виктор, кой първи бил направил крачката, кой първи пуснал ръка... ама какво ни интересуват тези детайли?

# 213
  • Sofia
Попаднах на реклама по бтв за някакво англ.предаване подобно на ергена/с 6 жени и 6 мъже/,което започва скоро.
Има и парична награда за двойката финалист.

# 214
Яна Донева е такова недоразумение... като лелка от ученически стол ми е.

# 215
Попаднах на реклама по бтв за някакво англ.предаване подобно на ергена/с 6 жени и 6 мъже/,което започва скоро.
Има и парична награда за двойката финалист.
Е Love island, имаме и отделна тема за него.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1726702

Първите 4 сезона бяха на БТВ+,  следващите само на Войо.  (Love Island USA), а това е реклама на Love Island UK, явно пак само на Войо.

# 216
Не е чак толкова отдалечен,на 3 часа полет от ЛА. Не го знам какъв бизнес върти в Оклахома насред нищото.
Интересен ми е от тази гледна точка. Другите не знам - и те някакви измислени герои,но поне не се правят на милионери и голямата работа.
Занимава се с отглеждане на канабис за медицински цели, пише в представянето му.
https://life.dir.bg/shou/kristiyan-genchev-uspyal-v-biznesa-goto … bovta-v-ergenat-5

Каква мечта...да отглеждаш канабис. И са ми много забавни като се втурнат от Америка да търсят любов във БГ реалити, те в цяла Америка не са намерили, там между 15 кокошки ще я намери. Като и Росица- от толкова американци тя уж за любов влезе пък един, пък втори.

# 217
  • SF
Само да не избягаме от темата за предаването Ергенът.

# 218
Тръгна слух, че са се разделили вече, явно още не са, още....

# 219
Тръгна слух, че са се разделили вече, явно още не са, още....

Може и да не се разделят скоро- Криса е с такива забавени реакции, че доста време ще изтърпи Виктор докато загрее какъв е....

# 220
Няма да се разделят, те са обсъдили с родителите на Криси плановете си да правят бебета.

# 221
Пуснах го, Яна Донева е злобна леля. Може да направи и най-неприятните хора симпатични. Толкова е прозрачна и си личат пристрастията.

# 222
Много изкуствени ми се видяха Кристина и Виктор. Ако не са се разделили още, то им давам няколко месеца за това.
Водещата е много скучна, явно са се разбрали без въпроси за Дениз и изобщо провокативни въпроси. Галеше ги с перцето през цялото време.

# 223
Няма да се разделят, те са обсъдили с родителите на Криси плановете си да правят бебета.
От това, което казаха, звучеше, че вече правят опити за бебе. Малко поизбързват, ако е така, ама те си знаят..
Как пропуснах посещението на Виктор в родния град.. тц тц, сигурно не са посмяли да излязат някъде навън, иначе щеше да има доста компромати.

# 224
Ситуацията е толкова нелепа! Представям си как седят на празничната трапеза и Викторо в детайли разяснява на тъстовете в какво са се съсредоточили с дъщеря им. Това не е ли интимен акт, който се оповестява само, ако е дал резултат? А дали са го обсъдили и с неговите родители? Аз съм в ступор Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт