🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 32 450
  • 387
  •   13
Отговори
# 300
Хахаха и къде си практикува кариерата Кристина? В инстаграм ли? 😂😂

# 301
Криси може добре да се справя с работата си, да е красив модел, какъвто всъщност си е, но да с много гаден характер, който убива и професията и красотата.

# 302
Кристина все пак е юрист и работи.

Юрист-консулт.

Такъв който може 3 месеца да е на отлъчка в Ергена. Но за сметка на това е преспала с доста известни лица, така че да, заработва.
Никога не е казвала да е юрисконсулт, юрист се самонарича, но реално е с една тапия от УНСС и "помага" на баща си. Тук си го измислите, че работи активно по специалността си, дори тя не си го е казвала.

# 303
Кристина все пак е юрист и работи.

Юрист-консулт.

Такъв който може 3 месеца да е на отлъчка в Ергена. Но за сметка на това е преспала с доста известни лица, така че да, заработва.
Никога не е казвала да е юрисконсулт, юрист се самонарича, но реално е с една тапия от УНСС и "помага" на баща си. Тук си го измислите, че работи активно по специалността си, дори тя не си го е казвала.
Пак да напиша, какво помага на баща си в сферата на правото, като баща и има цех за дървен материал?
Кристина работи като инфлуенсър и моделства, друго няма...
Може да е завършила и да карала някакъв стаж, но друго няма

# 304
Аз не знам за какво изобщо се интересувате от “професиите” им и дори влизате в спорове. Ясно е, че всички са бръмчалки и търсят някаква известност, човек с адекватна професия не би отишъл в такова предаване да си губи времето…

# 305
Ако реши винаги може да практикува . 🙌🏼

# 306
  • София
В Q&A беше написала, че основната ѝ работа е в софийска фирма като юрисконсулт, а на баща си помага рядко. Колко е актуално и колко е изкарала там, не знам. Беше го написала, докато излчъваха още предаването.

# 307
Напротив в предаването сама каза,  че е "юрисконсулт на фирма". То самият термин "фирма" издава какъв юриС е, ама хайде.

# 308
Според мен Кристина каза, че работи като юрист в една кантора и помага на баща си в неговият бизнес. Може да му пише договорите, не се знае какъв мащаб е фирмата и колко работници има, но може да е голяма. Тогава спокойно той си я води като юрист и я осигурява, а в тази софийска кантора може да е почасово. Joanna85 мисля, че беше от нейният град, може да знае нещо.
Направи ми впечатление, че когато говореха кой колко харчи на месец тя каза 5-6 хиляди. Може да е някоя международна кантора и да е добре платена. Тогава не мога да разбера напъните да бъде известна в соц.мрежи, че дори и в скечовете на Ванката.

# 309
Не помня да е споменавала кантора, даже съм сигурна, че каза "фирма". И не мислете, че редовите адвокати в кантора изкарват много. Дори и тези, които се скъсват от работа. Юридическа де.
Айде стига толкова за тая заспала скумрия! Аз спирам.

# 310
Ясно помня, че в едно интервю я питаха какво работи и тя отговори Документи😃Даже тук се обсъждаше с насмешка.
Не знам дали е възможно първоначално да се е ориентирала към Петър, защото все пак е актьор, а тя има мераци да се развива в такава насока.

# 311
В Q&A беше написала, че основната ѝ работа е в софийска фирма като юрисконсулт, а на баща си помага рядко. Колко е актуално и колко е изкарала там, не знам. Беше го написала, докато излчъваха още предаването.

Актуално е, потвърди го на няколко места

# 312
Абе Габи Бланко пак е станала брюнетка, май ѝ дойде в повече, че всички решиха, че копира Маги, та няма и седмица и вече си махна русото. 😀
Горката ѝ коса, ако въобще нещо от нея е нейно, а не са само екстеншъни. Все пак е за добро, русо изобщо не ѝ отива.

# 313
  • София
Абе Габи Бланко пак е станала брюнетка, май ѝ дойде в повече, че всички решиха, че копира Маги, та няма и седмица и вече си махна русото. 😀
Горката ѝ коса, ако въобще нещо от нея е нейно, а не са само екстеншъни. Все пак е за добро, русо изобщо не ѝ отива.
Снимките с руса коса бяха стари, с тъмна коса си е.

# 314
Не помня да е споменавала кантора, даже съм сигурна, че каза "фирма". И не мислете, че редовите адвокати в кантора изкарват много. Дори и тези, които се скъсват от работа. Юридическа де.
Айде стига толкова за тая заспала скумрия! Аз спирам.

О, тя чак адвокат не е. Според ИИ е юрисконсулт във фирмата на баща и 🤣🤣🤣, ето затова има време да се шляе по соц.мрежи. То няма лошо де, щом има стабилен бизнес в семейството.

Общи условия

Активация на акаунт